Da li krijete neke stvari od odredjenih ljudi?

Zanima me, da li krijtete (ne pominjete) neke stvari odredjenim ljudima? Tipa, mami i devojci sigurno necete pricati o tome kako ste se pre odredjenog vremena napili i zavrsili u krevetu sa konobaricom, kao sto ni prijateljima/devojci necete pricati kako volite maminu hranu ili sta vec.

E sad, ide ono kljucno pitanje, kako biti iskrena osoba sa recimo buducim partnerom/partnerkom kada vesto ne govorite o vasim manama ili intimnim navikama?

Ne znam, mozda ja jedini imam taj problem da ne upucujem sve ljude iz svog zivota, pa i one bliske u odredjene aspekte zivota, pa me zanima kako se vi nosite sa time? :think:

naravno da krijem, od svakog ponešto, od nekoga više od nekoga manje. jednostavno, nema potrebe da svi znaju sve. kao što ja ne bih volela da znam sve o svakome.

U principu, sta god me neko pita, dobice odgovor...kakav, takav, nekad-ne znam, ili ne zelim da kazem i reci ci ti kad budem htjela, ili nikad.
I stvarno, krijem samo ono o cemu ne mogu verbalno, a ta "precutana" informacija i ne znaci mnogo za onog koji pita...
O stvarima sa kojima ni sama nisam nacisto ne pricam ni sa kim, to je neki moj mali svijet i Kineski zid okolo,koji ni ja ne shvatam u potpunosti, a kamoli da drugom pokusam da objasnim...cesto sam i zazalila sto sam tako neke dileme/nedoimice pricala naglas...
...nesporazumi i cutanje su grozni...i te, informacije od "vitalnog" znacaja treba reci, razgovarati, a sve ostalo, po zasluzi/zavisno od momenta...

Ne, ništa ne krijem ni od koga, samo mnoge stvari ne pričam svakome a neke ne pričam nikome.
U tom smislu, nije iskren onaj koji sve priča o sebi već je naivan. Jer, moja prošlost je moja prošlost. Ma kako svetla ili ma kako tamna ona je učinila da postanem ono što jesam i ovakav kakvim jesam. Zato, drugi ne treba da me prihvataju ili ne prihvataju zbog onoga što sam bio već zbog onoga što jesam.

Ne, ništa ne krijem ni od koga, samo mnoge stvari ne pričam svakome a neke ne pričam nikome.

ako ne pricas, znaci da krijes. msm, ne znam kako to drugacije da shvatim.
to je tesenje i ulepsavanje pred sobom- ja ne krijem, samo ne kazem. :lol:

@tema, naravno da krijem. nema tu niceg cudnog, neobicnog i nenormalnog. moraju postojati granice iz raznih razloga. ljudi i ovako vole da guraju noseve gde njihovim nosevima nije mesto.

ako ne pricas, znaci da krijes. msm, ne znam kako to drugacije da shvatim.
to je tesenje i ulepsavanje pred sobom- ja ne krijem, samo ne kazem. :lol:

@tema, naravno da krijem. nema tu niceg cudnog, neobicnog i nenormalnog. moraju postojati granice iz raznih razloga. ljudi i ovako vole da guraju noseve gde njihovim nosevima nije mesto.

Drugi uvek čuju što im odgovara a ne što je rečeno........
Istovremeno skriva se ono što je nije u skladu sa etikom a ono što jeste u skladu sa istom nema potrebe bilo kome iznositi... možda sada drugačije shvatiš!

Poslednja izmena:
Copor ne postoji Marlone. Sve sto radis radis iskljucivo zbog sopstvenog osjecaja zadovoljstva.

jel'... mlada si ti jos anabela :))
ja mogu da dubim na trepavicama
a da niko ne obrati ni mic paznje
znaci imas scenu imas publiku
imas scenario kao sto imas cinove
imas pozitivce imas negativce
neopredeljene, zanesene, izgubljene
cvrste, slabe, opaljene i mudre....

kompjuter i adresa sa www je tor
u kome su svi skupljeni i zajedno
pate vesele se strahuju ili tuguju

jel'... mlada si ti jos anabela :))
ja mogu da dubim na trepavicama
a da niko ne obrati ni mic paznje
znaci imas scenu imas publiku
imas scenario kao sto imas cinove
imas pozitivce imas negativce
neopredeljene, zanesene, izgubljene
cvrste, slabe, opaljene i mudre....

kompjuter i adresa sa www je tor
u kome su svi skupljeni i zajedno
pate vesele se strahuju ili tuguju

Razumio si me dobro. Pusti www, ne trazi zaklon u www. Taj copor mozda jeste onaj koji te "hrani", ali ocito ti glad nije utolio.

Back