Da li je Vazan broj?

Poruka
16.124
Sad bas nesto raspravljan na forumu ovde
I jedan decko mi napisao da je spavao sa 50 devojaka a ima 32god....sad meni to nekako malo deluje al opet sta ja znam
Mozda je decko neiskusan a mozda mu je i mali, pa sta vi mislite da li to znaci da ima on iskustva u sexu ili ne?

Meni to deluje mnogo, mišljenja i iskustva se razlikuju. Ali bode oči 'neiskusan i da mu je mali', na stranu uobičajeno prozivanje ovdašnje, el se to nalaze partnerke tako što izvadiš mačora i lupiš o sto? Mslm, ako je tako, obavestite me, da bar znam gde grešim.

била је скоро тема онај један што је умро са 50 и кусур а спавао шатро са 6000 жена

а за ово не знам, мало није нормално, осим ако је дечко себи поставио неки циљ, лол, шта да кажем.
свакако није немогуће.
и нимало не мора да значи то што си ти помислила :Д

Meni to deluje mnogo, mišljenja i iskustva se razlikuju. Ali bode oči 'neiskusan i da mu je mali', na stranu uobičajeno prozivanje ovdašnje, el se to nalaze partnerke tako što izvadiš mačora i lupiš o sto? Mslm, ako je tako, obavestite me, da bar znam gde grešim.

Hvala ti na odgovoru, cenim tvoju iskrenost.

Pa za mene je malo ta broj neko ko ima 32 ....:think:

- - - - - - - - - -

била је скоро тема онај један што је умро са 50 и кусур а спавао шатро са 6000 жена

а за ово не знам, мало није нормално, осим ако је дечко себи поставио неки циљ, лол, шта да кажем.
свакако није немогуће.
и нимало не мора да значи то што си ти помислила :Д

Hvala znaci ti mislis da nije normalno sto je spavao samo sa 50 zena?

Hvala znaci ti mislis da nije normalno sto je spavao samo sa 50 zena?

хах, нисам то рекла.
мени није нормално што је спавао са толико.

рекла сам да није немогуће, и да не значи да има мали или да је лош
можда има добар...старт.
можда је шармер, неодољив, не знам, дај нам неке детаље, да имамо с чим да радимо :Д

Sad bas nesto raspravljan na forumu ovde
I jedan decko mi napisao da je spavao sa 50 devojaka a ima 32god....sad meni to nekako malo deluje al opet sta ja znam
Mozda je decko neiskusan a mozda mu je i mali, pa sta vi mislite da li to znaci da ima on iskustva u sexu ili ne?

Da li su ista pravila ako je sa 50 devojaka po jednom ili sa 1 devojkom 50 puta?

Tudje evidencije me ne zanimaju a broj partnera ne mora da znaci i iskustvo, osim ako je 0 tada vec svi znaju da nema pojma.

Back