Ovako,prvo smo imali odnos i ja sam svrsio u kondom. Onda sam otisao da soram(pisam) i obrisao sam ,,bobana" toalet papirom. Onda smo probali jedan trejler bez kondoma,znaci uso-izaso i gotovo. Jel ima sanse da je zatrudnela?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
al ga opravi svaka časthmmm...ima ali ne mora da znaci
Ovako,prvo smo imali odnos i ja sam svrsio u kondom. Onda sam otisao da soram(pisam) i obrisao sam ,,bobana" toalet papirom. Onda smo probali jedan trejler bez kondoma,znaci uso-izaso i gotovo. Jel ima sanse da je zatrudnela?
ima al dete nie tvoeOvako,prvo smo imali odnos i ja sam svrsio u kondom. Onda sam otisao da soram(pisam) i obrisao sam ,,bobana" toalet papirom. Onda smo probali jedan trejler bez kondoma,znaci uso-izaso i gotovo. Jel ima sanse da je zatrudnela?
ima al dete nie tvoe
Vrlo moguca solucija da je neko ucackao pre njega al joj se onda combinacija izjalovila pa se na brzaka pronasao novi kandidat al posto je bio oprezan iz prvog tandzarisanja ubedi ga ona da ga gurne jos malko cisto da ga se iskoristi i gle cuda posle nekoliko dana eto srecnih vesti za sarana.Sinko mnogo si ti naivan, Sirmium je tako i propao jer su Rimljani poceli da veruju u dobrotu i obrazovanje a oko njih se nakupilo mnogo varvara .Ojacaj bedeme i zatvaraj kapije na utvrdjenju kanda ti se sprema teska bitka.ima al dete nie tvoe
Zavisi da li je bila u plodnim danima ili ne, ako jeste...postoji sansa, mada i plodni dani ne znace mnogo jer to varira. Ti ako si otisao do WC, izbacio si vecinu spermatozoida iz kanala, mada oni su mikroskopski mali, tako da je mozda ostalo nesto, a valjda im treba malo vremena da ih mokraca ubije. Ako si obrisao toalet papirom skinuo si ih za glave vecinu, ali najbolja metoda je tu ipak 'ladna voda. Mislim da sansa nisu prevelike, posebno samo ako je bilo ulaz-izlaz jednom ili dva puta, ali opet, nisam doktor tako da moje misljenje ne uzimaj kao merodavno.
Sanse postoje uvek kad ima spermica, a bilo ih je, to vazi i za predigru, znaci ne igraj se sa tim ili onim "izvadicu ga na vreme", jer i semena tecnost sadrzi neku manju kolicinu spermica i moras biti bas izverziran da osetis kad ona nadolazi i tad da prekines seks, a ne kad osetis da ces svrsiti, jer to moze biti i 10-15 sekundi kasnije...
Ali kondom je ipak najsigurnija zastita, ili ako bas hoces da rizikujes malo, ili potpuno, mozes probati to nakon menstruacije prvih nekoliko dana, tad joj telo izbaci jajnu/e celiju/e pa je vrlo tesko da devojka ostane trudna, morala bi bas da ima neki anomalican ciklus da telo stvori novu celiju pre nego sto stara izadje iz tela pa je zameni odmah po menstruaciji, ali obicno su prvih 5 dana otprilike sigurni 99%.
Mozda da ne pokusavate bas prvi dan nakon mece jer nije jos sigurno 100% da je sve gotovo, iako ona mozda nema vece krvarenje, tj (skoro) ni malo, ali opet imas bar 4 dana za igru ako bas hoces i ne bojite se mogucih posledica a niste ni ludaci tipa "sta i ako zatrudni, abortirace..."!!