Da li mislite na stare ljubavi ili simpatije kada se ništa novo ne događa? I da li imate želju da ih čujete iako znate da je veza nemoguća?

Ono što sam videla. Ne ubacuj psihologiju.
A čemu vi ovde u suštini razgovarate?
Ako to nije neposredno i subjekti no iskustvo u posmatranju drugih i sopstvena introspekcija?
Psihologija I filozofija svakog od vas, pa i mene, na jednu veliku temu koja se zove ljubav?

A čemu vi ovde u suštini razgovarate?
Ako to nije neposredno i subjekti no iskustvo u posmatranju drugih i sopstvena introspekcija?
Psihologija I filozofija svakog od vas, pa i mene, na jednu veliku temu koja se zove ljubav?
C na jednu veliku temu?

C na jednu veliku temu?
Nije. Upravo sam ti dao osnovu psihologije?
"Сазнања психологије почивају на две врсте података. На подацима добијеним посматрањем понашања (тзв. објективни подаци) и подацима непосредног искуства (тзв. субјективни подаци) добијеним самопосматрањем (интроспекцијом)."

Nije. Upravo sam ti dao osnovu psihologije?
"Сазнања психологије почивају на две врсте података. На подацима добијеним посматрањем понашања (тзв. објективни подаци) и подацима непосредног искуства (тзв. субјективни подаци) добијеним самопосматрањем (интроспекцијом)."
Psihologiju sam završila, ali hvala lepo

Haha, važi. Ti si preozbiljan, rekla sam u smislu da je nemoguće da si neozbiljan.
Promenuču nik u neki skakutav, pa će ti prva impresija biti drugačija... U nekom od sledećih for uskih života.
Sve je ovo igra uloga, skočice.
A ja sam jako daleko od ozbiljnog, iako se moje pisanije tako doima... :D

Promenuču nik u neki skakutav, pa će ti prva impresija biti drugačija... U nekom od sledećih for uskih života.
Sve je ovo igra uloga, skočice.
A ja sam jako daleko od ozbiljnog, iako se moje pisanije tako doima... :D
Pa oba profila su ti neskakutava. Teško sa tim

Back