Da li lidl maltretira svoje zaposlene, izrabljuje i asocijalizira?

zato ja uvek kad nekog hocu da propustim pitam.."jel imas samo to u ruci"?
i ako kaze da, onda ga pustim :D

Think About It GIF by Identity

I dalje mi je misterija ko joj je bila starija žena koja je gurala kolica i koja je isto ladno po automatizmu iz susednog reda progurala kolica ispred mene.

Da joj je bila majka, sigurno bi je opomenula da se tako ne ponaša, rekal bih da je bila žena koja joj radi u kući .. i

То нису уговори, то су повоци.

И вд.директори су на повоцима.

Цео систем/модел тираније је такав од врха ка самом дну сиротиње.

Увек Тиранија влада страхом и неизвесношћу

najgore je sto nahebemo i mi koji se ne plasimo. ja sam 20 firmi promenila zbog toga sto su posle nekog vremena tripovali da me drze na povocu. ja samo odleprsam cim uzmem slatke parice. :lol: dok je sve po mom ja sam tu, kad nije nema ni mene. :rotf:

:rotf:
odakle ti to?
mozda je mama posle i pohvalila kako te je zeznula :rotf:

premda u mnogim radnjama trudnice ili zene sa malom decom idu preko reda.

Naravno da trudnice idu, nije to problem, ali njih dve su se iskusno "podelile" , dobrodržeća baba sa prepunim kolicima u jednom redu, ona trudnica bez tih kolica u drugom

Mislim ko realno može da pusti preko reda nekoga ko ima 100 artikala u kolicima, to su bila ona najveća kolica preko vrha puna, sa kupom iznad ivica kolica, kao u američkim filmovima kada oni kupuju, a pogotovo ako imaš 2 komada jednog artikla

I pazi koliko se sećam ispred mene je bila jedna ili dve, max tri osobe, znači ništa preterano ... što se više sećam shvatam koliko je to zaista bila jedna anomalija

Poslednja izmena od moderatora:
То нису уговори, то су повоци.

И вд.директори су на повоцима.

Цео систем/модел тираније је такав од врха ка самом дну сиротиње.

Увек Тиранија влада страхом и неизвесношћу

Sistemi dobrovoljnih konc logora

najgore je sto nahebemo i mi koji se ne plasimo. ja sam 20 firmi promenila zbog toga sto su posle nekog vremena tripovali da me drze na povocu. ja samo odleprsam cim uzmem slatke parice. :lol: dok je sve po mom ja sam tu, kad nije nema ni mene. :rotf:

С цвета на цвет, до антрополошке катастрофе, без цвећа

Poslednja izmena od moderatora:

Back