Da li ljubav izumire?

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
Nekad su se ljudi zaljubljivali da dođu do seksa. Sve se to promenilo, sad se do seksa dođe i bez ljubavi, danas je ljubavi sve manje a seksa sve više. Ljubav izumire. Ova mladost se danas hebava bez osećaja, samo da mogu da se pohvale da se se hebavali. Okačeni foto ili snimak na neku mrežu se podrazumeva. :mrgreen:

Za sto godina ljubav neće postojati. Izumrlo. Nekad bilo sad se spominjalo. :roll:

Šta vi mislite. Da li ljubav izumire? :sad2:

Nekad su se ljudi zaljubljivali da dođu do seksa. Sve se to promenilo, sad se do seksa dođe i bez ljubavi, danas je ljubavi sve manje a seksa sve više. Ljubav izumire. Ova mladost se danas hebava bez osećaja, samo da mogu da se pohvale da se se hebavali. Okačeni foto ili snimak na neku mrežu se podrazumeva. :mrgreen:

Za sto godina ljubav neće postojati. Izumrlo. Nekad bilo sad se spominjalo. :roll:

Kako ko. Neko stvarno hebava i ćuti. Neko samo mnogo voli da priča (laže) o tome. Zato što je to tako sad popularno i tako kao treba da bude.

Ostario si ili si nezadovoljan nečim u svom životu. Sve je isto kao i pre samo se tehnologija promenila.

Ma pusti djecu.Sve nas je zahvatila globalizacija.......
Mada,slazem se da lje ljubav dosta izlizazana stvar,ali ako se ima volje i ako nije bas u pitanju goli interes mislim da moze da se pronadje.......
Jeste da treba dosta muke ali se isplati ipak........
U ljubavi nikad nisam volila izgovore.ili hoces ili neces.Tj ako se kontamo......Ide onda.U suprotnom ne isplati se........Zivot je i kratak a i vrlo mucan......

Prosto. Ja na pr. volim muža, pa onda iz te ljubavi dobijemo decu, pa i njih volimo, znači, moja ljubav se uvećala, odnosno, umnožila, a svega toga ne bi bilo da ja nisam poklonila ljubav svom dragom. Onda sam ja sama postala bogatija za te sve ljubavi koje su proistekle iz te moje ljubavi koju sam njemu poklonila. Volim ja njih, vole oni mene, količina ljubavi u meni i oko mene je veća nego na samom početku kad sam bila sama i volela samo sebe.

Prosto. Ja na pr. volim muža, pa onda iz te ljubavi dobijemo decu, pa i njih volimo, znači, moja ljubav se uvećala, odnosno, umnožila, a svega toga ne bi bilo da ja nisam poklonila ljubav svom dragom. Onda sam ja sama postala bogatija za te sve ljubavi koje su proistekle iz te moje ljubavi koju sam njemu poklonila. Volim ja njih, vole oni mene, količina ljubavi u meni i oko mene je veća nego na samom početku kad sam bila sama i volela samo sebe.

a ako ne budu baš dobra deca :confused:

Prosto. Ja na pr. volim muža, pa onda iz te ljubavi dobijemo decu, pa i njih volimo, znači, moja ljubav se uvećava, odnosno, umnožila, a svega toga ne bi bilo da ja nisam poklonila ljubav svom dragom. Onda sam ja sama postala bogatija za te sve ljubavi koje su proistekle iz te moje ljubavi koju sam njemu poklonila.

aa, pa to je polno razmožavanje a deobom(deljenjem) to vrše recimo - amebe

:bravo::bravo::bravo:

- - - - - - - - - -

Ja sam negdje vidjela da sa dolaskom djece samopouzdanje im bas splasne........
Tj jedan ozivi a drugi umre........
Mada vjerujem da jos uvijek ima i skladnih brakova.......

Ako dobiješ decu, a ne uvećaš ljubav već je samo usmeriš na decu, onda za partnera ne ostane mnogo....

- - - - - - - - - -

da, slažem se...ebeš genetiku, ebeš sve

Genetika ok, ali srećni ljudi su uvek lepi, makar meni, pa deca koja rastu u srećnom braku su srećna i lepa.... Tako ja mislim, ne mora da bude tačno.

i ko je kriv nego zene

Back