pop80
Veoma poznat
- Poruka
- 13.061
podsetiš se nekih stvari i onda sutradan:Pa bilo je i toga
jao nije mi ovo trebalo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
podsetiš se nekih stvari i onda sutradan:Pa bilo je i toga
Znaci pratis je. Šta je život, vidiš?da.. sa nekima sam u kontaktu na fejs..
a sa onom koju sam najviše voleo nisam.. al vidim da je i dalje neudata
Da, ili obrnete još jedan krug pakla pa ti bude još gorepodsetiš se nekih stvari i onda sutradan:
jao nije mi ovo trebalo
pa ponekad kad se napijem pa me uvati nostalgija..čisto da vidim njen statusZnaci pratis je. Šta je život, vidiš?
pa ponekad kad se napijem pa me uvati nostalgija..čisto da vidim njen stat
Pozovi je, ode zivot, retko se desava da nekoga zgotivis. Mada ne znam naravno sta je ustvari bilo. Ali zasto biti neprijatelj, to je najlakse. Ili.praviti se ludpa ponekad kad se napijem pa me uvati nostalgija..čisto da vidim njen status
Ti si domaćin čovek, sve jasno.Хвала Богу не.
Ne.Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
Pa jel one nedostaju tebi? To je pitanjenemam treca posla
ako im nedostajem imaju telefon a ne da glume ko amaterke neku nedodirljivost
E bre, brzopotezan...nemam br njen .. ona meni pisala posle dve godine i ja je oterao u p materinu to veče..posle mi bilo krivo i hteo sam da se izvinim al mi udarila blok
to i one kažu istonemam treca posla
ako im nedostajem imaju telefon a ne da glume ko amaterke neku nedodirljivost
C.Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
Pa da, ali provedes neko vreme, malo se vezes...Staro jelo ne valja podgrejavati. Bolje je novo.
Kratko jasno
I mene prođu žmarci kad se sažmem samo u slovo!Kratko i jasno
Eh, ko zna kako je. Ako je uspešna menadzerka ne znači da je srećnaMoja bivša govorila da može zamisliti život bez mene. Bili smo mladi i siromašni, ništa osim ljubavi nismo imali. Zamolio sam je za ples uz Father figure na nekoj žurci. Jbg, posle je shvatila da ljubav ipak nije toliko bitna. Danas je uspešna menadžerka koja živi u Londonu. Ne verujem ni da mi ime pamti više.Što je prošlost, treba tamo i da ostane.
Brise suze paramaEh, ko zna kako je. Ako je uspešna menadzerka ne znači da je srećna
To nije higijenski Mugatu, dobiće neku boleštinuBrise suze parama
I šta ti znači taj nick?!To nije higijenski Mugatu, dobiće neku boleštinu
One zovu tebe? Pa lepo bašVazda, sa svim bivšim sam prijatelj, ne zovem da ne smetam, ali nemam problem ni sa kafom ni pićem ni šetnjom...ali ne zovem...
Žene su osetljive na ta zvanja iz prošlosti, glupo mi je da se ne javi, inače bih zvao.One zovu tebe? Pa lepo baš
Nikakav problem, ima premium zdravstveno osiguranje na nekoj privatnoj klinici.To nije higijenski Mugatu, dobiće neku boleštinu
Klinika je klinikaNikakav problem, ima premium zdravstveno osiguranje na nekoj privatnoj klinici.