Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Dimne bombe se nekada bacaju da se ne vidi bitno, ali pre ili kasnije dim se rascisti, samo nekada bude kasno za to pa posledice budu gore, zato vise volim iskrenost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me, da li krijtete (ne pominjete) neke stvari odredjenim ljudima? Tipa, mami i devojci sigurno necete pricati o tome kako ste se pre odredjenog vremena napili i zavrsili u krevetu sa konobaricom, kao sto ni prijateljima/devojci necete pricati kako volite maminu hranu ili sta vec.
E sad, ide ono kljucno pitanje, kako biti iskrena osoba sa recimo buducim partnerom/partnerkom kada vesto ne govorite o vasim manama ili intimnim navikama?
Ne znam, mozda ja jedini imam taj problem da ne upucujem sve ljude iz svog zivota, pa i one bliske u odredjene aspekte zivota, pa me zanima kako se vi nosite sa time?![]()
Tako je...naravno da krijem, od svakog ponešto, od nekoga više od nekoga manje. jednostavno, nema potrebe da svi znaju sve. kao što ja ne bih volela da znam sve o svakome.
Ne, ništa ne krijem ni od koga, samo mnoge stvari ne pričam svakome a neke ne pričam nikome.
ako ne pricas, znaci da krijes. msm, ne znam kako to drugacije da shvatim.
to je tesenje i ulepsavanje pred sobom- ja ne krijem, samo ne kazem.![]()
@tema, naravno da krijem. nema tu niceg cudnog, neobicnog i nenormalnog. moraju postojati granice iz raznih razloga. ljudi i ovako vole da guraju noseve gde njihovim nosevima nije mesto.
Drugi uvek čuju što im odgovara a ne što je rečeno........
Istovremeno skriva se ono što je nije u skladu sa etikom a ono što jeste u skladu sa istom nema potrebe bilo kome iznositi... možda sada drugačije shvatiš!

ja krijem od mojih vise nego od drugih
znam da je tako boje za mene.
ja sve krijem
a najbolje je sakriti ono sto zelis kad sve ispricas kako je
niko ne ne veruje da neko moze bas toliko da bude iskren
pa ni u sta ispricano po pravilu nikad ne veruje a kad pocne
eee tad je kasno jer nije bio iskren kao autor ispricane istine
Sad procitah. Ljudi su skloni najmanje vjerovati najvecoj istini.Sad procitah. Ljudi su skloni najmanje vjerovati najvecoj istini.
upravo
i ko po marfijevom zakonu
kad pocnes da verujes onda
ide spica na kojoj pise the end

Kad povjerujemo da odlazis nakon x-tog posta, vec ces biti "otisao"![]()
![]()
ima ona prica kad je klinac vikao vuk
a vuka ni od korova a kad je viknuo
poslednji put niko nije verovao i vuci
izeli ceo chopor... evo ja kazem vuk...
anabela chuvaj chopor......
Copor ne postoji Marlone. Sve sto radis radis iskljucivo zbog sopstvenog osjecaja zadovoljstva.
)jel'... mlada si ti jos anabela)
ja mogu da dubim na trepavicama
a da niko ne obrati ni mic paznje
znaci imas scenu imas publiku
imas scenario kao sto imas cinove
imas pozitivce imas negativce
neopredeljene, zanesene, izgubljene
cvrste, slabe, opaljene i mudre....
kompjuter i adresa sa www je tor
u kome su svi skupljeni i zajedno
pate vesele se strahuju ili tuguju
Razumio si me dobro. Pusti www, ne trazi zaklon u www. Taj copor mozda jeste onaj koji te "hrani", ali ocito ti glad nije utolio.
lose me procenjujes
pogotovo moje potrebe
bas kao i vrstu gladi
Samo te citam. S razumjevanjem (jesu i u tvojoj skoli tako govorili?).![]()

ne prepoznajem ni ja sebe cesto sta pisem kad se procitam
kako li ce tek neko sa strane ako cita ochima a ne srcem![]()