Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.184
Ниђе те љепоте ко у Крајини.Ђе год да дођеш ниси погрјешио.A ja sam postao emotivno vezan za Martin Brod, kad sam ga video na slikama.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниђе те љепоте ко у Крајини.Ђе год да дођеш ниси погрјешио.A ja sam postao emotivno vezan za Martin Brod, kad sam ga video na slikama.![]()
Šta je to sad povoljno, a što neće biti povoljnije za par godinica?Pa prikljuci sta cekaskad Ronhil sad nije prikljucio prikljucice u Limburgu mjesecu.
Више је Република Српска држава од БиХ.Nije nezavisna država, znači jeste zavisna država. Ipak država. Ustavom definisano.
Муслимане треба увалит Хрватима.Ништа љепше не би било него да Филипинци,муслимани и Непалци постану већинско становништво у Хрватској.Šta je to sad povoljno, a što neće biti povoljnije za par godinica?
Inače, priča se da je vama opcija da idete Hrvatskoj? Zar vam ne bi bilo bolje u Srbiji, pa i sa CG, gde imato dosta sunarodnika?![]()
Ацо како ти се свиђа Троглав највиши врх наше Динаре?A ja sam postao emotivno vezan za Martin Brod, kad sam ga video na slikama.![]()
Ubavo je. A taj betonski stub je državna međa?Ацо како ти се свиђа Троглав највиши врх наше Динаре?
Pogledajte prilog 1755313
federacija i RS uopšte nemaju strateški položaj, nebitan za velike sile. nit je koridor nit ima neki konkretan izlaz na more. pitanje je da li imaju neka rudna bogastva.bilo kako bilo uvek se prvo pita brisel
Kako god da stoji nesto se ne bavi puno Srbima niti oni sa njom.
Није.Троглав је у БиХ.Тај ступ означава највиши врх Динаре ваљда.Ubavo je. A taj betonski stub je državna međa?
Nema nesto ruske i kineske love za srpske projekte.Ali se zato sada Amerika bavi jakom Kinom pa još nema ambasadora u BIH koji je tamo bio ajatolah.
Nema USAIDA i nema love za velikomuslimanske projekte.
Муслимане треба увалит Хрватима.Ништа љепше не би било него да Филипинци,муслимани и Непалци постану већинско становништво у Хрватској.![]()
Nema nesto ruske i kineske love za srpske projekte.
federacija i RS uopšte nemaju strateški položaj, nebitan za velike sile. nit je koridor nit ima neki konkretan izlaz na more. pitanje je da li imaju neka rudna bogastva.
jedino što mogu zaključiti da je ovako, radi tenzije.
Baja sredio stvari na sudu, valjda ce olabaviti sa dozom srbovanja.Nama ne trebaju projekti, samo nam treba da nas niko ne dira iz Sarajeva uz podršku hambasade.
Za sada smo ekstra..![]()
Освета за Бљесак и олују без испаљеног метка.Kad ugledaju Jadran i tu ljepotu pa opet krenu da štancaju đecu tko u SFRJ samo sada na EU socijali.
Ubili bi smo dve muve jednim udarcem..![]()
Оће.Сад ће србоват још више и то уз подршку суда БиХ.Baja sredio stvari na sudu, valjda ce olabaviti sa dozom srbovanja.
Држ се ти свог дворишта.pod dodom i izdajnickom ekipom ovde ?
nema sanse da postane republika
a potom , videcemo... zavisice i od bosnjaka , ako ne prestanus talno sa svojatanjem drzave i licemernim prevarama nad srpskim i hrvatskim narodom kao recimo ono sa komsicem kada su svog ''hrvata'' nametnuli hrvatskom narodu...
Baja sredio stvari na sudu, valjda ce olabaviti sa dozom srbovanja.
Те грешке из прошлости ће сад бит исправљене.Postojanje BIH ima samo jedan razlog a to je da Srbija ne bude veća.
Iz istog razloga je tito nacrtao, iz istog razloga je aneksirana od strane austrougarske i iz istog razloga je i Albanija stvorena kao država.
koliko se rađamo i ova uža će nam biti velika.Postojanje BIH ima samo jedan razlog a to je da Srbija ne bude veća.
Iz istog razloga je tito nacrtao, iz istog razloga je aneksirana od strane austrougarske i iz istog razloga je i Albanija stvorena kao država.
onda bi trebalo da letis sa svih ostalih tema o srbiji zar ne...Држ се ти свог дворишта.
Код муслимана је 300× горе,плус опкољени са свих страна Србима и Хрватима.koliko se rađamo i ova uža će nam biti velika.
nije problem u neprijatelju, problem je u nama što nemamo zajednički nacionalni interes. u srednjem veku svaki despot vojvoda knez stavi krunu na glavu i proglasi svojom državom.
naš usud
Ниси надлежан.onda bi trebalo da letis sa svih ostalih tema o srbiji zar ne...
ok slazem se a sad i ti odmagli...
koliko se rađamo i ova uža će nam biti velika.
nije problem u neprijatelju, problem je u nama što nemamo zajednički nacionalni interes. u srednjem veku svaki despot vojvoda knez stavi krunu na glavu i proglasi svojom državom.
naš usud