Da li je Srbija okupirana zemlja?

To su opravdanja od kojih i mala deca imaju bolja.. Sto se stalno kocentroses na ono što nemaš. Nego ne reče mi kako je to IT uspela da opstane i doživljava razvoj iz godine u godinu u zemlji gde stranciodređuju sve.. To možeš gledati i kroz sport dovedi lokalne političare da ti vode vaterpolo reprezentaciju ne da neće osvojiti ništa već će da se podave.. Vama je lako gurati te priče da nije do Vučica nije do Tadića.. Jeste i te kako jeste od njih od njih zavisi kako će se živeti jer su stavili šapu na, ono što imaš.. .

Nemam pojma o čemu pričaš, niti sam navodio bilo kakva opravdanja, niti sam pominjao Vučića ili Tadića bilo u negativnom ili pozitivnom kontekstu.

Čuj ovo.. Pa nećeš verovati ali ti si jedan od njih (ako radiš u realnom sektoru)..
Nisam ja jedan od njih, ali biće naša deca, ako ih u Srbiji odgajimo. Satanofašisti ih uvlače u dužničko ropstvo.

- - - - - - - - - -

kao sto kaze kami strani kapital je oaza slobode u drzavi kakva je srbija. Uverili smo se da vucicev batica moze ljudima da otme firmu bez problema. Zato ako imas firmu sa strancem, onda vucic i companija ti je ne mogu nasilno oduzetii

To nema veze sa slobodom, već sa hijerarhijom. Ne može mali kriminalac da uzima deo plena koji pripada onome iznad njega.

Ako je sve tako kao što kažete,a 100 % da jeste ko je tačno na Istoku i na Zapadu za nas "zadužen"?

Dajte neke imenice sa velikim slovom,, a da nije samo početno. Imenujte subjekte koji vrše radnju okupacije.

Ako je okupator taj neki strani kapital, kako to da kod nas ima tako malo kapitala... šta to znači da nismo dovoljno okupirani? Da onda tražimo još?

Ako nas eksplatišu šta tačno eksplatišu kad mi ne proizvodimo bog zna šta?

Ima toliko knjiga koje analiziraju (neo)imperijalističke principe isisavanja kapitala da su ovakva pitanja besmislena. Pa šta su npr. proizvodili Indijanci u Americi? Šta je radila East India Company?

https://pp.userapi.com/c638319/v638319953/47f4c/zBSyipZ54mI.jpg

zBSyipZ54mI.jpg

Nemam pojma o čemu pričaš, niti sam navodio bilo kakva opravdanja, niti sam pominjao Vučića ili Tadića bilo u negativnom ili pozitivnom kontekstu.

Nisam ja jedan od njih, ali biće naša deca, ako ih u Srbiji odgajimo. Satanofašisti ih uvlače u dužničko ropstvo.

- - - - - - - - - -

To nema veze sa slobodom, već sa hijerarhijom. Ne može mali kriminalac da uzima deo plena koji pripada onome iznad njega.

U dužničko ropstvo te opet uvaljajte vlada Srbije.. MMF ne dolazi sam već po pozivu.. Ali ti opet po običaju problem prebacuje negde drugdje.. Kreditna ustanova je takva kakva je i naravno da će štititi svoje interese. to se dobro zna i sve piše transparentno.. Zaduživanje nije problem ako se zaduzujes za nešto što će plaćati kredit i donositi profit povrh toga ali zaduživanje da slina moze da gradi apartmane na Sunny beachu i sl je to druže što tera narod u dužničko robstvo..

Poslednja izmena:
Ako je sve tako kao što kažete,a 100 % da jeste ko je tačno na Istoku i na Zapadu za nas "zadužen"?

Dajte neke imenice sa velikim slovom,, a da nije samo početno. Imenujte subjekte koji vrše radnju okupacije.

Ako je okupator taj neki strani kapital, kako to da kod nas ima tako malo kapitala... šta to znači da nismo dovoljno okupirani? Da onda tražimo još?

