Da li muškarci znaju šta žele?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mushkarci uglavnom ne znaju shta zhele. Daj im na tacni, pod nos - hranu, picje, zhenu - retko koji necje pruzhiti ruku, makar samo da proba.
Nego, jedno mi nije jasno - vidish tipa koji, iako ima devojku (pretpostavimo da nije neka totalno neobavezna i neozbiljna veza), flertuje i muva se sa drugom.. Ne vidish sebe u njenoj situaciji jednog dana? Koji cje ti to..

Ja mislim ako je vec u vezi da ti tu nemas sta da trazis. Jer pazi, ja nikada ne bi jurio devojku ako je zauzeta.Ovo ti je prijateljski savet, ali ti opet slusaj svoje srce, jer to je najbitnije da se ne bi nekada kajala.Uvek je bolje da se kajes sto si nesto probala, nego da se kajes sto uopste nisi probala !!!

O mushkarcima koji flertuju,a pri tom imaju devojku ne mislim nishta...-Ipak su oni mushkarci...

Devojkama koje flertuju sa zauzetim tipom ne mogu da sudim,mada mi smeta...

Diskutabilno je...Ipak je to stvar vaspitanja i morala...

P.S.Bila sam i ja u slichnoj situaciji,ali nikad nisam dozvolila da mi dotichni pridje,iako je znao da mi se svidja,niti mi je bilo kad na pamet palo da mu "rasturim" vezu...To je malo qrvinski,zar ne? :evil:

P.P.S.Ovo qrvinski se odnosilo na oba pola.

Lexa:
Ne znam da li sam ikada otvarala ovde temu... Ali da probam.
Postoji vrlo interesantan dečko, za koga se ispostavilo da sam mu se sviđala, svojevremeno. On sada ima devojku, voda je svuda sa sobom, a meni je to počelo da smeta.
Naravno, posle niza situacija u kojima smo imali onaj čuveni "thing", ako razumete :roll:
Imam drugaricu u prilično sličnoj situaciji.
Ne želim da nekoga davim detaljima, mene interesuje kako muškarci razmišljaju po tom pitanju?
Ima, dakle, devojku, a "flertuje" sa drugom?
Nije do sex-a, to morate da mi verujete na reč...
I šta mislite o devojkama koje tako rasture nekome vezu (nije da ja to planiram), da li njih smatrate đubretom? Pošto se ponekad tako osećam...
I, najzad, da ste u mojoj situaciji, da li biste nastavile (devojke) ili biste se povukle?
Pozdrav.
Da bismo dobile odgovor na ovo pitanje moramo prvo da se pitamo znamo li mi sta u stvari zelimo? Do pre neku godinu nebitno sva ta dogadjanja oko muskaraca mislim ima li ili nema vezu, je li s njom sa mnom ili s nekom trecom su mi zadavala velike glavobolje...danas mi se cini da sam mrtva hladna osim nekih momenata kad umem da prasnem napravim scenu a posle se pitam cemu sve to...´´kad god bi pomislila dasam konacno sa nekim ko zna sta hoce ispostavilo se da od toga nema ni pojma...ali bogami tek sad necu da idem da ga pratim spijuniram gledam kome pise poruke...mora se biti svestan svojih vrednosti a svi se oni opasulje kadtad...to sam skoro dozivela npr. ali to je prica za neku drugu temu...Ja sam postavila cilj u zivotu osecam se izvanredno a gospodin doticni me posmatra zacudjeno...gde je ona sto je do juce cmizdrela pitala trcala i molila za mrvu ljubavi...volela bi da me vide svi oni koji su mi kidali zivce i izivljavali se dok sam se ja potpuno predavala u svojoj iskrenosti i zelji da konacno sredim svoj emotivni zivot...sto se mene tice mozda je vec i otrcana fraza" ne znam sta hocu ali vrlo dobro znam sta necu!" a to je da vodim njegov zivot a ne svoj...

Još jedna generalizujuća tema,kao da svi muškarci imaju iste paterne ponašanja.. :roll:
Što se mene tiče,kada imam devojku ne postoji nijedna druga...
Ako ti flertuješ sa nečijim dečkom,nemoj otvarati plačljivo-frustrirane teme kada neka to bude radila sa tvojim,jer "šta radiš,to će ti biti radjeno"..

Lexa:
Ne znam da li sam ikada otvarala ovde temu... Ali da probam.
Postoji vrlo interesantan dečko, za koga se ispostavilo da sam mu se sviđala, svojevremeno. On sada ima devojku, voda je svuda sa sobom, a meni je to počelo da smeta.
Naravno, posle niza situacija u kojima smo imali onaj čuveni "thing", ako razumete :roll:
Imam drugaricu u prilično sličnoj situaciji.
Ne želim da nekoga davim detaljima, mene interesuje kako muškarci razmišljaju po tom pitanju?
Ima, dakle, devojku, a "flertuje" sa drugom?
Nije do sex-a, to morate da mi verujete na reč...
I šta mislite o devojkama koje tako rasture nekome vezu (nije da ja to planiram), da li njih smatrate đubretom? Pošto se ponekad tako osećam...
I, najzad, da ste u mojoj situaciji, da li biste nastavile (devojke) ili biste se povukle?
Pozdrav.
Pretpostavljam da ni ti nebi volela da tvoj decko pored tebe ima "neku" kombinciju?
Zato...STA NE ZELIS SEBI NE RADI NI DRUGIMA :wink:

Back