bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 32.197
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve što je zamijenjljivo (nadoknadivo) ne treba žaliti.Zavisi od okolnosti tipa da li se "slučajno jednom desilo i da li posle toga izađe i kaže mi da se desilo" ili je nešto drugo u pitanju
Ti si Paula frigidna. Frigidnost vrišti iz tebe.Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.
Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.
Ма, превари и ти њега, и решен проблем
Tema mora da bude autobiografskaМа, превари и ти њега, и решен проблем![]()
МораTema mora da bude autobiografska?
Ti si Paula frigidna. Frigidnost vrišti iz tebe.
Čuj, napalilo bi teSvakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.
Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.
Svakako da ne da bih ga ostavila već bi me to napalilo ako se desi u nekom normalnom odnosu koji bi imali.. ali ukoliko mu ta osoba više znači od mene onda bih otišla.
Ti imas potrebu da ispitujes i stalno dokazujes svoju “seksualnost” (ili blefiras po forumu).
Mada se ipak nadam da blefiras, kao sto se sa svakom novom Tihijevom temom nadam da ima jos coveka u njemu![]()
Čuj, napalilo bi te
Da li i ti 'napaljuješ' partnera na takav način?![]()
Evo ovo mi se desilo. Probudio mi se takmičarski duh.Pa, mora neko s kim sam da bude orijentisan u vremenu i prostoru, da ima neki svoj integritet, da stoji iza svojih odluka, da zna šta radi, da ume da kaže šta želi, da bude predvidiv.
Opsežna istraga CIA, Mia, Kia.
pa to se desi ne zato što mi tražimo nego te životne okolnosti pošalju u neku situaciju i ti pratiš svoje reakcije jer ne delaš po klišeu nego po svom ličnom ritmu i ukusu za životČuj, napalilo bi te
Da li i ti 'napaljuješ' partnera na takav način?![]()
eto, a kad kazem da je bolje kad imam vise partnerki kucni savet hoce da me rastrgne ovde.