Да ли комунална полиција има право да овако малтретира грађане?

Zato što svuda tamo gde postoji komunalna policija u svetu građani mogu da nađu pošten posao i da budu plaćeni (bar je veća šansa nego u Srbiji) !

TEK ĆU SAD SA ZADOVOLJSTVOM DA PAZARIM ČARAPE NA SLAVIJI KOD BAKICA ! E NEK CRKNU CRNOKOŠULJAŠI !

Tako je druze zivela piraterija i siva ekonomija! Djubrad koja je i odgovorna za takvo stanje se poziva na neki moral... Olos

Suspendovati i uhapsiti odmah ova dva divlja i lažna policajca i istog momenta pred krivičnog sudiju za prekoračenje ovlašćenja i zloupotrebu službenog položaja.

Dodatna odgovornost je svih onih koji su od 90% Srba u Srbiji napravili socijalne slučajeve a to je DOS-ovski režim koji u kontinuitetu i svesno na tome radi od 2000.g.

e bitno da da i pre ds-a nije bilo svercera:)

Zato što svuda tamo gde postoji komunalna policija u svetu građani mogu da nađu pošten posao i da budu plaćeni (bar je veća šansa nego u Srbiji) !

TEK ĆU SAD SA ZADOVOLJSTVOM DA PAZARIM ČARAPE NA SLAVIJI KOD BAKICA ! E NEK CRKNU CRNOKOŠULJAŠI !

kad već kupuješ čarape na ulici, 3 za 100, bolje idi kod kineza jer tamo te tvoje bakice dobijaju 5 za 100 dinara.
i uživaj i kineskim rukotvorinama

Deda koji je hteo da prodaje svoju "domaću radinost" moggao je to da čini na mestu predviđenom za to. Na pijaci. Ima ih dovoljno u Nišu.

Ali ne, deda neća na pijacu, on je stao ispred jednog od najvećih ideinih objekta i tu otvorio tezgu.

Inače, znam dobro ljude koji rade i toj idei, kukaju da im slabo ide prodaja, tako da im ovi ispred sa tezgama uopšte nisu potrebni.

Pošto živim u neposrednoj blizini, pre izvesnog vremena na brisačima automobila sam zatekao upozorenje od komunalnih policjajca da ne parkiram više na "zelenoj"površini, jer ću biti kažnjen po zakonu tom i tom, kao i da su mi zapisali tablice...

Nisam išao nikog da "bodem", jednostavno više ne parkiram na tom, navodno travnatom, a ustvari zemljanom prostoru, i ako sam u međuvremenu promenio tablice.

Ово је суштина ... Дакле, сви би нешто муфте, неће да плате тезгу на пијаци ...

e bitno da da i pre ds-a nije bilo svercera:)

Е само кад се сетим ... нигде ниси могао да нађеш шверцере ... мало сутра ... Бензин, цигарете, кафа, чоколаде ... то смо куповали у продавницама јел?

I NE SAMO ČARAPICE ! VEĆ I RUKAVICE ZA ZIMU, CVEĆE ZA RIBICE, POVRĆE !!! DOLE NENARODNA VLAST !!!

Najopasnije po jedni državu i društvo je kada kriminalci dobiju neograničenu vlast.
Onda imamo iživljavanje takozvanoh državnih organa na običnim građanima jer ne plaćaju reket kriminalcima.

Poslednja izmena:
Deda koji je hteo da prodaje svoju "domaću radinost" moggao je to da čini na mestu predviđenom za to. Na pijaci. Ima ih dovoljno u Nišu.

Ali ne, deda neća na pijacu, on je stao ispred jednog od najvećih ideinih objekta i tu otvorio tezgu.

Inače, znam dobro ljude koji rade i toj idei, kukaju da im slabo ide prodaja, tako da im ovi ispred sa tezgama uopšte nisu potrebni.

Pošto živim u neposrednoj blizini, pre izvesnog vremena na brisačima automobila sam zatekao upozorenje od komunalnih policjajca da ne parkiram više na "zelenoj"površini, jer ću biti kažnjen po zakonu tom i tom, kao i da su mi zapisali tablice...

Nisam išao nikog da "bodem", jednostavno više ne parkiram na tom, navodno travnatom, a ustvari zemljanom prostoru, i ako sam u međuvremenu promenio tablice.

Mesecni zakup tezge je negde oko 100 eur i vise. Sta da mu ostane onda,opet da daje pare JKP koje drzi zuta oligarhija! Ala si ti pametan...

