mari47
Stara legenda
- Poruka
- 94.264
Da, krijem neke stvari od odredjenih ljudi ne želeći da me
kasnije mojim kamenjem gadjaju, tako, -odredjeni.
kasnije mojim kamenjem gadjaju, tako, -odredjeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me, da li krijtete (ne pominjete) neke stvari odredjenim ljudima? Tipa, mami i devojci sigurno necete pricati o tome kako ste se pre odredjenog vremena napili i zavrsili u krevetu sa konobaricom, kao sto ni prijateljima/devojci necete pricati kako volite maminu hranu ili sta vec.
E sad, ide ono kljucno pitanje, kako biti iskrena osoba sa recimo buducim partnerom/partnerkom kada vesto ne govorite o vasim manama ili intimnim navikama?
Ne znam, mozda ja jedini imam taj problem da ne upucujem sve ljude iz svog zivota, pa i one bliske u odredjene aspekte zivota, pa me zanima kako se vi nosite sa time?![]()
Da se izrazim prostim jezikom - ja pred mojim dečkom mogu i da podrignem, a isto tako i on predamnom. Zajedno smo nešto duže od godinu dana, Bože zdravlja, nadamo se zajedničkoj budućnosti. Mogu da mu kažem za neke svoje navike, ma kakve one bile. Čak pričamo i o bivšim ljubavima, o tome ko nas je muvao i slično.
Ima neku malu dozu ljubomore, ne kažem da ga slažem kada mu kažem da mi se neko udvarao, samo ispričam neku blažu verziju, jer ne želim da se oseća ružno. On menni takodje slično pričća samo što meni to meni lakše padne.
Mislim da prema partneru treba biti 100% otvoren. Pokažite mu i svoje loše navike, zašto da ne, neka sam priosudi i kaže vam smeta li mu ili ne.
Svaki covek ima svoju intimu,nesto sto ce zadrzati samo za sebe !Treba razlikovati sta je za pricu,a sta nije....Zanima me, da li krijtete (ne pominjete) neke stvari odredjenim ljudima? Tipa, mami i devojci sigurno necete pricati o tome kako ste se pre odredjenog vremena napili i zavrsili u krevetu sa konobaricom, kao sto ni prijateljima/devojci necete pricati kako volite maminu hranu ili sta vec.
E sad, ide ono kljucno pitanje, kako biti iskrena osoba sa recimo buducim partnerom/partnerkom kada vesto ne govorite o vasim manama ili intimnim navikama?
Ne znam, mozda ja jedini imam taj problem da ne upucujem sve ljude iz svog zivota, pa i one bliske u odredjene aspekte zivota, pa me zanima kako se vi nosite sa time?![]()
Uvek nesto zadrzim za sebe,ako ne mogu da kazem ni mojima ni prijateljima...Svako ima nesto sto ne mora sve da se zna.Zanima me, da li krijtete (ne pominjete) neke stvari odredjenim ljudima? Tipa, mami i devojci sigurno necete pricati o tome kako ste se pre odredjenog vremena napili i zavrsili u krevetu sa konobaricom, kao sto ni prijateljima/devojci necete pricati kako volite maminu hranu ili sta vec.