Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.375
i sad vidis koliko su prave vrednosti iscezle zbog naprednih pajsera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Pintersetu sam naisao na niz fantasticnih blogova o alatu za pisanje. Medju njima i fantasticnih tekstova i slika o naliv perima i mastilima. Ima penkala od klasicnih i starih, cija je cena od 50 pa 200 evra, do pravih umetnickih dela optocenih dijamantima i platinom cija vrednost ide i do nekoliko desetina hiljada dolara. Vlasnik sam nekoliko naliv parker pera kojim redovno pisem. Trenutno mi je najdrazi crni parker IM sa crnim mastilom, a uskoro ocekujem jednog pelikana. Ko od vas jos pise naliv perom? Koje mu je najdraze? Koji boju tinte voli? Da li se pisanje penkalom kod nas odomacilo ili se to smatra snobizmom? Da li je neko nasledio dedino naliv pero?
ja bi u perca naguravao minicu za hemijske olovke i onda sam bio skoro ko vi fensi
i sad vidis koliko su prave vrednosti iscezle zbog naprednih pajsera
Pa nisu valjda oni krivi i za to sto su ljudi smislili savremenija i jednostavnija sredstva za pisanje? Zasto svuda morate da trpate politiku?i sad vidis koliko su prave vrednosti iscezle zbog naprednih pajsera
Pa nisu valjda oni krivi i za to sto su ljudi smislili savremenija i jednostavnija sredstva za pisanje? Zasto svuda morate da trpate politiku?
Ja stvarno ne mogu da verujem da se pisanje naliv perom smatra snobizmom. Uskoro ce i pisanje da se smatra kur.enjem, kad moram tako da se izrazavam, jer pobogu zasto uopste da se pise, zasto olovka uopste da se koristi kad ljudi imaju sekire i ostale poljoprivredne alate.
Na Pintersetu sam naisao na niz fantasticnih blogova o alatu za pisanje. Medju njima i fantasticnih tekstova i slika o naliv perima i mastilima. Ima penkala od klasicnih i starih, cija je cena od 50 pa 200 evra, do pravih umetnickih dela optocenih dijamantima i platinom cija vrednost ide i do nekoliko desetina hiljada dolara. Vlasnik sam nekoliko naliv parker pera kojim redovno pisem. Trenutno mi je najdrazi crni parker IM sa crnim mastilom, a uskoro ocekujem jednog pelikana. Ko od vas jos pise naliv perom? Koje mu je najdraze? Koji boju tinte voli? Da li se pisanje penkalom kod nas odomacilo ili se to smatra snobizmom? Da li je neko nasledio dedino naliv pero?
Tacno tako.to ti je ko ono sa automobilima predratnog dizajna, nešto kao delahhaye, talbot
samo za mangupiranje i sajmove, a za redovne potrebe se koristi nešto prizemnije
naravno da je snobizam, stil i dobar ukus se iskazuju na gomilu drugih načina
Nisi, samo si praktican, kao i velika vecina ljudi, medju njima i ja.ali dobro, možda ja tako razmišljam jer sam prostak i seljačina
to ti je ko ono sa automobilima predratnog dizajna, nešto kao delahhaye, talbot
samo za mangupiranje i sajmove, a za redovne potrebe se koristi nešto prizemnije
naravno da je snobizam, stil i dobar ukus se iskazuju na gomilu drugih načina
- - - - - - - - - -
ali dobro, možda ja tako razmišljam jer sam prostak i seljačina