Tako je druze zivela piraterija i siva ekonomija! Djubrad koja je i odgovorna za takvo stanje se poziva na neki moral... Olos

a onda kad cela fabrika sto pravi carape dobije odkaz
pa ne dobiju bake i deke penzije jer nema para u budzetu jer sverceri ne placaju pdv
pa propadnu jos par prodavnica i daju zaposlenima odkaz jer neide im posao jer ljudi kao ti kupuju kod svercera
opet ce da ti vlast bude kriva

MA I PIRATE KUPUJEM SA ZADOVOLJSTVOM NA ULICI ! PIČ.KA IM MATERINA NE MOGU DA LJUDIMA DAJU ŽIVOT DOSTOJAN ČOVEKA, ALI BI DA BATINAJU ONE NESREĆNIKE ŠTO NA SVAKI NAČIN POKUŠAVAJU DA PREŽIVE !

kad već kupuješ čarape na ulici, 3 za 100, bolje idi kod kineza jer tamo te tvoje bakice dobijaju 5 za 100 dinara.
i uživaj i kineskim rukotvorinama
A ne, što kaže ćelavi Palma, "ja sam čovek Srbin patriota"... :mrgreen:

Mesecni zakup tezge je negde oko 100 eur i vise. Sta da mu ostane onda,opet da daje pare JKP koje drzi zuta oligarhija! Ala si ti pametan...

Mesečna rezervacija i osnovna pijačna naknada na najvećoj niškoj Tvrđavskoj pijaci do sada su koštali 5.282 dinara (bez PDV-a) dok će od 1. avgusta koštati 5.600, a od 1. septembra 5.822 dinara.

http://www.vesti.rs/Nis/Nis-Zakup-tezgi-skuplji-za-10-odsto.html

Дакле, није 100 еура, него је 50-так еура

Batice, kreneš u maxi i ideu, a ispred... Već se specijalizovali prodavci po "sortama"... Jajar, šampinjonar, kupusar, voćar i cvećar....

Све ми је јасно ... У Земуну немамо такве шверцере ... Овде ту и тамо има по неки, али никако испред тих продавница

pa ne dobiju bake i deke penzije jer nema para u budzetu jer sverceri ne placaju pdv
pa propadnu jos par prodavnica i daju zaposlenima odkaz jer neide im posao jer ljudi kao ti kupuju kod svercera

Fabrike su propale zbog namernog i svesnog satiranja privrede. Ulicni prodavci su produkt katastrofalne ekonomske politike i svesnog unistavanja radnika od strane vlasti.

Mesečna rezervacija i osnovna pijačna naknada na najvećoj niškoj Tvrđavskoj pijaci do sada su koštali 5.282 dinara (bez PDV-a) dok će od 1. avgusta koštati 5.600, a od 1. septembra 5.822 dinara.

http://www.vesti.rs/Nis/Nis-Zakup-tezgi-skuplji-za-10-odsto.html

Дакле, није 100 еура, него је 50-так еура

5800 bez PDV ti je pedesetak evra? Govorio sam za BG posto sam licno isao u upravu pijace Vidikovac i dobio tu informaciju.

Deda je krimos i pravi ciganiju od grada...

Inače to je baš ispred IDEA-e kod moje zgrade. Ko zna, možda mu je rakija "trovana"...

Ako znaš gde je onda me baš interesuje da li su sklonili sve preprodavce ili samo njega i još po nekog ?

A što se tiče IDEA u njoj netreba ništa ni da se kupuje. Tu hrvatsku lopovsku "kuću" treba zatvoriti a u njenom prostoru treba dozvoliti preprodavdcima da prodaju legalno svoje proizvode.

Fabrike su propale zbog namernog i svesnog satiranja privrede. Ulicni prodavci su produkt katastrofalne ekonomske politike i svesnog unistavanja radnika od strane vlasti.

Fabrike jesu propali i ulični prodavci jesu posledica loše ekonomske situacije. To je činjenica.

Ali opet, ajde sad svi da se bodemo noževima...

Što nije otišo da izbode nekog tajkuna koji je opljačkao fabriku i da mu otme lovu, nego napao nekog radi taj poso da bi izdržavao porodicu?

Ako znaš gde je onda me baš interesuje da li su sklonili sve preprodavce ili samo njega i još po nekog ?

A što se tiče IDEA u njoj netreba ništa ni da se kupuje. Tu hrvatsku lopovsku "kuću" treba zatvoriti a u njenom prostoru treba dozvoliti preprodavdcima da prodaju legalno svoje proizvode.

Nisam siguran da li su svi pomereni... Nije ih bilo baš milion, radi se o grupici od 5 do najviše desetak ljudi.

Sem toga, ja ne pazarim u prepodnevno vreme, nego uveče, oko 8-9h... Tad ih uglavnom nema...

Ali sad će krenuti prodaja badnjaka, ne verujem da će uspeti da ih spreče... Tad će ih biti mali milion.

Dakle, ne verujem da su ih sve pomerili..

Back