Da li jedete sa porodicom ili sami?

Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.
ma daj zaebi me tribalnog...
šlapću mljacku guru vuču mrvu prosipu
a najjače kad svima zine dupe za isti komad krmenadle pa kuku lele onom ko je prvi ubo da uzme...

šnjofam sam

p.s. a što gladni po firmama vole da ždrakaju šta kolega ždere to nije normalno - balkanska disciplina

Sad videh komšinicu preko prozora kako postavlja sto za večeru pa mi je ovo palo na pamet. Da li preferirate da doručkujete/ručate/večerate sa članovima porodice ili sami? Ja lično jedem nakon što ukućani završe sa jelom, jer ne podnosim mljackanje.

Uvek jedemo skupa.
Ja sam nadlezna za kuhinju, kuvanje, postavljanje, redom.. kada zavrsim pripremu i serviranje, tada svi jedemo.
Nije nametnuta obaveza, spontano smo stekli naviku.

Silence Of The Lambs Hannibal GIF

Sa porodicom
Je ukusnije

ma daj zaebi me tribalnog...
šlapću mljacku guru vuču mrvu prosipu
a najjače kad svima zine dupe za isti komad krmenadle pa kuku lele onom ko je prvi ubo da uzme...

šnjofam sam

p.s. a što gladni po firmama vole da ždrakaju šta kolega ždere to nije normalno - balkanska disciplina

Svidja mi se kako razmišljaš!!!
Kod nas u kući je samo Švedski stol sa papirnim tanjirima. Svak jede kad je gladan i zna sebi usuti.

lepo je okupiti porodicu oko stola.
ranije dok su deca bila mala a mi mlađi
jeli smo okupljeni za stolom.
kasnije mi uz televizor
a deca ko zna gde po gradu zbog škola i ostalih obaveza.

mljackanje, razgovori o svemu i zveckanje escajga sve je to divan porodični prizor,
mnogo lepši nego trpezarijski sto koji ima jednu jedinu funkciju
da se na njega isture svi ključevi i svi računi i sve sitnice na putu ka izlaznim vratima.

Back