andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.222
i zasto se to nikad nece promeniti?
prilog.
prilog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti smeta prljava garderoba na garnituri,podu..Ne znam da li je ovo šaljivo ili ne? Kod mene je druga krajnost: Ne mogu nikom ništa da naređujem; ako mi nešto ne odgovara ja se sklonim i odem.
nemoguće.Ako ti smeta prljava garderoba na garnituri,podu..
da li "naredjujes" da se skloni,sklonis je sama ili odlazis iz zajednice?
Ako ti smeta prljava garderoba na garnituri,podu..
da li "naredjujes" da se skloni,sklonis je sama ili odlazis iz zajednice?
Banalan primer Paula..Da li je glava kuće neko ko ne toleriše prljave stvari po stanu i đubre? Svako ima prava na uredan život.
glava kuće je odgovorno lice.Da li je glava kuće neko ko ne toleriše prljave stvari po stanu i đubre? Svako ima prava na uredan život.
Potrošila si se.Ne znam da li je ovo šaljivo ili ne? Kod mene je druga krajnost: Ne mogu nikom ništa da naređujem; ako mi nešto ne odgovara ja se sklonim i odem.
Banalan primer Paula..
Ne razumem?Potrošila si se.
Treba ti pristojan odmor.
Dobro,i njegovo je pravo da zivi u neurednom stanu. Sta ces da uradis?Nije banalno, suštinski je. Naslov teme je glava kuće. Ako mi neko smeta jer baca đubre po stanu ja nisam glava ako samo želim da živim u urednom okruženju. To je moje pravo.
Glava kuće je neko ko naređuje šta da se radi, to je sasvim drugo.
Pa,tema je zezanje.Ne razumem?
Ok. Da znam da radim nešto pametnije.Pa,tema je zezanje.
Čovek je borac po prirodi. Koliko imaš energije, toliko se i boriš. Kada se umoriš, ideš na odmor ( od svakodnevih misli i obaveza).Ne razumem?
ali možeš da se (unapred) dogovoriš o životu u zajednici,.. tako da svako zna šta prihvata.(moj stav)Ne znam da li je ovo šaljivo ili ne? Kod mene je druga krajnost: Ne mogu nikom ništa da naređujem; ako mi nešto ne odgovara ja se sklonim i odem.
Tema je zezanje, nemam nameru da odgovaramČovek je borac po prirodi. Koliko imaš energije, toliko se i boriš. Kada se umoriš, ideš na odmor ( od svakodnevih misli i obaveza).
U odnosu na tvoj stav:
ali možeš da se (unapred) dogovoriš o životu u zajednici,.. tako da svako zna šta prihvata.(moj stav)
Pa Paula sve moje teme su zezanje.. ne mislis valjda da cu ozbiljno da otvorim temu u kojoj pisem kako bih ozenjenog muskarca?Tema je zezanje, nemam nameru da odgovaram
A, što ?Pa Paula sve moje teme su zezanje.. ne mislis valjda da cu ozbiljno da otvorim temu u kojoj pisem kako bih ozenjenog muskarca?
Papucari zasto se to nikad nece promeniti?
prilog.
@jmrakovic bi rekao jer sam posesivna ali nije do toga,za mene je to gubljenje vremena,energije i potencijalni problem.A, što ?
Ovisi jeli ti je stalo kaze cura predhodne nije uopste smarala cak je nije ni zanimalo a mene opseda strasno@jmrakovic bi rekao jer sam posesivna ali nije do toga,za mene je to gubljenje vremena,energije i potencijalni problem.
A ti si mislila na oženjene ?@jmrakovic bi rekao jer sam posesivna ali nije do toga,za mene je to gubljenje vremena,energije i potencijalni problem.