Da li neko ide na ples???

Ja idem na ples i zaista mi je prija. Ima nas svakakvih, onih kojima ide dobro i (nas) kojima i ne ide bas sjajno kako bismo zeljeli. Ali atmosfera je potpuno opustena, smijemo se nasim kiksevima. Sto se tice price da na ples idu momci koji nikad pre nisu imali kontakt sa djevojkom, i da ples nije za muskarce, da je to za seke perse, mislim da nije tacna. Valjda i momci imaju emocije, i uzivaju dok slusaju nesto, ili sta, samo ne vole tisinu? Ako su u stanju da uzivaju u muzici, u svojoj djevojci onda je ples idealan za spajanje ta dva uzitka!

Hehe..volim ples...ne idem nigde trenutno, ali obožavam ga. :D
Naravno, pošto sam fan jednog od najboljih dancera svih vremena, Majkla Džeksona , znam većinu njegovih koreografija i plesnih pokreta...inače, baš bih volela da usavršim sve to, ali koliko znam, nigde nema plesna škola ovog tipa :( ...

E ljudi jel imate ideju gde da nadjem partnera koji je visi od 180cm? Ne upisuje mi se u skolu plesa bez partnera i ne svidja mi se onaj sistem da igra svako sa svakim. Htela bih svog partnera al nemam blage veze gde da ga nadjem:(

u rekreativcima ti je uvek tako,igra svako sa svakim da ne bi mnoge devojke izvisile,jer je deficent muskaraca....tek kad se svi bolje upoznate,onda mozes da imas svog partnera,mada...

zao mi je sto ranije nisam video ovu temu... Ja idem na ples, latino, moderni i standardi... Lepo mi je, jako me opusta i smiruje sto mi je vazno... Licno mislim da sistem svako sa svakim, da je ok, ne naucis se na jednu osobu, skontas vise stilova, naravi, sve je drugacije od osobe do osobe... P.S. Idem na ples vec cetiri meseca...

Bila sam u Vracaru na prvom casu, naravno-odusevila sam se ali ima i jedna stvar koja mi je zasmetala. Bilo nas je 25-oro! A sala nije bas prevelika tako da je bilo prilicno tesno, pa se pitam kako ce biti kad pocnemo nesto konkretnije da igramo i kad nam bude trebalo prostora? Kakva je situacija u drugim skolama? Jel isti takav guzvanjac?

nije velika grupa, stigne sve da nas obidje, da nam ukaze greske, itd... Naucili smo osnove vecine plesova: cha-cha-cha, bachata, mambo, rumba, sambo, salsa, merengue, engleski, backi, foxtrot, tango... Ucili smo i meksicki valcer i kaubojski valcer, disko... Uslisuje molbe, treba druga i mene da uci irski... radili smo i sirtaki, znaci stagod da nam padne na pamet... Pokazao nam je korake i figure, otvaranja, okrete, promenu, samo mi treba da kombinujemo... Ne zadrzavamo se, tipa, sad radimo samo sambu ili samo salsu, vec od svega po malo... :D

Back