Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
Master_Chief:ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
ma pametni su oni,jer ako ih tuzim znaju da tju pobediti i uzeti josh vishe para... :wink:joGooOOD:Master_Chief:ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
...pa tuzi ih? 8)
pusti pare...sta ce ti one u zivotu?Master_Chief:ma pametni su oni,jer ako ih tuzim znaju da tju pobediti i uzeti josh vishe para... :wink:joGooOOD:Master_Chief:ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
...pa tuzi ih? 8)
ma ne radi se ovde o parama...ovde se radi o principu!sofffy:pusti pare...sta ce ti one u zivotu?Master_Chief:ma pametni su oni,jer ako ih tuzim znaju da tju pobediti i uzeti josh vishe para... :wink:joGooOOD:Master_Chief:ako mi vrnu pare nazad oprostitju...Kad_LupimLupim:...pa jel oprastas?
...pa tuzi ih? 8)
spring_storm:Sta bi uradili da ste u ozbiljnoj vezi, a da otkrijete da vas decko/devojka, vara sa nekim drugim ? Na primer da slucajno zateknete decka/devojku kako se sa nekim ljubi...
Ako ovo ne bi oprostili, do koje granice mozete da oprastate prevaru ?
Kad_LupimLupim:Cinjenicno stanje se i dalje ne menja: vecina ne'a pojma sta znachi oprostiti i josh lepshe i gore vecina voli REVENGE!
![]()