Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
Tramp će imati 90 EV više
Tramp je dobio čak i popular votes
Tramp je dobio sve swing states
Kamala ni u jednom jedinom okrugu od 3.000 i kusur nije imala bolji rezultat od Bajdena

To ti je po definiciji američkih izbora brisanje patosa sa protivnikom
Tramp je sin milijardera, šoumen, bivši predsednik Amerike, populista, učesnik rijaliti šoua, superstar, svetski poznata medijska ličnost.

Za Kamalu doskoro niko nije ni čuo.

I opet je imala samo par procenata glasova manje.

Znači to bi bilo kao ja da igram tenis protiv Đokovića, i on me dobije 3:2 u setovima i ti kažeš kako je on obrisao patos čika Sizifom.

Tako da se nadam da razumeš da Kamala zaista nema čega da se stidi.

A Srbi treba da nastave da kače američke zastave.

Kamala se mnogo kladila na žene. sada se može izvući zaključak: žene su izneverile Harisa. to zvuči jednostrano i jeste. nisu sve žene. ali ostaje loš priukus: Haris, ćerka samohrane majke migrantice, koja je uvek bila na čelu borbe za jednaka prava u svojoj karijeri, nije bila u stanju da naelektri žene jednim od centralnih pitanja kampanje, pravom na abortus .

Kamala se mnogo kladila na žene. sada se može izvući zaključak: žene su izneverile Harisa. to zvuči jednostrano i jeste. nisu sve žene. ali ostaje loš priukus: Haris, ćerka samohrane majke migrantice, koja je uvek bila na čelu borbe za jednaka prava u svojoj karijeri, nije bila u stanju da naelektri žene jednim od centralnih pitanja kampanje, pravom na abortus .

Zato sto ima puno konzervativnih zena u USA, konzervativnije su zene u sredini USA nego u Evropi.

Tramp je sin milijardera, šoumen, bivši predsednik Amerike, populista, učesnik rijaliti šoua, superstar, svetski poznata medijska ličnost.

I opet je imala samo par procenata glasova manje.

Znači to bi bilo kao ja da igram tenis protiv Đokovića, i on me dobije 3:2 u setovima i ti kažeš kako je on obrisao patos čika Sizifom.

Tako da se nadam da razumeš da Kamala zaista nema čega da se stidi.

A Srbi treba da nastave da kače američke zastave.

Ne brukaj se

Izborni sistem je takav da Demokrate i bukvalno kandiduju onog svog magarca i on bi imao najmanje 200 EV (slično je i za Republikance)
To su one plave i crvene države koje CNN i AP koluju i dopišu EV pre nego što je i jedan jedini glas prebrojan.

Ništa ona nije uradila na ovim izborima, ništa nije uzela što joj nije bilo sigurno i pre nego što je počela

Poslednja izmena:
Zato sto ima puno konzervativnih zena u USA, konzervativnije su zene u sredini USA nego u Evropi.

istina, to stoji. Haris se u velikoj meri fokusirala na pitanje abortusa tokom svoje kampanje. na kraju krajeva, odluka vrhovnog suda iz 2022. dala je podsticaj demokratama na poslednjim izborima na sredini mandata. tada je vrhovni sud odlučio da ukine nacionalno pravo na abortus. od tada je abortus ponovo zabranjen u nekim državama, kao i do ranih 1970-ih. ovo primorava američke žene koje ne žele da nose dete do termina ili koje se odluče na abortus iz zdravstvenih razloga da putuju na mesta gde je procedura legalna. komplikovana je ta zemlja ...

Ne brukaj se

Izborni sistem je takav da Demokrate i bukvalno kandiduju onog svog magarca i on bi imao najmanje 200 EV (slično je i za Republikance)
To su one plave i crvene države koje CNN i AP koluju i dopišu EV pre nego što je i jedan jedini glas prebrojan.

Ništa ona nije uradila na ovim izborima, ništa nije uzela što joj nije bilo sigurno i pre nego što je počela
Dobro, ako ti misliš da je svejedno ko se kandiduje i da bi čak i ti kao republikanski kandidat lako pobedio recimo Roberta de Nira kao demokratskog kandidata, onda džaba raspravljamo.

