Da li mislite na stare ljubavi ili simpatije kada se ništa novo ne događa? I da li imate želju da ih čujete iako znate da je veza nemoguća?

@Paula jesi li pozvala nekada da čuješ kako su?

"kako su" :). Sa jednom osobom sa kojom je bilo tako lepo i dobro čujemo se povremeno. pa i videli par puta. Tako da sam apdejtovana šta se dešava i obostrano se podržavamo.

Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
pojavi se.
i pomislim da je moglo drugačije
i odustanem.
jer da je zaista moglo drugačije desilo bi se drugačije.

prijateljski ne. što bi se družili kada nam to nije bila prvobitna namera.

kad pomislim na te
stara ljubavi
žao mi je što smo bili
samo dobri drugovi

bolje biti pijan nego star
vino ne zna da smo nekad bili srećan par

pa je l ste bili samo drugovi ili srećan par tj stara ljubav??
očigledno je pijan pisao ovu pesmu ..

kad pomislim na te
stara ljubavi
žao mi je što smo bili
samo dobri drugovi

kad ti pomisliš nešto
a ono saša lošić progovori iz tebe

Poslednja izmena:
Naravno, dešava se... Nedavno sam čak sreo jednu...skot koji voli da igra igrice i udara čežnje, ne javlja se na ulici i pravi se lud 2 decenije, a onda se odjednom kao usput javi i hoće razvije priču... Još u odlasku načujem kako me ogovara ortaku, kao, znaš bio zaljubljen u mene... rekoh sebi, ma mrš u p.m...

Naravno, dešava se... Nedavno sam čak sreo jednu...skot koji voli da igra igrice i udara čežnje, ne javlja se na ulici i pravi se lud 2 decenije, a onda se odjednom kao usput javi i hoće razvije priču... Još u odlasku načujem kako me ogovara ortaku, kao, znaš bio zaljubljen u mene... rekoh sebi, ma mrš u p.m...
jbale ga igrice..

Ponekad se desi da me nostalgija povuče na neke lepe uspomene. Maštam o pojedinim bivšima sa vremena na vreme, mada dosta više od toga maštam o simpatijama.
Sa nekima sam ostao u kontaktu na daljinu, sa nekima se viđam, sa par se skroz prekinuo kontakt.

Ponekad se desi da me nostalgija povuče na neke lepe uspomene. Maštam o pojedinim bivšima sa vremena na vreme, mada dosta više od toga maštam o simpatijama.
Sa nekima sam ostao u kontaktu na daljinu, sa nekima se viđam, sa par se skroz prekinuo kontakt.
maštaš??

kad pomislim na te
stara ljubavi
žao mi je što smo bili
samo dobri drugovi

Pa pokusali smo, bilo je jakim emocija, ali ocekivanja su zeznula stvar. Onda odes malo dublje i vidis sta kome treba i da niste par. Uprkost svidjanju, radosti, ljubavi, kada ga vidis

Back