Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li Kamala Haris može da pobedi Donalda Trampa?

• Ukupno glasova
    64
  • Anketa je zatvorena .
Potpredsjednica Kamala Harris zamolit će svoje pristaše diljem zemlje da prihvate rezultate predsjedničkih izbora tijekom popodnevnog priznanja poraza na Sveučilištu Howard, kažu njeni suradnici.

A kažu Trump je prijetnja demokraciji. Sve ono za što demokrati optužuju GOP, to su zapravo ni.
pristaše i ustaše su za demokrate
Srbija od srca čestita Trampu razvaljivanje Kamale

Zna Šešelj odlično da nema neke naročite razlike za Balkan pobedio Tramp ili slučajno nekim čudom Kamala
Medjutim on ovo radi da malo dupe pomera jer će presuše Fonda za ovo, Fonda za ono...
Ja sam da te pare idu nekom američkom detetu ili za obdanište a ne za domaće snobove koji bi da za malo para prave galamu po ulici
Američke pare Amerikancima a vi braćo Snobovi i sestre Lezilebovićke izvolte nadjite nešto da radite.
Amerika se nije izgradila na tralala pričama i čoporativnim šetnjama uz skičanje

Zna Šešelj odlično da nema neke naročite razlike za Balkan pobedio Tramp ili slučajno nekim čudom Kamala
Medjutim on ovo radi da malo dupe pomera jer će presuše Fonda za ovo, Fonda za ono...
Ja sam da te pare idu nekom američkom detetu ili za obdanište a ne za domaće snobove koji bi da za malo para prave galamu po ulici
Američke pare Amerikancima a vi braćo Snobovi i sestre Lezilebovićke izvolte nadjite nešto da radite.
Amerika se nije izgradila na tralala pričama i čoporativnim šetnjama uz skičanje
Тако је! Зато ја и волим Војводу!

Браво! Зато сви либтарди из разних НВО сектора и мрзе Трампа. Јер, нема пара кад дође Мистер Трамп!

Šta kaže istorija koju si učio kod druga Tita. U kom su se gradu i državi radnici izborili za svoja prava posle krvavih demonstracija?

Indijanci za Trumponju, zato je i flipao Arizonu i Nevadu

ii.png

ne znam, vidim da su splasnuli
nešto sad ne sude i ne presudjuju

znaš kako, da prodje par nedelja dok se poslednji koverat ne izbroji
a onda će spontane demokrate da skačaju po ulicama kako im ne valja ovo ili ono
naravno, nije valjalo ni sada al njihovi na vlasti pa kao ok...
A ne znam ća bi ti reka'...samo znam da ima mnogo ulicnih kampera u najmocnijoj zemlji sveta heeejj :lol:
U San Francisku ih ima bas pofino ali naš neustrasivi modulator @Sizif zvani Sikić se nesto nije udostojio slikati te osobenosti najmocnije zemlje sveta nego sliko tamo neke zgrade al izmedju njih jok. Zasto se demokratski ustrucavao evo ne znam.

Kako su se samo zeznuli holivudski glumci i muzičari koji su masovno podržali Kamalu. Usput su uglavnom Trampa i njegove glasače opisali kao fašiste i primitivce. Mislim da će sad otkriti da nije baš pametno više od pola države izvređati, a posle očekivati da ti isti ljudi, koje si popljuvao i nazvao glupim seljačinama, kupuju karte za bioskop i i koncerte.

Kako su se samo zeznuli holivudski glumci i muzičari koji su masovno podržali Kamalu. Usput su uglavnom Trampa i njegove glasače opisali kao fašiste i primitivce. Mislim da će sad otkriti da nije baš pametno više od pola države izvređati, a posle očekivati da ti isti ljudi, koje si popljuvao i nazvao glupim seljačinama, kupuju karte za bioskop i i koncerte.
Oni uvek podržavaju demokrate i mahom su u Njujorku i Kaliforniji gde je glavna njihova publika a tu vladaju demokrate decenijama ionako. Ove Trampove države vole kantri muziku, Klinta Istvuda, Mela Gibsona i slično, jasna je podela.

Oni uvek podržavaju demokrate i mahom su u Njujorku i Kaliforniji gde je glavna njihova publika a tu vladaju demokrate decenijama ionako. Ove Trampove države vole kantri muziku, Klinta Istvuda, Mela Gibsona i slično, jasna je podela.
Pa Taylor Swift je već dočekala da joj bivši obižavaoci koji glasaju za Trampa spaljuju albume i majice s njenom slikom. A teško će ijedan holivudski blokbaster za budžetom od par stotina miliona dolara biti profitabilan, ako pola države bude bojkotovalo, zato što su glavne zvezde u filmu jele gomna tokom predizborne kampanje.

Tramp je osvojio 40% u Kaliforniji, 44% u Njujorku. Da, nije to pobeda, ali ti je znak da i u Njujorku i Kaliforniji ima ko da bojkotuje Holivud (što se već dešava poslednjih nekoliko godina zbog woke bljuvotina od filmova). Bojkot Badlajta je oštetio firmu za 30ak milijardi dolara. Dizni je u manjku oko milijardu dolara samo ove godine. Znam, imaju oni još milijardi, ali tiha voda breg roni.

Sta sam ja govorio????

OD SRCA CESTITKE SIZIFU na "prdeknuću" njegove miljenice kamale.

@Sizif jbg, narod nece da glasa za nemoralnu sponzorusu koja je sa sa 23 jahala izdjandjalog dedu od 60 zarad karijere...
Čika Sizifu je danas srce puno kad je video Srbiju u kojoj se na svakom koraku vijore američke zastave! ❤️

Iskrene čestitke deda Trampu što je ujedinio dva bratska naroda.

Vidi šta sam ja dobio, pogodi od koga

20241106_220129.jpg

Čika Sizifu je danas srce puno kad je video Srbiju u kojoj se na svakom koraku vijore američke zastave! ❤️

Iskrene čestitke deda Trampu što je ujedinio dva bratska naroda.

Vidi šta sam ja dobio, pogodi od koga

Pogledajte prilog 1638248
Ja bi se na tvom mestu brinuo za radno mesto.

Neće Elon i Donald da uzaludno bacaju pare na beskorisne NVOe po svetu...

47% glasova prema 51% zasad... to teško da je "obrisao patos".
Kamo sreće da mi imamo nekoga u Srbiji ko na toliko može da priđe našem Vođi.

Tramp će imati 90 EV više
Tramp je dobio čak i popular votes
Tramp je dobio sve swing states
Kamala ni u jednom jedinom okrugu od 3.000 i kusur nije imala bolji rezultat od Bajdena

To ti je po definiciji američkih izbora brisanje patosa sa protivnikom

Back