Ja ti kažem da nije svejedno ko je kandidat i koliko je poznat i uticajan i bogat, a ti veruj šta god hoćeš.

Dobro, ako ti misliš da je svejedno ko se kandiduje i da bi čak i ti kao republikanski kandidat lako pobedio recimo Roberta de Nira kao demokratskog kandidata, onda džaba raspravljamo.

Ja ti kažem da nije svejedno ko je kandidat i koliko je poznat i uticajan i bogat, a ti veruj šta god hoćeš.

Ok, tvoje pravo

Samo mi nemoj molim te ovu patetika sa sirotom malom Kamalom protiv bogatog Trampa

Alooo, kompletna USA administracija i SVE službe, kompletna medijska scena, svi su radili za nju

To ti je po definiciji američkih izbora brisanje patosa sa protivnikom
Stedi zivce.
Ne pokusavaj raciom da rezonujes sa, ocigledno, neuracunjivom pojavom.
Za to je i...
pobeda od 4 poena razlike, uz konstantno gubljenje 38 od 40 minuta, cesto i sa 10+ razlike, nikako nije "Pojesce nas sa sve gacama"
..."jedenje sa sve gacama"... Kako kad i sta tome odgovara.

Razum i rezon ti nece pomoci za takve.

Poslednja izmena:

Nensi Pelosi se ne slaže sa tobom. Ona je u jednom intervjuu rekla otprilike "da na ovu čašu stavimo D, ona bi dobila izbore ", ne sećam se da li je bio NY u pitanju ili Kalifornija.
Dejna Baš sa CNN kao "Tramp je u trci dve godine, ona samo 100 dana", ali oni su kenjali po Trampu poslednjih 9 godina, a Kamali lizali stopala svih 100 dana.

Pogledajte prilog 1583485..Pogledajte prilog 1583488

Trka za predsednika Sjedinjenih Država između republikanca Donalda Trampa i demokratkinje Kamale Haris, biće tesna, ocenio je direktor Centra za američku politiku na Univerzitetskom koledžu u Londonu Tomas Gift, nakon što je aktuelni američki predsednik Džozef Bajden objavio da se povlači iz izborne trke i podržao Kamalu Haris u nastavku kampanje.
Gift dalje ističe da bi rezultat zavisio o malom postotku glasova u državama poput Ohaja, Pensilvanije, Mičigena, Viskonsina, Džordžije i Arizone.
Posle povlačenja Bajdena, konvencija Demokratske stranke, na kojoj će biti potvrđen kandidat demokrata, biće održana u augustu.
link

Šta mislite.Da li Kamala Haris ima šanse protiv Trampa ?
Odgovor je Da moze.
:hahaha:

Pa s obzirom na to za koliko različitih Amerikanaca i firmi radim, veća je šansa da @darda postane programer nego da ja ostanem bez ijednog posla.

Ali dobro, svako gleda prema sebi, ja razumem da bi se ti plašio na mom mestu, jer ti nisi ja.
Uzalud saginješ glavu, sve ti vidim u očima, znam da više nisi dijete, već žena koja tajnu zna. Ti si žena koja tajnu zna, ja sam žena koja tajnu zna, ti si žena koja tajnu zna, ja sam žena koja tajnu zna.

:zurka:

Robert de Niro je bio kul lik kad je bio mlad, sad je matora iskompleksirana peezda koja nosi cipele sa platformom, njega više niko ne smatra za ozbiljnog čoveka.

prc_63768902.jpg

Treba ti bolji primer.

Je l' ti rekoh? @ssmpmd
Ne pokusavaj raciom da rezonujes sa, ocigledno, neuracunjivom pojavom.
Neuracunjiva pojava.

Ima neke fraze i floskule i samo to vrti...
Jesi li i ti okačio američku zastavu kao Dodik i Šešelj? Ako nisi, požuri.

