spavach
Poznat
- Poruka
- 9.096
u pravu si..ozbiljne zene nisu u modi, njihova anksioznost prema strahu hoce li biti prevarene u braku, slozenim stvarim i kucnoj organizaciji, moras peglati ovo, moras odraditi ovo ono prosto vuce ka OCD..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskrena..sve od srca pise.Nema petljanja.pozitivna, lud(a) ko puska..
Dosadne suu pravu si..ozbiljne zene nisu u modi, njihova anksioznost prema strahu hoce li biti prevarene u braku, slozenim stvarim i kucnoj organizaciji, moras peglati ovo, moras odraditi ovo ono prosto vuce ka OCD..![]()
Obe su morale.Interesuje me,sta mislite o devojci,koja ima 23 godine i himen u celosti.Ali do te 23 godine,zadovoljavala je mladice oralno,gutala ejakulate sa zadovoljstvom.
I druge devojke,koja je imala samo jedan seksualni odnos u 16 godini,deflorisana je,ali posle toga,nije imala nikakave odnose sa mladicima.Koja je od te
dve devojke,po vasem misljenju moralnija......
Meni himen otiso i prije prvog seksa, nisam krvarila kad sam se prvi put seksala. Da odgovorim meni je ova prva nemo0ralnija u odnosu na drugu...Interesuje me,sta mislite o devojci,koja ima 23 godine i himen u celosti.Ali do te 23 godine,zadovoljavala je mladice oralno,gutala ejakulate sa zadovoljstvom.
I druge devojke,koja je imala samo jedan seksualni odnos u 16 godini,deflorisana je,ali posle toga,nije imala nikakave odnose sa mladicima.Koja je od te
dve devojke,po vasem misljenju moralnija......
E a kad smo kod toga mnogi muškarci to ne cene što je devojka nevina,na primer,od 100 posto danas,5 posto muškaraca ceni nevinu.Nekad ima i slučajeva da ta nevina sto je nekad bila,postane za tog muškarca svakakva,ako dodje naravno do raskida i ona se smuva sa drugim,onda od bivseg padnu komentari-kakva k.... i slicnoPa kad jure pacenike kojima je to jedina vrednost, znas, bila je nevina jbt.
Kakav spin u 19vek...
a drago mi je,bice jos mnogo mojih temazapazio sam te jos na ani, prosto volim sve tvoje teme..
Ma znam,ali opet svaka devojka je priča za sebe,za njega je ona pesma od Milice Todorović-uporedi me,hahahahahaEvo govorim mu isto.
jesam mnogoPozitivna je
mora da sam pozitivna,čim hoces da dejtujemo,nego sta bi rekao moj George na sve to,ja rodih 5-oro dece,nemoj da posle dejta padnu komentari da pokušavam da ga prevarim sa tobom,pazi šta radiš,ne bih i šesto dete,u kući imam čopor dece i plač najmladje bebe,hahahahaha.pozitivna, lud(a) ko puska..
Što se himena tiče,neke devojke imaju elastičan himen,koji ne pukne ni na porodjaju,ali teorijski gledano,devojka vise nije nevina onda kad ima prvi odnos.Meni himen otiso i prije prvog seksa, nisam krvarila kad sam se prvi put seksala. Da odgovorim meni je ova prva nemo0ralnija u odnosu na drugu...
Vidi se po pisanju.jesam mnogo
mojih 3, tvojih 5, imamo ekipu za odbojku sa rezervnim sastavom..mora da sam pozitivna,čim hoces da dejtujemo,nego sta bi rekao moj George na sve to,ja rodih 5-oro dece,nemoj da posle dejta padnu komentari da pokušavam da ga prevarim sa tobom,pazi šta radiš,ne bih i šesto dete,u kući imam čopor dece i plač najmladje bebe,hahahahaha.
Pa normalno.E a kad smo kod toga mnogi muškarci to ne cene što je devojka nevina,na primer,od 100 posto danas,5 posto muškaraca ceni nevinu.Nekad ima i slučajeva da ta nevina sto je nekad bila,postane za tog muškarca svakakva,ako dodje naravno do raskida i ona se smuva sa drugim,onda od bivseg padnu komentari-kakva k.... i slicno
Kako onda prodaju devičanstvo za milion funti i sl.E a kad smo kod toga mnogi muškarci to ne cene što je devojka nevina,na primer,od 100 posto danas,5 posto muškaraca ceni nevinu.Nekad ima i slučajeva da ta nevina sto je nekad bila,postane za tog muškarca svakakva,ako dodje naravno do raskida i ona se smuva sa drugim,onda od bivseg padnu komentari-kakva k.... i slicno
Pa svašta danas devojke rade da bi došle do malo para.Cak ima i nekih koje momak sa kondomom .....,pa one uzmu posle to,sipaju u sebe i ostanu trudne.....Kako onda prodaju devičanstvo za milion funti i sl.
hahahahaha,ja imam 5 ćerkimojih 3, tvojih 5, imamo ekipu za odbojku sa rezervnim sastavom..![]()
To se ne zna,mozda se tebi bas na primer dopadne neka devojčura,pa izadjete i onda ti ona kaze:”nevina sam”,verujem da bi joj ti pružio šansu,sigurno ne bi pobegao od one koja ti se svidja.Pa normalno.
Pametan odrastao muskarac bezi od nevine kao djavo od krsta.
Ja sam odrastao covek, i sa dovoljno iskustva i zivotnog i seksualnog da znam da sa takvom ne bi ni dosao do izlaska.To se ne zna,mozda se tebi bas na primer dopadne neka devojčura,pa izadjete i onda ti ona kaze:”nevina sam”,verujem da bi joj ti pružio šansu,sigurno ne bi pobegao od one koja ti se svidja.
PrimitivizamJa sam odrastao covek, i sa dovoljno iskustva i zivotnog i seksualnog da znam da sa takvom ne bi ni dosao do izlaska.
Jbg, nisu svi zaglavili u proslom veku...
To ti samo tako kažeš,nema pameti kad srce odabereJa sam odrastao covek, i sa dovoljno iskustva i zivotnog i seksualnog da znam da sa takvom ne bi ni dosao do izlaska.
Jbg, nisu svi zaglavili u proslom veku...