Да ли комунална полиција има право да овако малтретира грађане?

Ало ... Није поента у томе ко је деда и ко је од њега направио социјални случај, него да ли је дошло до прекорачења овлашћења ... Колико сам схватио из текста који је постацљен о догађају, човек је на комуналну полицију потегао нож или шрафцигер, међутим тек након тога што га је полицајац одгурнуо ... Такође, на снимку се види и ударање пендреком ...

aha znaci kad tepolicajac odgurne ti na njega imas pravo da potegnes noz ili srafciger
:)))))))))))))))))))))))))))))))))z:poz:

Imaju.

Po čemu su prekoračili ovlašćenja?

По мени, сукобу је претходило намерно гурање чиче од стране полицајца ... Међутим, познато је да су шверцери ... мало тако ... блесави

Ма све је у реду ... што се тога тиче ... Ово не треба да буде расправа по политичкој припадности, него би тербало видети јесу ли или нису прекорачена овлашћења, као и то ко је изазвао сукоб .. Да напоменем, комунални полицајци су обична стока, част изузецима... То су у главном људи који су били без посла, примљени да јуре цигане што продају крадену робу....

pa ok onda je sve ok

aha znaci kad tepolicajac odgurne ti na njega imas pravo da potegnes noz ili srafciger
:)))))))))))))))))))))))))))))))))z:poz:

Немаш право ... Нисам рекао да је он с правом потегао нож или шрафцигер, далеко од тога ... То је за сваку осуду

Ало ... Није поента у томе ко је деда и ко је од њега направио социјални случај, него да ли је дошло до прекорачења овлашћења ... Колико сам схватио из текста који је постацљен о догађају, човек је на комуналну полицију потегао нож или шрафцигер, међутим тек након тога што га је полицајац одгурнуо ... Такође, на снимку се види и ударање пендреком ...

Doslo je naravno. Prekoracenje ovlascenja je i samo postojanje takve grdobe od sluzbe tacnije rezimskih ulicnih paradera koji smaraju socijalu.

По мени, сукобу је претходило намерно гурање чиче од стране полицајца ... Међутим, познато је да су шверцери ... мало тако ... блесави

Deda je hteo da klisne, odbijao je da se legitimiše, kreće ka kolima, zato je i odgurnut, ili je opsovao policajca, sve jedno....
A spremno vadi nož? Zašto? Jer je odgurnut? Neće biti, zar ne?

Doslo je naravno. Prekoracenje ovlascenja je i samo postojanje takve grdobe od sluzbe tacnije rezimskih ulicnih paradera koji smaraju socijalu.

Свуда у свету постоји комунална полиција ... Не видим зашто Србија не би имала комуналну полицију

Deda je hteo da klisne, odbijao je da se legitimiše, kreće ka kolima, zato je i odgurnut, ili je opsovao policajca, sve jedno....
A spremno vadi nož? Zašto? Jer je odgurnut? Neće biti, zar ne?

Слажем се ... е то је права анализа ... Свака част

Свуда у свету постоји комунална полиција ... Не видим зашто Србија не би имала комуналну полицију

Gde u svetu? Tamo gde socijala prima mesecnu nadoknadu od 700 evra? Tamo je komunalana policija protokolarna stvar,ovde je u sluzbi rezima protiv ojadjenog naroda.

Zato što svuda tamo gde postoji komunalna policija u svetu građani mogu da nađu pošten posao i da budu plaćeni (bar je veća šansa nego u Srbiji) !

TEK ĆU SAD SA ZADOVOLJSTVOM DA PAZARIM ČARAPE NA SLAVIJI KOD BAKICA ! E NEK CRKNU CRNOKOŠULJAŠI !

Suspendovati i uhapsiti odmah ova dva divlja i lažna policajca i istog momenta pred krivičnog sudiju za prekoračenje ovlašćenja i zloupotrebu službenog položaja.

Dodatna odgovornost je svih onih koji su od 90% Srba u Srbiji napravili socijalne slučajeve a to je DOS-ovski režim koji u kontinuitetu i svesno na tome radi od 2000.g.

Deda koji je hteo da prodaje svoju "domaću radinost" moggao je to da čini na mestu predviđenom za to. Na pijaci. Ima ih dovoljno u Nišu.

Ali ne, deda neća na pijacu, on je stao ispred jednog od najvećih ideinih objekta i tu otvorio tezgu.

Inače, znam dobro ljude koji rade i toj idei, kukaju da im slabo ide prodaja, tako da im ovi ispred sa tezgama uopšte nisu potrebni.

Pošto živim u neposrednoj blizini, pre izvesnog vremena na brisačima automobila sam zatekao upozorenje od komunalnih policjajca da ne parkiram više na "zelenoj"površini, jer ću biti kažnjen po zakonu tom i tom, kao i da su mi zapisali tablice...

Nisam išao nikog da "bodem", jednostavno više ne parkiram na tom, navodno travnatom, a ustvari zemljanom prostoru, i ako sam u međuvremenu promenio tablice.

Back