Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Sta bi uradili da ste u ozbiljnoj vezi, a da otkrijete da vas decko/devojka, vara sa nekim drugim ? Na primer da slucajno zateknete decka/devojku kako se sa nekim ljubi...
Ako ovo ne bi oprostili, do koje granice mozete da oprastate prevaru ?
Sada trenutno razmisljam,da kada bih videla svog dragogo kako se ljubi/drzi za ruke i slicno sa nekim :shock: :shock: :shock: prvo bi bila sokirana,a onda bih im prisla i videla NJEGOVU reakciju...a onda bi mu {u zavisnosti od okoline i mesta} napravila skandal...ali ko zna,mozda ne bih imala snage za to,pa bih samo sokirana { :shock: } prosla pored njih cisto da zna da sam ga videla i da se ne osecam uopste dobro zbog toga...E,sad sve zavisi od trenutka da li bih oprostila... mislim da bih,ali bih ga neko vreme mucila
Koliko sam samo puta videla ovakve teme po Krsti. Anyway... Ne bih. Jednostavno, ne bih mogla. Mozda bi me i dalje voleo, ali to je za mene velika "povreda". Nikad se ne bih svetila jer mi je to neshto najnize, samo bih okrenula ledja... Naravno, ima tu mnogo fakora koji utichu na to, ali ako je to bilo zeljeno i svesno...