Da li Kraljevo umire?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guitarrr_babe:
khm, khm, nije

ova tema je dokaz da nismo bili u pravu - kraljevo je ipak zivahno!

slazem se, vorlorde ma jel ti pratis sta se ovde desava? pokusavamo da napravimo narandzasti okrug od kv-a da ne bi uginulo :-) :) :) :) :)
zar se nismo ti i ja dogovorili da vozimo chopere kad porastemo???

mada, bedak je sto vecina nas koji odrzavamo forum zivim nije trenutno u kv-u :D

e, ja jesam u kv vec vise od dve nedelje! koliko mi zavidis?

ok, idem sutra popodne :( ali to nema veze

a razlog sto sam ostala ovoliko ne moze biti gori - razbolela sam se kao siroce! mama me juri sa injekcijama po kuci (brza je od mene pa me uvek stigne ili eventualno gadja pikado ako to ne uspe)

za mene dakle kraljevo poslednjih 10 dana fakticki nije postojalo (citaj: umrlo). postojao je samo moj krevet. i eventualno jos neciji, ali to je u terapeutske svrhe :)

Milica BG:
slazem se, vorlorde ma jel ti pratis sta se ovde desava? pokusavamo da napravimo narandzasti okrug od kv-a da ne bi uginulo :-) :) :) :) :)
zar se nismo ti i ja dogovorili da vozimo chopere kad porastemo???

mada, bedak je sto vecina nas koji odrzavamo forum zivim nije trenutno u kv-u :D

Naravno da cemo da vozimo chopere, ali nam to red-neck okruzenje ne ide u prilog.

nadam se da si ozdravila... paaaa, trenutno ti zavidim, bg nije video snega cele zime a ja se trenutno patim za zimskim pejzazima...

vorlorde, ne razumem na sta mislis, tj na koga tacno mislis, mislis na kv uopste?
kakve veze ima kakvo nam je okruzenje kad cemo stalno negde putovati?
jooj, jedva cekam da se vozim... al samo ako budes nosio rogati slem :-) i kozni prsluk na golo telo, da budes najludji ;-)

Milica BG:
nadam se da si ozdravila... paaaa, trenutno ti zavidim, bg nije video snega cele zime a ja se trenutno patim za zimskim pejzazima...

vorlorde, ne razumem na sta mislis, tj na koga tacno mislis, mislis na kv uopste?
kakve veze ima kakvo nam je okruzenje kad cemo stalno negde putovati?
jooj, jedva cekam da se vozim... al samo ako budes nosio rogati slem :-) i kozni prsluk na golo telo, da budes najludji ;-)

Orange county - redneck okruzenje.

...I neke svapske cizme, kozne 'lone i redenik.

eeeeeeeheheh, kako nekoga nije mrzelo da vadi teme iz naftalina.
pa dobro.
inače, pdf kraljevo je trenutno najživahniji otkako znam za krstaricu (a to je recimo od 2003.)
živelo kraljevo! i pdf kraljevo, naravno!

hehe, orindž kaunti. kakve su to bile fore...

И ја мислим да је најживахније од свих пдф
Пре пар година сам био редован посетилац али је било доста мртво а успут нисам се логовао дууууго па сам заборавио своје податке

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back