Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
Ti si svojom verom u to da Kamala može pobediti Trampa pokazao da živiš u nekom balonu odvojen od realnosti, mislim da je uzaludan trud da pokušavam da ti objasnim da Amerika nije imuna na ekonomske probleme, kao ni ostatak planete. A isto tako i ti holivudski studiji i njihove zvezde mogu da bankrotiraju i odu u zaborav, kao što se već i dešavalo više puta.
Niko nije rekao da Amerika nema ekonomske probleme. Ali to i dalje ne menja činjenicu da je supersila, kao i da svi ostali imaju neke probleme.

A Kamalu sam simpatisao pre svega zato što je žena i zato što je ipak lepša od Trampa.
Ne znam šta te zbunilo tačno.

Smisao našeg života je da nam bude lepo. A može samo da nam bude lepo ako nismo ruska ili američka ili bilo čija gubernija.
I upravo zato svaki normalan čovek koji živi van Amerike podržava Trampa koji se zalaže za izolacionističku politiku i da Amerika ne treba da troši svoje resurse na to da bude svetski policajac.

Ali zapravo primaš pare od organizacija koje pokušavaju da pretvore Srbiju u američku guberniju.
Primam najveće pare od organizacija koje se bave IT-jem, i to prvenstveno u bankarskom sektoru.

Moram da ti reknem pošto vidim da kljuckaš na slepo, pa mi žao.

A ostale pare od raznih drugih firmi, sve kojima trebaju usluge u IT domenu.

Ako te interesuje detaljnije, možeš da svratiš da ti pokažem.

Primam najveće pare od organizacija koje se bave IT-jem, i to prvenstveno u bankarskom sektoru.

Moram da ti reknem pošto vidim da kljuckaš na slepo, pa mi žao.

A ostale pare od raznih drugih firmi, sve kojima trebaju usluge u IT domenu.

Ako te interesuje detaljnije, možeš da svratiš da ti pokažem.
Radiš li za USAID kao što si pisao ranije?

A Kamalu sam simpatisao pre svega zato što je žena i zato što je ipak lepša od Trampa.
prazna glava, badava joj sto pristojno izgleda, plus kriza, a cim je rekla da ce da zamrzne cene po piljarnicama i sl., ameri su je otpisali
... mos' misliti kada su amisi izasli na izbore da ona ne pobedi... ja sam se samo pitao jel moguce da su ameri toliko glupi... izgleda da nisu

prazna glava, badava joj sto pristojno izgleda, plus kriza, a cim je rekla da ce da zamrzne cene po piljarnicama i sl., ameri su je otpisali
... mos' misliti kada su amisi izasli na izbore da ona ne pobedi... ja sam se samo pitao jel moguce da su ameri toliko glupi... izgleda da nisu
Uglavnom, bitno je da je pobedio sistem! Predsednika je bilo i biće, Amerika i Država su uvek iznad svega.

zanimljivo da je "liberalna" Kalifornija izgubila skoro dva odsto svojih stanovnika od 2019 tj pre covida. važan motiv odlaska ljudi iz ekonomski jakih regiona je vrtoglavi rast troškova stanovanja. međutim, pad je bio mnogo veći u drugim državama tj u Njujorku je 4 odsto, takodje pod Demokratama

Ameri se sve više sele u južne države Južne Karoline, Floride i Teksasa, koje su dobile po 7 do 10 odsto više stanovnika.

Back