Druze, kada mi likovi poput tebe kazu da mi je zivot promasen ja mogu samo da se zahvalim na komplimentu. Najiskrenije.Pa da imas nesto u zivotu vaznije od toga sto je neki dzordzi zapamtio da ti je promasen zivot
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Druze, kada mi likovi poput tebe kazu da mi je zivot promasen ja mogu samo da se zahvalim na komplimentu. Najiskrenije.Pa da imas nesto u zivotu vaznije od toga sto je neki dzordzi zapamtio da ti je promasen zivot
ma daj zaebi me tribalnog...Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.
Večeru tj Prase daj neprijatelju!Sa porodicom ručak.
Doručak na poslu.
Večera retko
Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.
Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je
ma daj zaebi me tribalnog...
šlapću mljacku guru vuču mrvu prosipu
a najjače kad svima zine dupe za isti komad krmenadle pa kuku lele onom ko je prvi ubo da uzme...
šnjofam sam
p.s. a što gladni po firmama vole da ždrakaju šta kolega ždere to nije normalno - balkanska disciplina
Sam.
Režim i grizem na svakog tko mi se približi zdjeli.
Ne delis sedvice, parizer, palacinke i dva jaja?
Ni sa vodjom be bi?
Sa porodicom
Je ukusnije
Jako zanimljivo zaista medjutim ja sam ljubitelj toplog.Svidja mi se kako razmišljaš!!!
Kod nas u kući je samo Švedski stol sa papirnim tanjirima. Svak jede kad je gladan i zna sebi usuti.
S tim čovjekom bi podijelio i zadnju čašu vode u pustinji, ali on je iznimka.Ne delis sedvice, parizer, palacinke i dva jaja?
Ni sa vodjom be bi?
lepo je okupiti porodicu oko stola.Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.