Da li ostavljate partnera kad saznate da vas je prevario/la?

Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.

Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.

Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.

Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.
Ti si Paula frigidna. Frigidnost vrišti iz tebe.

Ti imas potrebu da ispitujes i stalno dokazujes svoju “seksualnost” (ili blefiras po forumu).

Mada se ipak nadam da blefiras, kao sto se sa svakom novom Tihijevom temom nadam da ima jos coveka u njemu :(

Ti imas potrebu da ispitujes i stalno dokazujes svoju “seksualnost” (ili blefiras po forumu).

Mada se ipak nadam da blefiras, kao sto se sa svakom novom Tihijevom temom nadam da ima jos coveka u njemu :(

Ma, mene iskreno zabole šta će forumaši misliti o mojoj seksualnosti.
Pišem nekad da samoj sebi raščlanim stvari.

Volim neobično i volim da budem hot.

Evo ovo mi se desilo. Probudio mi se takmičarski duh.
Doneo je svež vazduh u našu relaciju, naročito je obogatio sexualni život

eto, a kad kazem da je bolje kad imam vise partnerki kucni savet hoce da me rastrgne ovde.

Ko može nek ima.
Meni lično nije duboko kad ide na više frontova, a ako nije duboko onda je poludosadno !
Ja volim da utonem u nekoga skroz.. da imam jak osećaj. A to ne biva sa više osoba. sex tralala me ne zadovoljava, ništa se spec ne osećam posle.

Back