Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.124
Pali bre attention dropljo lazljiva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam ali postoje i muškarci koji vole da im se šake napune debelih guzova devojačkih
Ја нпр. живимsamo oni ne žive na krstarici.
Али и те дебеле девојке имају превисоке стандарде.nisi me možda razumeo pogledaj par tema sa fotografijama
savršeno telo, erotske fotografije...
pa nemaš nijednu sa ni sa par kila viška.
sve zgodne vretenaste izvajane.
zato kažem da ovde žive samo momci sa visokim standardima po pitanju žeskiih proporcija
slikovitoznam ali postoje i muškarci koji vole da im se šake napune debelih guzova devojačkih
A ti volis debelice?Где су такве девојке..![]()
Стварно нисам осим што сам се мувао, невин сам и даље. Али ја и немам шансе јер сада нисам ок у сваком погледу, то је требало раније, сад је касно, екстремно сам разочаран, а и живим са родитељима од којих не могу да имам девојку а немам ни довољно материјалне сигурности и екстремно мрзим све послодавце, шефове и било какве газде, све непознате људе, да бих радије крепао на улици од глади него што бих трпео терор станодавца и још већи терор послодавца и колега јер би ми били далеко већи трошкови па бих био зависнији од њих. Тако да, ја сам годинама тражио девојку, и ништа, сад је касно.jao brate ti nas i dalje trolujes da nisi imao ribu![]()
Koje si godiste?Стварно нисам осим што сам се мувао, невин сам и даље. Али ја и немам шансе јер сада нисам ок у сваком погледу, то је требало раније, сад је касно, екстремно сам разочаран, а и живим са родитељима од којих не могу да имам девојку а немам ни довољно материјалне сигурности и екстремно мрзим све послодавце, шефове и било какве газде, све непознате људе, да бих радије крепао на улици од глади него што бих трпео терор станодавца и још већи терор послодавца и колега јер би ми били далеко већи трошкови па бих био зависнији од њих. Тако да, ја сам годинама тражио девојку, и ништа, сад је касно.
Имам 30+.Koje si godiste?
Имам 30+.
Pošteno!Без обзира колико има година, чак и ако је у старијим годинама?
Мислим да је то поштено јер он тражи оно што и сам нуди. Због чега би неко то замерао?
![]()
Moras se omrsiti, ubice te nervoza. Plati nekoj teti da se olaksas mukice. Mozda ti otvori to iskustvo nove čakreИмам 30+.
Може, ако ми изда фискални рачун.Moras se omrsiti, ubice te nervoza. Plati nekoj teti da se olaksas mukice. Mozda ti otvori to iskustvo nove čakre![]()
Ни случајноAj mu platimo kurwu za rodjendan.
Zamisli pozvoni na vrata, keva mu kuca u sobu: bizemeni sine, trazi te neka devojkau.
За 8 сати просечног посла зарадиш исто толико да можеш да платиш само пола сата секса са неком која не даје љубав, која је грамзиви опортуниста који профитира на туђој несрећи (са којом ништа не бих хтео и да је сама на свету), која чак и сама жели секс (чуо сам да се нека ку*рва увредила јер се неком момку није дизао), ја будала нисам. Може евентуално за 300 динара.Ma vecina kao nece da ne ispadne nesposobna,misle placa se kad ne mozes da smuvas xaxa
Dobro bi bilo i da ti ves opere, usisa kucu usput.Може, ако ми изда фискални рачун.
Samo MILFБез обзира колико има година, чак и ако је у старијим годинама?
Мислим да је то поштено јер он тражи оно што и сам нуди. Због чега би неко то замерао?
![]()
Фискални рачун је законски обавезан при некој трансакцији новца, при прању веша и усисавању куће које је унутар породице или блиских људи већ није потребан, ако сам је запослио као неблиску особу онда је то потребно. Ако нека женска особа за љубав и секс жели финансијску надокнаду, тј. тражи паре и неће на муфте, онда мора да изда рачун, то треба да се води или као трговински или као пословни однос, за све односе који нису блиски него само пословни треба неки папир.Dobro bi bilo i da ti ves opere, usisa kucu usput.