Da li mislite na stare ljubavi ili simpatije kada se ništa novo ne događa? I da li imate želju da ih čujete iako znate da je veza nemoguća?

pa ponekad kad se napijem pa me uvati nostalgija..čisto da vidim njen stat
pa ponekad kad se napijem pa me uvati nostalgija..čisto da vidim njen status
Pozovi je, ode zivot, retko se desava da nekoga zgotivis. Mada ne znam naravno sta je ustvari bilo. Ali zasto biti neprijatelj, to je najlakse. Ili.praviti se lud

Moja bivša govorila da može zamisliti život bez mene. Bili smo mladi i siromašni, ništa osim ljubavi nismo imali. Zamolio sam je za ples uz Father figure na nekoj žurci. Jbg, posle je shvatila da ljubav ipak nije toliko bitna. Danas je uspešna menadžerka koja živi u Londonu. Ne verujem ni da mi ime pamti više.Što je prošlost, treba tamo i da ostane.

Moja bivša govorila da može zamisliti život bez mene. Bili smo mladi i siromašni, ništa osim ljubavi nismo imali. Zamolio sam je za ples uz Father figure na nekoj žurci. Jbg, posle je shvatila da ljubav ipak nije toliko bitna. Danas je uspešna menadžerka koja živi u Londonu. Ne verujem ni da mi ime pamti više.Što je prošlost, treba tamo i da ostane.
Eh, ko zna kako je. Ako je uspešna menadzerka ne znači da je srećna

Back