електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Јаја, кукуруз, саламчине, папричице...то нема шта да тражи на пици.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ne znas kako je pica nastala.Јаја, кукуруз, саламчине, папричице...то нема шта да тражи на пици.
gde?u Nišu ima najbolja pica koju sam jeo na svetu.. a jeo sam i u Italiji gde pričaju da su najbolje
ma generalno sam se slogirao kad sam video da parce pice na ulici ide izmedju 200 i 300 din..bas ga preterase.pizzagram u njegoševoj odličan ukus pizze
cena parčeta - ko da jedeš biftek.
aj da ih malo izreklamiram.. Verde Roso a pica koju poreporučujem je Tratore.. ono je savršeno po meni..gde?
inace italijanske su daleko od odlicnih, cak suprotno..
ok ne racunam neka ekskluzivna mesta gde te svuku dok je placasali generalno su u italiji lose pice, drugacije su od nasih i nasim navikama ne odgovaraju.
Uf jaje kada razbejes i roknes ga od gore pa kada se upece u onaj fil ...Јаја, кукуруз, саламчине, папричице...то нема шта да тражи на пици.
dao si mi ideju da probam..hvala.Pogledajte prilog 1361844
Evo ovo je dovoljno za jedan pleh pice , u lidl najvise idem zbog ove mocarele koja nije prva klasa ali bolje ovo nego neki low end kackavalji za picu.
Ето ти ћеш да ме научиш како је настала.ti ne znas kako je pica nastala.
to je jelo siromasnih..stavis ono sta nadjes u frizideru i kad ispeces na testu dobijes ukusno jelo.
nema na cemu, rado cu uvek pomociЕто ти ћеш да ме научиш како је настала.
То ми је тек одвратно, видела сам.e nije losa ona sto ima virslu u obodu![]()
kako mozes da kazes da je odvratno ako si samo videla..probaj i onda donosi sud.То ми је тек одвратно, видела сам.
za to ti i ne treba pica.Мени је ужитак баш како је Напокон описао. По чаша вина, велика пица на дрвеној дасци и чинија салате на средини, друштво, неки летњи ветрић и уживање уз разговор.
Na zelenom vencuGde je taj zavrsio skolu?