Da li muskarci vole licanke?

Ima poslovica "Budala i krivih drva uvek će da bude ".
Pa da. I treba umeti razlikovati neciju individualnost u odnosu na poreklo iako poreklo kroz kulturu i vaspitanje moze da igra ulogu. A kada gledas poreklo, mozes da biras i gledas kroz budalastiju, a toga ima gde god pozelis, mislis da nema budala medju britanskim damama i gospodi pa se onda debelo zeznes. I onda se i gubis kroz analizu okruzenja. A mozes i na pozitivan nacin: pustis osobu sama da ti pokaze ko je i sta je kao i ceo komplet.

Zašto?
Sve koje sam upoznao su baš divna stvorenja.
Svako treba da zna i poštuje svoje pretke i poreklo.
upoznas zenu koja ti se svidja i ti njoj paregzampl... i sve ide ko podmazano dok ona ne kaze a da je niko ne pita, ja sam licanka, ja sam bosanka, ja sam muhamedanka...mada ta poslednja nikad ne bi to rekla, al ajde... jel ces ti da spavas sa licankom ili sa zenom koja ti se svidja...kada udjes u krevet zaboravlja se na sve razlike medju vama i samo fluidi rade svoju pricu.

kaze neko ko poznaje ljude i zene sa svih svetskih meridijana.... secam se jedne kineskinje koja je tek posle dve godine koliko smo se znali, kad je pitah za poreklo, rekla o svojim mandarinskim korenima.

upoznas zenu koja ti se svidja i ti njoj paregzampl... i sve ide ko podmazano dok ona ne kaze a da je niko ne pita, ja sam licanka, ja sam bosanka, ja sam muhamedanka...mada ta poslednja nikad ne bi to rekla, al ajde... jel ces ti da spavas sa licankom ili sa zenom koja ti se svidja...kada udjes u krevet zaboravlja se na sve razlike medju vama i samo fluidi rade svoju pricu.

kaze neko ko poznaje ljude i zene sa svih svetskih meridijana.... secam se jedne kineskinje koja je tek posle dve godine koliko smo se znali, kad je pitah za poreklo, rekla o svojim mandarinskim korenima.
Ne valja kad se neko stidi da kaže ko je, šta je, odakle je.

Ja sam pristalica toga da se pre kreveta barem toliko sazna o partnerki.

a taj neki si tii,blaa blaaa
otkud ti sad to?

zar ne napisa da sam ko henri miler jednom nogom u grobu, koja bi mene vakog grdnog ali genijalnog htela?

mozda ko iz 1001. noci ili iz one price od princa rasida kada je jedna imala matorog i prepametnog muza al sa slabim telom i ljubavnika sa jakim telom i glupog ko q, pa uzela cudnovatu vodu i zamislila da napravi frankestajna koji joj je po meri...a kao svaka zena puna iracionalnog naboja jer nije bila vestica, zapo joj matori deo bez q i glava glupa ko noc :hahaha:

otkud ti sad to?

zar ne napisa da sam ko henri miler jednom nogom u grobu, koja bi mene vakog grdnogali genijalnog htela?
ja ne :think:
mozda ko iz 1001 noci ili iz one od princa trasida lkada je imal matorog i prpametnog muza al sa slabim telom i ljubavnika sa jakim telom i glupog ko q, pa uzela cudnovatu vodu i da napravi frankestajna koji joj je po meri...a kao svak zena puna iracionalnog naboja jetr nije bila vestica, zapo joj deo bez q i glup ko noc :hahaha:

Back