Da li nešto znači kad potencijalni tast

kaže svojoj ćeri nakon što vas je upoznao da ste vi to jest ja lep muškarac?
Znači li nešto dublje po pitanju vas kao dobrog čoveka za tu ženu ili je u pitanju samo konstatacija o pukoj fizičkoj lepoti?

To znachi da je skapiro "tast" da si ti vazan njegovoj cherki i to takodje znachi da je on sad primoran da preispituje svoje informante kakav si i da li imash mrlja u svom dosijeu itd.

Reko je da si lep jer to lepshe zvuchi od snimljen si ili ushao si u Fokus .....

Što bih lagao u deminutivu, jaka ženska, može da rađa đecu jaku ko i ona .Ja sam slabe konstitucije šta mi sva moja pamet vredi, ne želim da mi deca budu pametna a slaba.Pametna na tatu, pametna i na mamu jer je mama zaista pametna al bolje da budu kršna no jadno Bugarine.

Poboguuuuuuuuu....O čemu ti to?
:think:
Kao da se deca biraju u prodavnici,uostalom,mogu i na tebe da liče fizički, ako do sada nisi to saznao :)

Znači li nešto dublje po pitanju vas kao dobrog čoveka za tu ženu ili je u pitanju samo konstatacija o pukoj fizičkoj lepoti?

Beeeezi odatle ,znaci da su oni pre tebe bili teski gabori s kojima je bila , hoce da ti je uvali ,ko zna kakva je , cim si ti dobra prilika za nju znaci da si se zestoko prevario , da ona zaista vredi on bi imao velike planove za nju- jurio bi te puskom....

Ja sam djevojke i drugarice upoznavao sa kevom... i njen komentar mi je uvijek značio... btw žena mi liči na majku, kad idemo zajedno svi misle da je ona njena ćerka...

šališ se, je l' tako :D

Možda samo doslovno znači da si lijep :D ajde da je rekao fin... To bi moglo da se protumači drugačije, al' lijep...

Back