Moraš da se raduješ kao pravi Srbin.
Ili je "teorija zavere", ili su "informer i kurir", sad "Dodik i Seselj"... Kao sto rekoh, ovakve pojave mogu da postoje samo ovako virtuelno, nikako u reali.

Jer kada pokusa da kaze nesto, to ispadne kolosalna glupost, kao:

Zamisli odrasla si osoba i jos si u stanju da odvalis ovoliku glupost... Samo podpredsednik 4 godine, ali doslovno niko nije cuo...
Tuga...

Robert de Niro je bio kul lik kad je bio mlad, sad je matora iskompleksirana peezda koja nosi cipele sa platformom, njega više niko ne smatra za ozbiljnog čoveka.

prc_63768902.jpg

Treba ti bolji primer.
Ahaha... koji si ti šou. :lol:

Pa prvo malo proveri odakle je ta slika. U Skorsezeovom filmu "The Irishman" iz 2019-te, De Niro glumi mafijaša i plaćenog ubicu koji ima 195cm i ovo su cipele koje sve vreme snimanja nosi da bi bio viši od Al Paćina. Naravno, u kadrovima se ne vide cipele.

Nemoj da ispadaš rednek republikanac i da mašiš moju poentu. (a poenta je da nije svejedno da li je slavna ličnost kandidat ili nije kada je u trci protiv nekog nepoznatog. Ako ne voliš De Nira, izaberi bilo koga drugog.)

Ahaha... koji si ti šou. :lol:

Pa prvo malo proveri odakle je ta slika. U Skorsezeovom filmu "The Irishman" iz 2019-te, De Niro glumi mafijaša i plaćenog ubicu koji ima 195cm i ovo su cipele koje sve vreme snimanja nosi da bi bio viši od Al Paćina. Naravno, u kadrovima se ne vide cipele.

Nemoj da ispadaš rednek republikanac i da mašiš moju poentu. (a poenta je da nije svejedno da li je slavna ličnost kandidat ili nije kada je u trci protiv nekog nepoznatog. Ako ne voliš De Nira, izaberi bilo koga drugog.)
Svakako ga niko više ne shvata ozbiljno, kao ni ostale holivudske zvezde koje su podržale Bajdena i Kamalu. Vidi se to i po tome što većina holivudskih filmova pucaju u bioskopima, najsvežiji primer je neko gomno od filma koje je Tom Henks snimio, a koje je zaradilo samo 5 miliona dolara.

Svakako ga niko više ne shvata ozbiljno, kao ni ostale holivudske zvezde koje su podržale Bajdena i Kamalu. Vidi se to i po tome što većina holivudskih filmova pucaju u bioskopima, najsvežiji primer je neko gomno od filma koje je Tom Henks snimio, a koje je zaradilo samo 5 miliona dolara.
Opasna kriza u Holivudu, moraće svi medijski bogatuni sa Bel Aira da prodaju svoje Cesne 550 i da kupe znatno manji model 525.

Opasna kriza u Holivudu, moraće svi medijski bogatuni sa Bel Aira da prodaju svoje Cesne 550 i da kupe znatno manji model 525.
Ti si svojom verom u to da Kamala može pobediti Trampa pokazao da živiš u nekom balonu odvojen od realnosti, mislim da je uzaludan trud da pokušavam da ti objasnim da Amerika nije imuna na ekonomske probleme, kao ni ostatak planete. A isto tako i ti holivudski studiji i njihove zvezde mogu da bankrotiraju i odu u zaborav, kao što se već i dešavalo više puta.

Ti si svojom verom u to da Kamala može pobediti Trampa pokazao da živiš u nekom balonu odvojen od realnosti, mislim da je uzaludan trud da pokušavam da ti objasnim da Amerika nije imuna na ekonomske probleme, kao ni ostatak planete. A isto tako i ti holivudski studiji i njihove zvezde mogu da bankrotiraju i odu u zaborav, kao što se već i dešavalo više puta.
Holivud je već žestoko pukao, zato su se i toliko angažovali na ovim izborima.

Postali su smešno mali u odnosu na gejming industriju i online medije.

Back