Да ли комунална полиција има право да овако малтретира грађане?

То је демократија! Министри у влади краду милионе, изнајмљују сателите за 40 милиона евра, а хапси се сиротиња која преживљава продајом на улици....... Е гласајте за ове странке на власти поново......
Свака будала без обуке може да буде комунални полицајац,довољно је да има чланску карту ДС,СПС или УРС......
На снимку се види да ови што врше хапшење немају појма,мрцваре старца,јер нису обучени .......

Свим "људима" који пљују овог јадног старца јер је извадио нож да се одбрани од плаве стоке желим судбину овог старца... Желим им своје 80те године проведу продавајући јаја на улици да би преживели ...

Иначе не брину мене буделе који серу по јадном старцу...свесан сам ја да има свакавких љиди као и људи иза којих којих су разноразне невладнине организације за "не српска" права који само вребају прилику да серу по Србима како би уништили морал народу.... Оно што је мене као младог Србина срамота је да је први човек који се дигао против квислиншке полиције је човек од 80 година... Човеку од 80 година нису дали да ради и он се сам успротивио а нас скоро милион младих седимо и чекамо посао или бежимо да градимо стране земље ! ...

Аха ... а оно нису били криминалци и рекеташи?

U Srbiji imamo samo jedan vid organozovanog kriminala.

To je organizovani državni kriminal i teror koji predvodi DS sa svojim pripadajućim kriminalnim elemetima LDP, LSV, SPS .... i sličan jad i beda.

Pošto više nema poreza od proizvodnih firmi jer su gotovo sve sistematski uništene pribegava se partijskom reketu u "ime države".

Dalje, strane firme koje su za zapošljavanje jednog radnika dobile po 10.000 evra traže da im se ukoni svaki vid konkurencije na srpskom tržišto od legalnih malih trgovačkih radnjica od bilo kakvog drugog oblika trgovine. Zato imamo da je cena iste robe kod nas 2-3 puta veća nego u EU. Zato imamo i da je 70.000 firmi u stečaju ili pred gašenjem.

Problem nije u tom jadnom dedi nego u sistemui vlasti koji je kriminalan, demokratski varvarizovan i teroristički nastrojen.

Mene bi zabolelo, ali njegov problem...

Naravno da bi kad bi izgubio beneficije koje ces svejedno izgubiti kad rezim padne. Cica nema nista a ko nema nista i ne strepi mnogo sta ce da izgubi... Ionako ce vas to kostati fotelja jer vecinu gradjana ste doveli u takvu situaciju.

Свим "људима" који пљују овог јадног старца јер је извадио нож да се одбрани од плаве стоке желим судбину овог старца... Желим им своје 80те године проведу продавајући јаја на улици да би преживели ...

Иначе не брину мене буделе који серу по јадном старцу...свесан сам ја да има свакавких љиди као и људи иза којих којих су разноразне невладнине организације за "не српска" права који само вребају прилику да серу по Србима како би уништили морал народу.... Оно што је мене као младог Србина срамота је да је први човек који се дигао против квислиншке полиције је човек од 80 година... Човеку од 80 година нису дали да ради и он се сам успротивио а нас скоро милион младих седимо и чекамо посао или бежимо да градимо стране земље ! ...

Ma nema 80 godina, ima više od 90

Naravno da bi kad bi izgubio beneficije koje ces svejedno izgubiti kad rezim padne. Cica nema nista a ko nema nista i ne strepi mnogo sta ce da izgubi... Ionako ce vas to kostati fotelja jer vecinu gradjana ste doveli u takvu situaciju.

Hahahahaha...

jel ima neki smajli kako se smeje i češa mooda?

Svaka čast za ovaj tekst.

U njemu je sve lepo do tančina opisano.

Hahahahaha...

jel ima neki smajli kako se smeje i češa mooda?

54wa9.gif

Back