bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 37.341
ne mogu da napisem javno
Recimo da se jedno od to dvoje povlaci
krene napred ... i stooop
prekid kontakta
prekid kontakta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to si ti, nisu svi istiNema sta da se zamisljam i izmisljam ,kad mi se desi isteram sve odmah na cistac nema lova u mutnom
Opasno smara.Ne znam ne zanima me to igranje smara
Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima nene mogu da napisem javno
prekid kontakta
Tako je, te muljaze bi i mene nervirale. Odma nema prodju.Pa cak i to kad se desilo ,ne zanima me pozadina dal sedi na 5 stolica ili ima neki strah nedoumicu ne zanima ne
Iako sam razumeo svaku reč, nisam shvatio o čemu se radiSta radite, muskarci sa foruma, kad niste sigurni sta raditi?
I hteli biste i ne?
Razum jedno, onaj osecaj neki drugo kaze?
Sive vijuge, iskreno.
evo dok uzivate u mislima...
Izvukao si pitanje i temu od p.n.e.Iako sam razumeo svaku reč, nisam shvatio o čemu se radi
Dosadno je da samo moje teme budu na prvoj straniIzvukao si pitanje i temu od p.n.e.
.
To je već odlično formulisana tema. Možda je najbolje da započneš novu temu. baš tako kako si sada opisala.Ok. Tema je bila ljubavno iskusenje, sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
Kao ljubavni izazov? A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…
Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?
Nije ti bilo teško da ogovoriš pet puta ovde a mrsko ti je da samo otvoriš frišku temu gde će ljudima da iskoči ispred nosa umesto da je traže po dubinama foruma?Ovu preimenuj samo:
Ljubavno iskusenje - sta ciniti?
Recimo tako?
I ovo uvodni post dodas:
Tema je ljubavno iskusenje.
Sta ciniti kada te obuzmu emocije koje su iz nekog razloga zabranjene?
Kao ljubavni izazov?
A ovo moze biti vrlo ozbiljno pitanje i tema-u smislu, primer, u ozbiljnoj si vezi a mnogo se zainteresujes za neku drugu, odlepis za njom…
Kako se ponasas? Odolevas iskusenju ili se prepustas emocijama koje su te obuzele?
Otvoricu sutradan. Sada sam na vrlo vrlo kratko jos ovde.Nije ti bilo teško da ogovoriš pet puta ovde a mrsko ti je da samo otvoriš frišku temu gde će ljudima da iskoči ispred nosa umesto da je traže po dubinama foruma?