loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.829
Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ono gde je bilo lepo ali se nije razvilo iz ko zna kog razloga. I ne tako davnoDešavalo se, ali ako je max par godina unazad.. ono od pre jok.
@Paula jesi li pozvala nekada da čuješ kako su?Da, ono gde je bilo lepo ali se nije razvilo iz ko zna kog razloga. I ne tako davno
@Paula jesi li pozvala nekada da čuješ kako su?
pojavi se.Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
kad ti pomisliš neštokad pomislim na te
stara ljubavi
žao mi je što smo bili
samo dobri drugovi
bolje biti pijan nego star
vino ne zna da smo nekad bili srećan par
pa je l ste bili samo drugovi ili srećan par tj stara ljubav??
očigledno je pijan pisao ovu pesmu ..
zaštoma najbolje prekinuti svaki kontakt da ne dolaziš u iskušenje da napraviš neku glupost..
ma ja se kontrolišem.. nego dajem savet drugima..zašto
da li si mislio i ranije da je kontakt sa dotičnom glupost?
jbale ga igrice..Naravno, dešava se... Nedavno sam čak sreo jednu...skot koji voli da igra igrice i udara čežnje, ne javlja se na ulici i pravi se lud 2 decenije, a onda se odjednom kao usput javi i hoće razvije priču... Još u odlasku načujem kako me ogovara ortaku, kao, znaš bio zaljubljen u mene... rekoh sebi, ma mrš u p.m...
Хвала Богу не.Da li vam se pojavi čežnja, mislite da je moglo drugačije? I da li bi pozvali da čujete kako su, bez očekivanja, prijateljski?
maštaš??Ponekad se desi da me nostalgija povuče na neke lepe uspomene. Maštam o pojedinim bivšima sa vremena na vreme, mada dosta više od toga maštam o simpatijama.
Sa nekima sam ostao u kontaktu na daljinu, sa nekima se viđam, sa par se skroz prekinuo kontakt.
Sa vremena na vreme, bilo je i situacija on and off sa nekima od njih.maštaš??
Da, to je lepo i zdravo"kako su". Sa jednom osobom sa kojom je bilo tako lepo i dobro čujemo se povremeno. pa i videli par puta. Tako da sam apdejtovana šta se dešava i obostrano se podržavamo.
Pa pokusali smo, bilo je jakim emocija, ali ocekivanja su zeznula stvar. Onda odes malo dublje i vidis sta kome treba i da niste par. Uprkost svidjanju, radosti, ljubavi, kada ga vidiskad pomislim na te
stara ljubavi
žao mi je što smo bili
samo dobri drugovi
vino ne zna da smo nekad bili srećan par
pa je l ste bili samo drugovi ili srećan par tj stara ljubav??
očigledno je pijan pisao ovu pesmu ..
Pa bilo je i togama najbolje prekinuti svaki kontakt da ne dolaziš u iskušenje da napraviš neku glupost..