Ako nas eksplatišu šta tačno eksplatišu kad mi ne proizvodimo bog zna šta?

Kad baš insistiraš, .....Putin, ....isto kao i Bler, Šreder Merkelova......uz ostale lešinare,
koji se preko okupacioni vlasti nad umiruću Srbiju nadvijaju,
da ono što je od nje preostalo RAZGRABE....

U dužničko ropstvo te opet uvaljajte vlada Srbije.. MMF ne dolazi sam već po pozivu.. Ali ti opet po običaju problem prebacuje negde drugdje.. Kreditna ustanova je takva kakva je i naravno da će štititi svoje interese. to se dobro zna i sve piše transparentno.. Zaduživanje nije problem ako se zaduzujes za nešto što će plaćati kredit i donositi profit povrh toga ali zaduživanje da slina moze da gradi apartmane na Sunny beachu i sl je to druže što tera narod u dužničko robstvo..

Jao, jadni oni, prosto ih sažaljevam. Oni inače imaju najbolje namere, sa sve neonskim natpisom "Slaves, come to us" na ulazu u zgradu .... Najpre ti pocepaju zemlju, onda ti unište privredu, onda te bombarduju, a onda mece Dobrići hoće da ti pomognu svojim teško zarađenim novcima da se izvučeš iz gluposti u koju si slučajno upao :) Ja ne verujem da si toliko glup da misliš ovako; skoro nisam čuo ovakav whitewashing savremenog robovlasništva. I debilima je jasno da lokalno, srpsko rukovodstvo nema metalne i tehničke kapacitete da vodi ni veću farmu životinja, i da bi cela država propala kada ne bi slušali šta im se kaže iz the Ambasade.

Naš premijer to činjenično stanje i otvoreno priznaje u prvih 30 sekundi svog govora:

Poslednja izmena:
Kad baš insistiraš, .....Putin, ....isto kao i Bler, Šreder Merkelova......uz ostale lešinare,
koji se preko okupacioni vlasti nad umiruću Srbiju nadvijaju,
da ono što je od nje preostalo RAZGRABE....

Xa xa xa. Pored svih zločina koje su zapadni fašisti izvršili u poslednjih 200 godina nad Srbima ti si našao da se pozivaš na Rusiju. I kako posle čovek da te ne pita, koliko te plaćaju da pišeš ovakve gluposti? Jedni od retkih koji su tokom istorije u određenoj meri stajali na srpskoj strani su bili baš ti Rusi, i da nije bilo njih danas ne bi ni bilo Srbije. Da su se Britnaci pitali, svi biste završili po nekim Sandžacima, Ejaletima ili Jasenovcima.

Poslednja izmena:
Jao, jadni oni, prosto ih sažaljevam. Oni inače imaju najbolje namere, sa sve neonskim natpisom "Slaves, come to us" na ulazu u zgradu .... Najpre ti pocepaju zemlju, onda ti unište privredu, onda te bombarduju, a onda mece Dobrići hoće da ti pomognu svojim teško zarađenim novcima da se izvučeš iz gluposti u koju si slučajno upao :) Ja ne verujem da si toliko glup da misliš ovako; skoro nisam čuo ovakav whitewashing savremenog robovlasništva. I debilima je jasno da lokalno, srpsko rukovodstvo nema metalne i tehničke kapacitete da vodi ni veću farmu životinja, i da bi cela država propala kada ne bi slušali šta im se kaže iz the Ambasade.

Naš premijer to činjenično stanje i otvoreno priznaje u prvih 30 sekundi svog govora:

Ja ti kažem u prevodu da svi imaju svoje interese i da će ih braniti i čuvati svim sredstvima kojim raspolažu i tu nema kukanja .. To što obični mali poduzetnik ne može da radi je stvar kvalitete vlasti i odatle kreće sve... Ni jedno društvo ne zavisi od velik već do gomile malih od poslovnog ambijenta koje jedna vlast stvara .. Kad vam to bude jasno i maknete se od Pinochetovog razmišljanja možda i vi budete nekad Čile.

