Da li lazete roditelje?

Nemam obicaj da lazem roditelje. Sve im kazem, imam veoma dobar odnos sa njima, bitno im je da znaju kad izadjem, gde sam, sa kim sam, naravno kao i svaki roditelji brinu.. ali ako nekad nesto uradim lose, nesto za sta se kasnije pokajem, imam obicaj da precutim, jer mi je glupo da to kazem. :)

Pa ono, retko kad.. Ranije sam ih lagala non stop, od toga sa kim izlazim, gde izlazim, znam li ovog ili onog, preko ocena do toga je l' zvonio fiksni dok nisu bili tu... ma oko svega, bukvalno...da su oni bili iole okej ne bih ni ja lagala toliko, ali oni su bili sve samo ne okej
Uglavnom, vec par godina u vecini slucajeva pricam istinu jer ne mogu vise da lazem, smara me to

jedino mamu
toliko je opsednuta, posesivna i emotivna da je skrha svaki moj los minut, a ne jos nesto vise
tako da joj za njeno dobro pricam samo lepo:roll:
zato s caletom i ocuhom obozavam da razvezem do najvece intime, obozavam ta dva coveka

uvek se sve provali, ali ipak lazem :(

:lol: Mnogi ljudi veruju u onaj kliše da se sve jednom otkrije, tako i meni roditelji kažu kada posumnjaju da nešto skrivam ili lažem, ali opet, neke stvari se ipak nose u grob :D
Postoji dosta toga za šta sam siguran da neću reći nikom, postoje neke istine koje nosim u grob... dobro, ne baš u grob ali u urnu, ebeš mrtvu dva-metra-duboku zemlju, više bih voleo da me popuše sa gandžom ili drže u nekoj kutiji.

Nije dobro da lazate roditelje,ako vas muci neki problem obratite se roditeljima oni ce znati kako da vam pomognu.
Ako imate neku tajnu nemojte je ni slucajno poveriti drugovima
danas drug sutra neprijatelj.
Tajne poverite roditeljima,znam da roditelji nekada umeju da budu dosadni, i ja sam bio tinejdzer ali oni nikada nece odati vase tajne, cak i ako vicu ucinice sve da
vas zastite. (naravno sto se tice poveravanju tajne mislim na ozbiljne a ne bezazene,ozbiljne kao sto je vase sexualno opredeljenje ili evenutalno neki manji zlocin).

Back