Da li muskarci vole licanke?

otkud ti sad to?

zar ne napisa da sam ko henri miler jednom nogom u grobu, koja bi mene vakog grdnog ali genijalnog htela?

mozda ko iz 1001. noci ili iz one price od princa rasida kada je jedna imala matorog i prepametnog muza al sa slabim telom i ljubavnika sa jakim telom i glupog ko q, pa uzela cudnovatu vodu i zamislila da napravi frankestajna koji joj je po meri...a kao svaka zena puna iracionalnog naboja jer nije bila vestica, zapo joj matori deo bez q i glava glupa ko noc :hahaha:
Zar nije to Tomas Man?

Moje iskustvo je da kad neko krije, obično ima razloga što krije.
znam jedino za jevreje da vole da znaju u startu da li je neko jevrej ako im lici na njih...a znam posto licim:lol:

obicno u prvih nekoliko minuta neformalne komunikacije ubace nesto o sinagogu u gradu u kom se nalaze to im je kao neki stos...a ako pocnes da verglas o njoj, oma imas kod njih veliki plus.

cak ni turci nemaju taj obicaj, a turci su magovi spontanih komunikacija bas kao i iracani... ovi potonji su neverovatni ljudi.

znam jedino za jevreje da vole da znaju u startu da li je neko jevrej ako im lici na njih...a znam posto licim:lol:

obicno u prvih nekoliko minuta neformalne komunikacije ubace nesto o sinagogu u gradu u kom se nalze to im je kao neki stos...a ko pocnes da verglas o njoj oma imas veliki plus.

cak ni turci nemaju taj obicaj a turci su magovi spontanih komunikacija bas kao i iracani... ovi potonji su neverovatni ljudi.
Eto, pa sad znaš i za Srbe.
Poreklo ko krije, obično zna zašto krije

narocito kad je onaj hteo da tuca kumu, a ubedjivali ga da je to greh, pa kad mu je umro kum vrnuo mu se u snu i reko da nije greh jer mu je sv. petar sa neba reko da nije :lol:

i lik se bacio u sred mrklog mraka na kumu dizuci joj nocne haljine i zabijajuci joj nabreklog zivana sa sve pesmaricom: kumooo nije grehhhh :lol:

Back