Poslednja izmena:
Ja ti kažem u prevodu da svi imaju svoje interese i da će ih braniti i čuvati svim sredstvima kojim raspolažu i tu nema kukanja .. To što obični mali poduzetnik ne može da radi je stvar kvalitete vlasti i odatle kreće sve... Ni jedno društvo ne zavisi od velik već do gomile malih od poslovnog ambijenta koje jedna vlast stvara .. Kad vam to bude jasno i maknete se od Pinochetovog razmišljanja možda i vi budete nekad Čile.

E, stvarno jesi bestidnik. Pokušavaš ovo da predstaviš kao da je reč o pravno uređenim stvarima i poslovnim interesima u kojima sve strane imaju jednake šanse i u kojima naša strana gubi jer vodi lošu poslovnu politiku, pa se još navodno žališ na kukanje. Kada tvoje dete bude ovako ležalo, svrati na forum na kom će ovi da te pitaju - A zašto kukaš?

To kada bi Ti i takvi izgurali geopolitiku sa Balkana, dokazali bi smo za 10tak godina to što pričaš...onda imaš samo ekonomiju, bez uticaja na politiku.

Skloni mi siledžije koje propagiraju tržište (GB, DE, SAD itd), pa ćeš videti kako privreda raste ...

- - -
Pročitaj o geopolitici, pa nastavi diskusiju.

Nema ekonomije bez bezbednosti !

Naravno da je okupirana, ne samo Srbija vec i mnoge druge drzave, a one nastale raspadom SFRJ sve su okupirane.Okupacija se promijenila u odnosu na ono sto je nekad bila, vise se i ne koristi sila, osim u rijetkim slucajevima. Navuku narod na fine i prijeteljske price, kupe politicare, oni zaduze drzavu, onda slijedi sumnjiva privatizacija resursa i gotovo. Narod naravno mase zastavom, grbom, himnom i mnogim bezvrijednim stvarima, sto je jos gore narod finansira okupaciju svoje drzave birajuci politicare koji su ga zaduzili da bi oni trosili i krali i jo itd.s ce vracati kredite povecanjem poreza, smanjenjem plata i penzija

To kada bi Ti i takvi izgurali geopolitiku sa Balkana, dokazali bi smo za 10tak godina to što pričaš...onda imaš samo ekonomiju, bez uticaja na politiku.

Skloni mi siledžije koje propagiraju tržište (GB, DE, SAD itd), pa ćeš videti kako privreda raste ...

- - -
Pročitaj o geopolitici, pa nastavi diskusiju.

Nema ekonomije bez bezbednosti !

Znači IT može zato što ne zavisi od maloumnika u vladi ili im to gazde sa zapada dozvoljavaju .. Kako ili zašto it beleži konstantan rast iz godine u godinu dok ostali ne mogu . Dali vi to tvrdite da su svetske sile stavile šapu na krompir, meso, jabuke, šarafe, kese a dozvoljavaju softwere.:) .Ops da napomenem da oni rade bez državnih subvencija . . https://www.google.dk/url?sa=t&sour...B78XGmjwy6i8qX3_g&sig2=zSUEaqsUlpF7znSWXsA7gA

Poslednja izmena:
E, stvarno jesi bestidnik. Pokušavaš ovo da predstaviš kao da je reč o pravno uređenim stvarima i poslovnim interesima u kojima sve strane imaju jednake šanse i u kojima naša strana gubi jer vodi lošu poslovnu politiku, pa se još navodno žališ na kukanje. Kada tvoje dete bude ovako ležalo, svrati na forum na kom će ovi da te pitaju - A zašto kukaš?

E bas to a kukanje je rezervisano za nesposobne vlasti.. Kako drugačije opravdati rezultate i održati se na vlasti... Svet se odavno podelio i nije više samo jedna strana već ima i alternativa.. Čak Mongolija i S Korea beleže rast u totalnoj izolaciji .. Mi kaskamo i za najizolovanijim vukojebinama .. Da ne spominjem Chile i Singapur koji su otišli 50g ispred..

Poslednja izmena:

Back