DA LI JE VAZNA SPOLJASNJA LEPOTA?

Jeste vazna, ali nije presudna... Meni se desilo da sam bila zaljubljena u decka koji nije neki lepotan, ali mi se svidjala jako njegova licnost i on je meni bio najlepsi decko na svetu... :mrgreen:
Istina je da te decko nece pitati da izadjes sa njim (na primer) ako mu nisi fizicki privlacna... Po njima je to nezamislivo... Sa devojkama je drugacije... Ako ih pozove neki decko koji pride nije najveci frajer na svetu, mozda ce pristati. A ako je jos taj decko najsmejava i lepo se pohodi prema njoj, ona ce jednog dana zakljuciti da je to najsladji decko kojeg je ikada upoznala... :)

Jeste vazna, ali nije presudna... Meni se desilo da sam bila zaljubljena u decka koji nije neki lepotan, ali mi se svidjala jako njegova licnost i on je meni bio najlepsi decko na svetu... :mrgreen:
Istina je da te decko nece pitati da izadjes sa njim (na primer) ako mu nisi fizicki privlacna... Po njima je to nezamislivo... Sa devojkama je drugacije... Ako ih pozove neki decko koji pride nije najveci frajer na svetu, mozda ce pristati. A ako je jos taj decko najsmejava i lepo se pohodi prema njoj, ona ce jednog dana zakljuciti da je to najsladji decko kojeg je ikada upoznala... :)

That was I talkin' about.
Tnx :P

Inace, Mateja, za sve postoji prvi poot, pa & za tebe da stavis neki smajli.
Nadam se da ti nece biti zadnji poot...

Аха..а ти си била мушко?
Важно је само да му ниси одвратна.
Вероватно си имала лоша искуства?Исправи ме ако грешим.

SVI MI KAZU DA SAM SLATKA ALI JA NISAM UVEK UBEDJENA U TO
:)

Reklo bi se,al si skromna,al mi znamo tebe...Ja ti prvi kazem da nisi slatka.A evo malo logike,kako covek moze imati neljudske osobine? Slatkoca je osobina npr.baklave.Baklava nije covek.Baklava nije zivo bice.-->slatkoća je odlika nežive prirode.

@tema- Naravno da je bitna.Pa ko bi hodao s grobom.

Mora da bude makar osrednja i takve mi najvise odgovaraju,prelepih se bojim! Da imam neki strah,imam osecaj kao da cu odmah dobiti pedalu ili mi nabiju nekakav trip kao da su bolje od mene, a znam da bi mi u vezi to sigurno prebacivale! Mora da ima cisto lice bez bubuljica i slicnih zajebancija ,da je sve normalnog oblika,da je simpaticna i nezna,jos ako je malo smotana i pogubljena... Mojoj sreci nema kraja!

Back