tema nije o tebi, nego o konceptu zene koja se hvali poreklom, jer muskarac ne yebe poreklo ili gmap lokaciju u zeni, vec zenu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tema nije o tebi, nego o konceptu zene koja se hvali poreklom, jer muskarac ne yebe poreklo ili gmap lokaciju u zeni, vec zenu.
kako ko...moje iskustvo je da je najbolje da nista ne znate...a ako ste stvoreni jedno za drugo, onda ce se vremenom saznati i zasto kvariti prvi fles glupostima.Ne valja kad se neko stidi da kaže ko je, šta je, odakle je.
Ja sam pristalica toga da se pre kreveta barem toliko sazna o partnerki.
Dada. . Baš takosve su zene drcne
neke ni ne znaju da su drcne, sve dok im ne zafali onaj za kim otkidaju, misleci da je taj sa drugom ili da ne misli na nju po vasceli dan.
Zar nije to Tomas Man?otkud ti sad to?
zar ne napisa da sam ko henri miler jednom nogom u grobu, koja bi mene vakog grdnog ali genijalnog htela?
mozda ko iz 1001. noci ili iz one price od princa rasida kada je jedna imala matorog i prepametnog muza al sa slabim telom i ljubavnika sa jakim telom i glupog ko q, pa uzela cudnovatu vodu i zamislila da napravi frankestajna koji joj je po meri...a kao svaka zena puna iracionalnog naboja jer nije bila vestica, zapo joj matori deo bez q i glava glupa ko noc
i zasto smo najbolje?
Moje iskustvo je da kad neko krije, obično ima razloga što krije.kako ko...moje iskustvo je da je najbolje da nista ne znate...a ako ste stvoreni jedno za drugo, onda ce se vremenom saznati i zasto kvariti prvi fles glupostima.
znam jedino za jevreje da vole da znaju u startu da li je neko jevrej ako im lici na njih...a znam posto licimMoje iskustvo je da kad neko krije, obično ima razloga što krije.
tomas man je mozda apostrofirao tu pricu ne znam ni sam gde, a ni kad... izvorno koliko znam nastala je jako davno i objavljenu sam zapazio bas u knjizi o persisjkom mudracu valjda princu rasidu, ako me pamcenje drzi.Zar nije to Tomas Man?
Eto, pa sad znaš i za Srbe.znam jedino za jevreje da vole da znaju u startu da li je neko jevrej ako im lici na njih...a znam posto licim
obicno u prvih nekoliko minuta neformalne komunikacije ubace nesto o sinagogu u gradu u kom se nalze to im je kao neki stos...a ko pocnes da verglas o njoj oma imas veliki plus.
cak ni turci nemaju taj obicaj a turci su magovi spontanih komunikacija bas kao i iracani... ovi potonji su neverovatni ljudi.
Moguće.tomas man je mozda apostrofirao tu pricu ne znam ni sam gde, a ni kad... izvorno koliko znam nastala je jako davno i objavljenu sam zapazio bas u knjizi o persisjkom mudracu valjda princu rasidu, ako me pamcenje drzi.
mislis, od andjelije da sam naucio sa ovoliko godina sta je reper za komunikaciju u srbijiEto, pa sad znaš i za Srbe.
Poreklo ko krije, obično zna zašto krije
stara legenda, ima jako slicnih u 1001. noci koliko zelis, a 1001. noc je starija od svih evropskih knjizevnika.Meni se čini da je jedna od priča iz "Legende"
Radnja smeštena u Indiju.
Nije važno.
Nisi valjda Genije tek tako?mislis, od andjelije da sam naucio sa ovoliko godina sta je reper za komunikaciju u srbiji
genije rodjenjem...vitlejemska zverzda je sijala jace od svih, a ajnstajn kad je vido sta se rodilo, ispustio tek tako dusu od mukeNisi valjda Genije tek tako?
ako te mrzi da citas onda gledaj pazolinijev dekameron...svasta se moze naucitiNisam čitao 1001 noć.
zbog naglaskai zasto smo najbolje?
Joj, jedna mi se baš baš dopala, mislim da sam se i ja njoj, prelepa, pametna, ponosita al jbga licanke?
mislis?Joj, jedna mi se baš baš dopala, mislim da sam se i ja njoj, prelepa, pametna, ponosita al jbg
Da, tako mi je reklamislis?
Нисте боље од Мађарица!❤i zasto smo najbolje?
nisam jos probo.i zasto smo najbolje?