Да ли је студентски покрет претежно националистички?

Pa, ako nekome nije jasno, evo studenta Stefana Tomića (uhapšenog zbog želje nižeg oficira udbe, DJ Vuchichevicha da njegovi nebulozni televizijski izlivi emotivnih fekalija budu polupravno opravdani), u trenutku kad je izašao na slobodu

Pogledajte prilog 1748012

Da li možete zapaziti krst na njegovoj majici? Malo se slabije ovde vidi na dnu majice, ali, to je ovo

Pogledajte prilog 1748017

Uglavnom možete pronaći da je to ruski trostruki krst. Ali, Rusi ga koriste tek od 16. veka, Nalazi se i na mađarskom grbu (i zastavi), sa modifikacijom (kasnijom) da je na dnu kruna. U pitanju je vizantijski trostruki krst iz 6. veka koji se može naći i u srpskoj tradiciji. Kod Mađara je tu od druge polovine 12. veka iz vremena kada je kralj Bela III živeo na vizantijskom dvoru i prešao u pravoslavlje pa kasnije ponovo prešao u katolicizam
Moze da nosi i 10 krstova. Ko kaze da je srebrenica genocid i ko kaze da je kosovo nezavisno, je izdajnik Srbije i Srpskoga naroda i tu nema nikakve dalje diskusije.

Pokret je cisto proustaski i antisrpski.
Dokaz je dolazak organizovani hrvata ustasa i muslimana ekstremista srbomrzca na Vidovdan u velikom broju pojacani siptarskim plemenima. Zele da kolju i ubijaju Srbe u centru Srbije . Njihovi botovi blokaderi su tu i sada kmece sto je krenula akcija hapsenja izdajnika.

Upamtite moje reci, narod ce ih cereciti i juriti po ulicama da ib lincuje , a policija i Vucic ce morati da im spasavaju glave.
Vidi, ja sam deo tog protesta i jako aktivno učestvujem u njemu. Učesnik sam rata u Hrvatskoj (kao redovan vojnik JNA koji je dobio produžetak zbog rata) i bio sam u zarobljeništvu. I šta ćemo sad? Jel sam ustaša?
Možda, ko zna, možda su me u tom zarobljeništvu preobratili pa sam postao ustaša, a da to nisam ni znao i to se tek sad ispoljava. Hm, vidi, izgleda da si u pravu. Uostalom, među ustašama je bilo 13 viših oficira čistokrvnih, pravovernih Srba.
Hvala što si me naterao da stvari sagledam iz drugog ugla. Sutra, od sabajle, idem da tražim gde mog da se učlanim u onaj pokret za ono.
P.S. Od odma počinjem da jedem loj da bi postao lojavista.

Prva izjava studenta Stefana nakon izlaska iz tužilaštva, pozvao građane na protest​

A izigrava templara
Nihe stvarno za osudu
Za zaljende je.
Jadno dete u sta se upleo.
Pogledajte prilog 1748034
Svi punoletni gradjani sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom bez dana radnog staza, nisu deca vec gradjani koji su odgovorni pred zakonom i pravosudnim sistemom. Hocu reci, odgovaraju za svoje postupke. U tim godinama vrlo dobro treba da znaju sta je odgovornost , sta je realnost i sta je dobro , a sta lose.

Vidi, ja sam deo tog protesta i jako aktivno učestvujem u njemu. Učesnik sam rata u Hrvatskoj (kao redovan vojnik JNA koji je dobio produžetak zbog rata) i bio sam u zarobljeništvu. I šta ćemo sad? Jel sam ustaša?
Možda, ko zna, možda su me u tom zarobljeništvu preobratili pa sam postao ustaša, a da to nisam ni znao i to se tek sad ispoljava. Hm, vidi, izgleda da si u pravu. Uostalom, među ustašama je bilo 13 viših oficira čistokrvnih, pravovernih Srba.
Hvala što si me naterao da stvari sagledam iz drugog ugla. Sutra, od sabajle, idem da tražim gde mog da se učlanim u onaj pokret za ono.
Ako je to istina, da li bi to smetalo da stojis u masi zajedno sa ustasama i muslimanima sprovodis nasilno rusenje drzave i preuzimanje vlasti? Da ili ne?

