cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
To su opravdanja od kojih i mala deca imaju bolja.. Sto se stalno kocentroses na ono što nemaš. Nego ne reče mi kako je to IT uspela da opstane i doživljava razvoj iz godine u godinu u zemlji gde stranciodređuju sve.. To možeš gledati i kroz sport dovedi lokalne političare da ti vode vaterpolo reprezentaciju ne da neće osvojiti ništa već će da se podave.. Vama je lako gurati te priče da nije do Vučica nije do Tadića.. Jeste i te kako jeste od njih od njih zavisi kako će se živeti jer su stavili šapu na, ono što imaš.. .
Nemam pojma o čemu pričaš, niti sam navodio bilo kakva opravdanja, niti sam pominjao Vučića ili Tadića bilo u negativnom ili pozitivnom kontekstu.
Nisam ja jedan od njih, ali biće naša deca, ako ih u Srbiji odgajimo. Satanofašisti ih uvlače u dužničko ropstvo.Čuj ovo.. Pa nećeš verovati ali ti si jedan od njih (ako radiš u realnom sektoru)..
- - - - - - - - - -
kao sto kaze kami strani kapital je oaza slobode u drzavi kakva je srbija. Uverili smo se da vucicev batica moze ljudima da otme firmu bez problema. Zato ako imas firmu sa strancem, onda vucic i companija ti je ne mogu nasilno oduzetii
To nema veze sa slobodom, već sa hijerarhijom. Ne može mali kriminalac da uzima deo plena koji pripada onome iznad njega.