Da li me volis?

prolaznik011

Ističe se
Banovan
Poruka
2.536
Da li vam smeta ovo zensko pitanje?Koliko puta ste pomislili da je besmisleno poshto se ljubav ne iskazuje rechima nego ponashanjem?Shta pomislite kada od devojke chujete pitanje ''Da li me volish?'',''Zar me ne volish?'' ili zakljuchak ''Ti me ne volish.'',kad joj ne ispunite neku zelju vezanu za troshenje para?
Evo ga jedan interesantan klip,parodija na Super Marija.Ne zalite 6 minuta,odgledajte ga pre odgovora.

Je li pokušao ko (iskreno) da odgovori na ovo pitanje i prizna kako je ne voli i kako je sa njom samo dok ne naiđe nešto bolje il dok vidi oće li mu gaće prat te da je zadrži malo duže, i koje su posledice takvog odgovora?

Da li vam smeta ovo zensko pitanje?Koliko puta ste pomislili da je besmisleno poshto se ljubav ne iskazuje rechima nego ponashanjem?Shta pomislite kada od devojke chujete pitanje ''Da li me volish?'',''Zar me ne volish?'' ili zakljuchak ''Ti me ne volish.'',kad joj ne ispunite neku zelju vezanu za troshenje para?
Evo ga jedan interesantan klip,parodija na Super Marija.Ne zalite 6 minuta,odgledajte ga pre odgovora.

hahahaha dobar klip :lol:

Ne moze tako,da se odradi mehanichki ili glumi.Niko nije glup,svako ima pravo na delic ljubavi i emocija.Ako nije u pitanju licemerje ili manipulacija,moras dati devojci/zeni ono sto zeli.Iskreno,od srca ili ne reci nishta.

...verovatno se samo maze kada pitaju da li ih volis...svesne smo mi da nam nece svakako kazati prvi put da nas voli uz kafu medj' sto ljudi ali volimo da se umiljavamo i kao cackamo momka...oseti se kada neko zbilja voli svoju devojku sve i da nista ne kaze...

ne bi ga u zivotu pitala tako nesto?
uzas
to valjda neko kaze samo ako to i oseca
kazu "Volim te" je najlaksa rec, najlakse se kaze a najteze zaboravlja!
Dodvoravati se nekom i traziti od nekog nesto posebno na taj nacin :eek:.

ja opusteno kazem nekom sto ste volim i istovremeno ga stegnem da ne moze da dise, onako kad nekog zagrlis i hoces da ga zgnjecis od ljubavi...:mrgreen:
i retko to pitam, znam sama tacno da li me neko voli i koliko. z:lol:

nekad kad mi je dosadno, onako u prolazu dok gleda neku vaznu utakmicu :mrgreen: volim da pitam jel volis ti mene uopste? i on brzo kaze volim samo da se sklonim i ne zaklanjam tv:mrgreen:

zene iz ciste obesti postavljaju to pitanje, vrlo dobro osecaju da li ih neko voli ili ne, ptianje je da li hoce sebi da to priznaju ili nece. z:)

Poslednja izmena:
Glupa pitanja, ali zenama to znaci jer im imponuje/dize samopouzdanje/potvrdjuje njihovu sopstvenu vrednost/cini da se osete vazno. Iako je grubo poredjenje, to bi bilo kao kada bi muskarac pitao zenu, "kakav sam bio u krevetu" a ona mu rekla "najbolji", a ona isto to pitao sledece nedelje/meseca.
Naravno ima i onih zena koje vole da se osete voljeno i da znaju na cemu su.

Nikakav problem, istreniraju te prvo keva,baba,tetke i sl.da im se umiljavaš kada ti nešto treba ili kada zasereš. onda kada dođu devojke ništa lakše nego prevaliti preko usana te dve reči ako ima neke vajde od toga,bilo da dobiješ malo nežnosti ili čisto da ih skineš s vrata dok igraš igricu,gledaš fudbal,filozofiraš o smislu života,proučavaš etiketu na flaši piva ili šta već radite kada ne radite ništa :D.

Što pravite dramu oko toga? Evo 5 godina braka i još "funkcioniše" kao i prvog dana :ok:

Ja jesam postavila to pitanje, mada sam odgovor znala, ali sam htela u tom trenutku da ga cujem.. nekako je bilo u sklopu mazenja.. Stvar je okolnosti, samog tona.. "da li me ti uopste volis?" kapiram da bi bilo prilicno iritantno i sasvim neka leva stvar u odnosu na ono na sta ja mislim. Volela bih da mogu da ga postavim ponovo.

Inace, smatram da to treba da mi kaze kad sam pozeli, ne da ja izvlacim iz njega. Samo, cini mi se da se to danas tesko prevaljuje preko usta.. a neprocenjivo..

Back