Да ли је време да Република Српска постане држава?

Подржавате ли иницијативе да се Република Српска постане независна држава?

• Да.

glasova: 24 48,0%
  • Не.

glasova: 21 42,0%
  • Неутралан сам по том питању.

glasova: 2 4,0%
  • Можда касније, у будућности.

glasova: 6 12,0%

• Ukupno glasova
    50
  • Ova anketa će se završiti: .
Neće olabaviti, ali će Muslimani zato olabaviti sa otimanjem nadležnosti.
Sve ovo je počelo kada su im mentori šapnuli da mogu da otmu imovinu Republici Srpskoj.

Imovinu nisu oteli, Republika Srpska nastavlja da funkcioniše kao i do sad. Imovinu je uknjižila, koristi je i zalaže.

Broj rođenih Bošnjaka nastavlja da pada, broj rođenih Srba nastavlja da stagnira.
Znaci vodi se trka ko ce pre propasti.

Pripajanje RS sa Srbijom nije toliko zbog veličine bitno koliko je bitno zbog zaštite naroda, jer na svakih 50 godina tamošnjem raznom ološu pada na pamet da je skroz ok da ih pokolje.
šta to sve vredi i ja bi voleo ali karte kad je bilo povoljno za nas smo ispustili iz ruku i sad kusamo to što je naš kralj ujedinitelj :mrgreen: izasro

Да ли је крајње време да Република Српска прогласи самосталност и постане независна држава? Шта мислите?

Ovih dana imaš neki čudan, ničim izazvan poriv za otvaranje glupih tema ili ti je samo jako dosadno

Više smisla bi ti imala tema Da li je krajnje vreme da postaneš milioner i neuporedivo više šansi za pozitivan ishod

I region u kompletu.

Znaš kako.
Naš narod je stvorio Jugoslaviju u kojoj je ceo region živeo pristojno, pravedno i lepo.

Ne znam šta više imamo od toga da im ponudimo ili šta smo mogli da im ponudimo.

Nisu hteli tako da žive, odbili su to, pa sad neka teraju inat do istrebljenja.

Nas je više, pa bujrum..

Ovih dana imaš neki čudan, ničim izazvan poriv za otvaranje glupih tema ili ti je samo jako dosadno

Više smisla bi ti imala tema Da li je krajnje vreme da postaneš milioner i neuporedivo više šansi za pozitivan ishod
Nisu to glupe teme, već poučne da se ne ponavljaju greške iz prošlosti. Mi Srbi smo bili za ostanak BiH u Jugoslaviji. Jesu li muslimani bili upozoreni kakve će posljedice biti ako BiH izađe iz zajedničke države? Jesu:

I, šta se desilo. Vezanje zastava sa Hrvatima i referendum i preglasavanje Srba - ignorisanje volje jednog od tri konstitutivna naroda.
Šta su dobili i Hrvati rasturanjem Jugoslavije? Egzodus iz BiH. A i egzodus iz samostalne Hrvatske i kolonizaciju Azijata.

Poslednja izmena:
Oni su neodrzivi kao nezavisna drzava.

Niko im ne bi kupovao obveznice, osim raspale srpske Sluzbe.

To sta doticni lupetaci lupaju u narativima, i misle da je vodjenje drzave samo ono kada krimosi i udbasi zasednu na celo da se sve pitaju; to ne znaci da ta ekipa zna bilo sta o drustvu, ekonomiji i zivotu.

Eto mozda da pitaju Iran da ih finansira i kupuje im obveznice.
Ako ne budu mogli samostalno, mogu uvek da se ujedine sa Srbijom na referendumu.

pod dodom i izdajnickom ekipom ovde ?

nema sanse da postane republika

a potom , videcemo... zavisice i od bosnjaka , ako ne prestanus talno sa svojatanjem drzave i licemernim prevarama nad srpskim i hrvatskim narodom kao recimo ono sa komsicem kada su svog ''hrvata'' nametnuli hrvatskom narodu...
Nisi nadležan.

pod dodom i izdajnickom ekipom ovde ?

nema sanse da postane republika

a potom , videcemo... zavisice i od bosnjaka , ako ne prestanus talno sa svojatanjem drzave i licemernim prevarama nad srpskim i hrvatskim narodom kao recimo ono sa komsicem kada su svog ''hrvata'' nametnuli hrvatskom narodu...
Postao si njihov.

Interesantno je kako su @Black Hand @Enigma čak i @Casual Observer po pitanju RS patriote, a po pitanju Vučića najpodliji, najsmrdljiviji, najpoganiji izdajnici...
A @38imak, @Mstislav @Dе Sisti i ekipa, potpuno obrnuto.

Obraćajući se i jednima i drugima, ja moram da pitam: pa zar je toliko teško spojiti dva dobra? Ne morate po svim pitanjima da budete sjajni, pametni i jebozovni kao što sam ja, ali barem po ova dva pitanja...

Evo, neki fini ljudi @Džudi S @Gedeon @Duskwood itd. to mogu, i šta im fali?!

Interesantno je kako su @Black Hand @Enigma čak i @Casual Observer po pitanju RS patriote, a po pitanju Vučića najpodliji, najsmrdljiviji, najpoganiji izdajnici...
A @38imak, @Mstislav @Dе Sisti i ekipa, potpuno obrnuto.

Obraćajući se i jednima i drugima, ja moram da pitam: pa zar je toliko teško spojiti dva dobra? Ne morate po svim pitanjima da budete sjajni, pametni i jebozovni kao što sam ja, ali barem po ova dva pitanja...

Evo, neki fini ljudi @Džudi S @Gedeon @Duskwood itd. to mogu, i šta im fali?!

Ti si glup, izvini što ti tako govorim.
Glava ove studentske pobune je antisrpska.
Telo je nebitno, telo je glupo, glava upravlja telom.

Ti si glup, izvini što ti tako govorim.
Glava ove studentske pobune je antisrpska.
Telo je nebitno, telo je glupo, glava upravlja telom.
Pa nije lepo što tako govoriš, ali ajde... Uglavnom, kakva god da je glava ja ne mogu da zamislim nešto antisrpskije od Vučića.

Back