DarkMoon
Buduća legenda
- Poruka
- 49.513
Nisama licanke?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisama licanke?
Kao kečiga....Pa sigurno su slatke...,,,,
Kao lavice......al su umiljate...
kao hijeneKao lavice..
Ima i budala.Salu na stranu, ove Licane sto sam upoznao su ljudine. Srdacni, nasmejani i pristupacni. I sve je na salu.
Imas svuda budala.Ima i budala.
....pa dobro Ličanko, iz kojeg si mjesta..?i zasto smo najbolje?
I krivih drva...Imas svuda budala.
Nisam razumeo. Sta znaci kriva drva kad se kaze? Neki izraz?I krivih drva...
Ima poslovica "Budala i krivih drva uvek će da bude ".Nisam razumeo. Sta znaci kriva drva kad se kaze? Neki izraz?
e polako sa upoznavanjem....pa dobro Ličanko, iz kojeg si mjesta..?
Pa da. I treba umeti razlikovati neciju individualnost u odnosu na poreklo iako poreklo kroz kulturu i vaspitanje moze da igra ulogu. A kada gledas poreklo, mozes da biras i gledas kroz budalastiju, a toga ima gde god pozelis, mislis da nema budala medju britanskim damama i gospodi pa se onda debelo zeznes. I onda se i gubis kroz analizu okruzenja. A mozes i na pozitivan nacin: pustis osobu sama da ti pokaze ko je i sta je kao i ceo komplet.Ima poslovica "Budala i krivih drva uvek će da bude ".
Jer cure sa Banije imao sam ranijei zasto smo najbolje?
upoznas zenu koja ti se svidja i ti njoj paregzampl... i sve ide ko podmazano dok ona ne kaze a da je niko ne pita, ja sam licanka, ja sam bosanka, ja sam muhamedanka...mada ta poslednja nikad ne bi to rekla, al ajde... jel ces ti da spavas sa licankom ili sa zenom koja ti se svidja...kada udjes u krevet zaboravlja se na sve razlike medju vama i samo fluidi rade svoju pricu.Zašto?
Sve koje sam upoznao su baš divna stvorenja.
Svako treba da zna i poštuje svoje pretke i poreklo.
Zašto ?? Nisam ništa loše mislio, pitavši te . Zemljakinja si mi. Evo ja ću tebi reći....Lovinac(Sveti Rok).e polako sa upoznavanjem
Ličanke su malo drčne moj prijatelju ovako nisi znao...,,,,,,,Zašto ?? Nisam ništa loše mislio, pitavši te . Zemljakinja si mi. Evo ja ću tebi reći....Lovinac(Sveti Rok).
sve su zene drcneLičanke su malo drčne moj prijatelju ovako nisi znao...,,,,,,,
a taj neki si tii,blaa blaaasve su zene drcne
neke ni ne znaju da su drcne, sve dok im ne zafali onaj za kim otkidaju, misleci da je taj sa drugom ili da ne misli na nju po vasceli dan.
Ne valja kad se neko stidi da kaže ko je, šta je, odakle je.upoznas zenu koja ti se svidja i ti njoj paregzampl... i sve ide ko podmazano dok ona ne kaze a da je niko ne pita, ja sam licanka, ja sam bosanka, ja sam muhamedanka...mada ta poslednja nikad ne bi to rekla, al ajde... jel ces ti da spavas sa licankom ili sa zenom koja ti se svidja...kada udjes u krevet zaboravlja se na sve razlike medju vama i samo fluidi rade svoju pricu.
kaze neko ko poznaje ljude i zene sa svih svetskih meridijana.... secam se jedne kineskinje koja je tek posle dve godine koliko smo se znali, kad je pitah za poreklo, rekla o svojim mandarinskim korenima.
Ima istine, treba znati sa zenom i kako je smiriti.sve su zene drcne
neke ni ne znaju da su drcne, sve dok im ne zafali onaj za kim otkidaju, misleci da je taj sa drugom ili da ne misli na nju po vasceli dan.
otkud ti sad to?a taj neki si tii,blaa blaaa
ja neotkud ti sad to?
zar ne napisa da sam ko henri miler jednom nogom u grobu, koja bi mene vakog grdnogali genijalnog htela?
mozda ko iz 1001 noci ili iz one od princa trasida lkada je imal matorog i prpametnog muza al sa slabim telom i ljubavnika sa jakim telom i glupog ko q, pa uzela cudnovatu vodu i da napravi frankestajna koji joj je po meri...a kao svak zena puna iracionalnog naboja jetr nije bila vestica, zapo joj deo bez q i glup ko noc
smiruje se karticom ili zivanom.Ima istine, treba znati sa zenom i kako je smiriti.