Ako je to istina, da li bi to smetalo da stojis u masi zajedno sa ustasama i muslimanima sprovodis nasilno rusenje drzave i preuzimanje vlasti? Da ili ne?
Apsolutna istina. A ne smeta mi da stojim sa muslimanima, rame uz rame, što bi mi smetalo s braćom da stojim. A ustaše. Pa nema ih, sve sam ih potamanio, još onomad kad su protesti počeli. A nije ih teško prepoznati. Znaš, nose one kapice sa veliko U (na čelu, dobro je). I ja, čim vidim takvog, nabacim mu vreću preko glave, naručim taxi i brzo na Nišavu i udavim žgadiju. Posle ga izvadim, lepo osušim, ispresujem i stavim među stranice mog omiljenog spomenara. Jedino me zeza što malko cure te ustaše kad ih tako presujem pa mi kvare poljsko cveće koje pasionirano sakupljam.

A sto je lose uporediti stefana sa templarom.
Ko da sam ga uporedila sa muratom.haha
А не, Мурат је бабажвалин херој, а бабажвала твој. Тако да, трк до првог тату мајстора и истетовирај "Херој Мурат". :namcor:
Овај Стефан малац је православац.

Poslednja izmena:
Apsolutna istina. A ne smeta mi da stojim sa muslimanima, rame uz rame, što bi mi smetalo s braćom da stojim. A ustaše. Pa nema ih, sve sam ih potamanio, još onomad kad su protesti počeli. A nije ih teško prepoznati. Znaš, nose one kapice sa veliko U (na čelu, dobro je). I ja, čim vidim takvog, nabacim mu vreću preko glave, naručim taxi i brzo na Nišavu i udavim žgadiju. Posle ga izvadim, lepo osušim, ispresujem i stavim među stranice mog omiljenog spomenara. Jedino me zeza što malko cure te ustaše kad ih tako presujem pa mi kvare poljsko cveće koje pasionirano sakupljam.
Значи запатиле се усташе и у Ниш? Прича се да су Шумадија и Југ Србије пуни усташа. Гледе усташтва, Западна Херцеговина је своје одсвирала. Још само да се ту неђе појави "Госпа из Међугорја", па да нагрну усташки ходочасници. :mrgreen: Шта све неће измислити жвала и његове дезинформер ћацибиргаде. Овај "патриота" у те "истине" не сумња. :ortaci3:
ćaci&pjleskavice.jpg

u svakom slućaju si usraša

Za tebe i treba da bude tako .
Pojma ti nemam nista ali mislim i dalje stefan imitira templare.
A mozda ga oni uzese pod svoje ko to zna.
Ali za jedno si u pravu: templari, tačnije, potomci templara, ne ovi novi, kvazi templari gde se moja bivša gradonačelnica Sotirovska učlanjivala, su umešali prste u ove proteste, a jedan od dokaza se mogao jasno videti na terasi RTS-a tokom one višednevne i višenoćne blokade istog. Da pomognem vaskolikom srpstvu i pridruženim mu nacijama. Na terasi RTS-a su već prvo veče okačaene 3 zastave. Jedna je bila zastava Srbije, regularna, zvanična. Druga je bila zastava Srbije sa obrisima Kosova na njoj i natpisom... već šta piše, ne znam. E treća je dokaz o prisutnosti (potomaka) templara na protestima. To je zastava Srbije sa svetim templarskim cvetom na njoj. Koji je to cvet? Da ne otkrivam baš sve, ali, ko je voljan, može da progugla koji cvet (istina, mahom u katoličanstvu, ali i u pravoslavlju, samo smo mi to malo zapostavili) reprezentuje Majku Božju. Dakle, ne Djevu Mariju Bezgrešnu, nego Bogorodicu, ponavljam, Majku Božiju.
Da pomognem još malo, Taj cvet je neko vreme bio i simbol jedne važne srpske političke partije.
Sad, možda sam se i prevario, možda je ta partija bila prisutna na toj blokadi RTS-a. Mada, to mu dođe na isto. Njen nekadašnji predsednik je imao veze s templarima preko masonerije. A i ne bi me začudilo, kako sada stvari stoje, kad maske, najzad, padaju, da ta partija ima veze sa protestima.

Back