Да ли је студентски покрет претежно националистички?

On je u zivotu jedino i samo bio clan organizovnih udbaskih grupa, placenih i nastalih po kancelarijama Sluzbe. Uvek je dobijao pare za svoje ucestvovanje u tim pokretima.
****** те УДБА. Вола у дупе нису у стању да убоду по причама које чујем.
ЦИА је та која ведри и облачи.

To je debilan način komunikacije. Zamisli, pitaš šta ti god padne na pamet, pa bi na osnovu toga da sudiš...
Evo, da zamislimo da sam ja, ne daj Bože, kao ti: Zašto Vučić nikad nije posetio Mladića u Hagu, ako je patriota?

I tako...
Ako ti je pitanje neprijatno ne znači da je debilno.Pitanje je na mestu.Pre bi se taj naivni pokušaj da se izvučeš iz neprijatne situacije mogao nazvati debilnim.U svakom slučaju je vrlo neuverljiv.
Ovo je tema o karakteru političkog pokreta koji je poznat kao studentski u odnosu na nacioanlizam.Srpski nacionalizam.Ti izrečno tvrdiš da je taj pokret naciolanalistički međutim ne vidimo da se taj pokret uopšte bavi temama kojima se bave srpski nacionalisti.Konretno Republikom Srpskom ili Srbima u toj republici.
Dobro možda im se ne dopada geografija pa Srpsku izbegavaju na tim njihovim turnejama ali zašto se ne bave Srpskom ovde u Srbiji ? Ima li neko saopštenje,bar neki nastup ne samo studenata ili "studenata" nego i onih političkih subjekata s kojima je taj politički pokret u najtežnjoj vezi a to su partije nekadašnje koalicije Srbija protiv nasilja ?

****** те УДБА. Вола у дупе нису у стању да убоду по причама које чујем.
ЦИА је та која ведри и облачи.
Sve Sluzbe na svetu su uglavnom besmislicari koje besmisleno trose narodne pare.

Fora kod nasih udbasa je upravo u tome sto su vezare i alkoholicari, a hoce da se pitaju za SVE u drustvu.

Да ли су за повратак Косова, какав им је став по питању Украјине, подржавају ли Израел или Иран...? Непотребна/сувишна питања.
Sve se slazem sem za Kosovo. Ustav je ustav , sto skidas ******og ako bi nastavio da ga krsis. Msm ne ti licno nego hipoteticki pricam. Mada mi je stav "mi smo za priznanje Kosova, hajde da raspisemo referendum i menjamo Ustav" legitiman.

Ako ti je pitanje neprijatno ne znači da je debilno.Pitanje je na mestu.Pre bi se taj naivni pokušaj da se izvučeš iz neprijatne situacije mogao nazvati debilnim.U svakom slučaju je vrlo neuverljiv.
Ovo je tema o karakteru političkog pokreta koji je poznat kao studentski u odnosu na nacioanlizam.Srpski nacionalizam.Ti izrečno tvrdiš da je taj pokret naciolanalistički međutim ne vidimo da se taj pokret uopšte bavi temama kojima se bave srpski nacionalisti.Konretno Republikom Srpskom ili Srbima u toj republici.
Dobro možda im se ne dopada geografija pa Srpsku izbegavaju na tim njihovim turnejama ali zašto se ne bave Srpskom ovde u Srbiji ? Ima li neko saopštenje,bar neki nastup ne samo studenata ili "studenata" nego i onih političkih subjekata s kojima je taj politički pokret u najtežnjoj vezi a to su partije nekadašnje koalicije Srbija protiv nasilja ?
На који начин се твој преЦедник и власт боре за Србе и Српске интересе?
Да чујемо?

На који начин се твој преЦедник и власт боре за Србе и Српске интересе?
Да чујемо?
Jede jagode i trešnje na ''televizor'' dok većina dece u Srbiji ne mogu da probaju ove godine te voćke :mrgreen:

Jede jagode i trešnje na ''televizor'' dok većina dece u Srbiji ne mogu da probaju ove godine te voćke :mrgreen:
И пије скупа вина, носи скупе ципеле, жени скупе ташне...
1000009993.jpg

Jasno ti je da je konkretan povod strašan događaj sa nadstrešnicom.

Kakve to veze ima sa RS?

A posebno što je (ko hoće da vidi) sve u vezi te nadstrešnice, povezano sa vlašću i onim što su radili ovih 13 godina.

Ne znam da li je patriotizam kada vlast batinaši po Kosjeriću i Zaječaru i kada po selima kupuje napaćen narod za šaku dolara?

Ниси одговорио сендвич-боте.
Да чујемо? Шта је власт конкретно урадила за Србе било где?
Ne znam.Ne bavim se dnevnom politikom,partijašenjem.Za mene ste svi isti.Tako kako vidite SNS i Vučića,ja vidim sve političke partije i njihove lidere.
Svi zajedno izgledate kao takmičari u igri laži.
Oni bi rekli da su uradili i više nego što je bilo moguće a vi kažete da ćete uraditi više nego što je moguće samo da dobijete priliku.
Međutim,oni vam tu priliku ne daju :mrgreen:

Sve Sluzbe na svetu su uglavnom besmislicari koje besmisleno trose narodne pare.

Fora kod nasih udbasa je upravo u tome sto su vezare i alkoholicari, a hoce da se pitaju za SVE u drustvu.
А зашто имам утисак да би ти радије пустио америчке, хрватске и албанске службе, удбаше, везаре и алкохоличаре да утичу и питају се за све у српском друштву?
Ако већ морамо да прихватимо и радимо како нам Американци кажу не постоји ниједан разлог да будемо полтрони неких усташа и арбанаха као што је било за време братства и јединства и вашег Броза...
Срећом то умоболно време је прошлост. Радије бих био под санкцијама код Милошевића.

Jasno ti je da je konkretan povod strašan događaj sa nadstrešnicom.

Kakve to veze ima sa RS?

A posebno što je (ko hoće da vidi) sve u vezi te nadstrešnice, povezano sa vlašću i onim što su radili ovih 13 godina.

Ne znam da li je patriotizam kada vlast batinaši po Kosjeriću i Zaječaru i kada po selima kupuje napaćen narod za šaku dolara?
Građevine padaju širom sveta.Čak i u mnogo uređenijim državama pa niko od toga ne pravi političko pitanje.

А зашто имам утисак да би ти радије пустио америчке, хрватске и албанске службе, удбаше, везаре и алкохоличаре да утичу и питају се за све у српском друштву?
Ако већ морамо да прихватимо и радимо како нам Американци кажу не постоји ниједан разлог да будемо полтрони неких усташа и арбанаха као што је било за време братства и јединства и вашег Броза...
Срећом то умоболно време је прошлост. Радије бих био под санкцијама код Милошевића.
Сада се као не питају?

Упорним прозивањем да неко ботује за СНС дојадићете и Богу и народу и на крају ће људи помислити да је Вучић бољи од вас.
Престани да ботујеш и нико неће да те прозива.

Nije mi neprijatno pitanje, nego nema smisla ni u kontekstu u kojem je postavljeno, ni prema zaključku kojeg ti nameravaš da izvučeš iz odgovora.
I kao što se moglo naslutiti, sad bi da širiš priču oko te besmilice da bismo zaboravili na suštinske stvari: Vučić je izdao Kosovo, njegov režim je korupcijom pobio ljude u NS, on mora da padne i da odgovara.
To je patriotizam, i studenti imaju pravo da biraju način kako će sprovesti to patriotsko delo, a ne ti i ja da im određujemo Banjaluku i Mrkonjić Grad, pa da sudimo, dok tolerišeš izdajnika Kosova i kriminalca na čelu države.

Back