gost 41782 Elita Poruka 19.642 10.06.2021. u 18:02 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #76 Cosmopolite: Ma nema problema nonice , cekajuci monarhiju nema frke Kliknite za proširenje... dobar lider zlata vredi
Cosmopolite: Ma nema problema nonice , cekajuci monarhiju nema frke Kliknite za proširenje... dobar lider zlata vredi
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 10.06.2021. u 18:04 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #77 nonaligned: dobar lider zlata vredi Kliknite za proširenje... Jos ako je okruzen idiotima , moze i vecno da vlada
nonaligned: dobar lider zlata vredi Kliknite za proširenje... Jos ako je okruzen idiotima , moze i vecno da vlada
gost 41782 Elita Poruka 19.642 10.06.2021. u 18:14 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #78 Cosmopolite: Jos ako je okruzen idiotima , moze i vecno da vlada Kliknite za proširenje... dobar lider se ne okruzuje idiotima
Cosmopolite: Jos ako je okruzen idiotima , moze i vecno da vlada Kliknite za proširenje... dobar lider se ne okruzuje idiotima
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 10.06.2021. u 18:16 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #79 nonaligned: dobar lider se ne okruzuje idiotima Kliknite za proširenje... Pa mora da bi vladao sto duze Vidis valjda primer Srbije.
nonaligned: dobar lider se ne okruzuje idiotima Kliknite za proširenje... Pa mora da bi vladao sto duze Vidis valjda primer Srbije.
gost 41782 Elita Poruka 19.642 10.06.2021. u 18:18 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #80 Cosmopolite: Pa mora da bi vladao sto duze Vidis valjda primer Srbije. Kliknite za proširenje... to nije odlika dobrog lidera AV po meni nije dobar lider a sta mislim o njemu kao lideru necu da pisem jer bih morala da banujem samu sebe
Cosmopolite: Pa mora da bi vladao sto duze Vidis valjda primer Srbije. Kliknite za proširenje... to nije odlika dobrog lidera AV po meni nije dobar lider a sta mislim o njemu kao lideru necu da pisem jer bih morala da banujem samu sebe
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 10.06.2021. u 18:21 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #81 nonaligned: to nije odlika dobrog lidera AV po meni nije dobar lider a sta mislim o njemu kao lideru necu da pisem jer bih morala da banujem samu sebe Kliknite za proširenje... Niko ne kaze da je dobar , mada verovatno za SNS je dobar i njegove glasace. Fora je u tome sto opstaje na vlasti ...
nonaligned: to nije odlika dobrog lidera AV po meni nije dobar lider a sta mislim o njemu kao lideru necu da pisem jer bih morala da banujem samu sebe Kliknite za proširenje... Niko ne kaze da je dobar , mada verovatno za SNS je dobar i njegove glasace. Fora je u tome sto opstaje na vlasti ...
Manga Hilux Stara legenda Poruka 85.660 10.06.2021. u 18:22 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #82 ,,,ni predsednik ni partija,,,važna je samo država i narod,,,
gost 422686 Buduća legenda Poruka 27.626 10.06.2021. u 18:25 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #83 Stojkov Menidjer: treba nam neko "ko je kriv za sve" Kliknite za proširenje... Tačno tako.
C0NSIGLIERI Buduća legenda Poruka 44.193 11.06.2021. u 00:41 - Da li je važnija partija ili predsednik ? #84 Srbima je vazan samo srpski kralj, a ovi ostali ce sa zadovoljiti Titom, Brnabickom, Seseljem, Tadicem pa i Vucicem.
Srbima je vazan samo srpski kralj, a ovi ostali ce sa zadovoljiti Titom, Brnabickom, Seseljem, Tadicem pa i Vucicem.