Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.289
Da objasnim naslov . Kao sin jedinac sam imao bezgranicnu ljubav oca i majke. Oni se imali moju. Kasnije dolaze devojke mada je to vec nesto drugo. Otac i majka odlaze sa ovog sveta u kratkom razmaku ali mene spasava to sto imam verenicu koju mnogo volim. I ona mene, bar donekle. Izmedju nas puca, depresija, beznadje, potpuno sam, ortaci su tu ali to je nesto drugo. Odjednom upoznajem sadasnju suprugu, uskoro dolazi sin kog obozavamo....
I sad, kad pomislim da nema njih, da nisam nju upoznao, da radim i zivim sam , da je moj zivot posao, kuca, da nema osoba za koje bih zivot dao i koje bi za mene zivot dale, ne znam dal bih to mogao, tako da zivim. Jednostavno je za mene taj osecaj davanja i primanja ljubavi nesto osnovno, kao hrana i voda. Mozda je to neki poremecaj, hebem li ga, ne znam.
Vas stav o tome?
I sad, kad pomislim da nema njih, da nisam nju upoznao, da radim i zivim sam , da je moj zivot posao, kuca, da nema osoba za koje bih zivot dao i koje bi za mene zivot dale, ne znam dal bih to mogao, tako da zivim. Jednostavno je za mene taj osecaj davanja i primanja ljubavi nesto osnovno, kao hrana i voda. Mozda je to neki poremecaj, hebem li ga, ne znam.
Vas stav o tome?
Poslednja izmena: