kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 60.712
Dobrosto se mene tice noži on nije bio dobar, mogao je te 3 godine da ispadne dobar je je zapad cuskao pare. A to sto su ga mafijasi ubili sumnjam da ima veze sa politikom, vec biznis

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrosto se mene tice noži on nije bio dobar, mogao je te 3 godine da ispadne dobar je je zapad cuskao pare. A to sto su ga mafijasi ubili sumnjam da ima veze sa politikom, vec biznis
pa ok, prosvetli me, ja sam tad imao 11 godina, al st je to dobro on uradio? jednu stvar samo?
Apsolutno najbolja srpska vlast posle Kralja Milutina je bila Pašićeva vladavina u periodu pre nego što je Kralj Aleksandar prigrabio svu vlast pa krenuo u tzv “Jugoslavije” . Bez obzira na Pašićev oportunizam, računaju se samo rezultati.Šta vi mislite? I ako jeste , koja je to bila ?
Recimo od 19 veka pa na ovamo , do danas
Jeste, ako si ucestvovao u privatizaciji. No mnogi su ostali bez posla jer su im firme/banke likvidirane ili prodate te oni otpusteni.
OK, ofirao si se kao pripadnik DOS mafije.
jesu, al nije ni on bio cvecka, i on je posecivao Šilerovu
Ma stvarno? Šef vlade “nije imao uticaja”?Ne lupaj
Šurovali su ostali poput čede praška, danas podrška sns-u
Baš NIŠTA.pa ok, prosvetli me, ja sam tad imao 11 godina, al st je to dobro on uradio? jednu stvar samo?
Izvini, ne želim da ulazim u bilo kakve ideološke polemike, međutim Srbija je pod Obrenovićima bila toliko bedna i u jadnom kolonijalnom položaju da recimo Austrougarska nije smatrala za potrebno da produži važenje Tajne konvencije da se ne bi obavezivala Srbiju koju je javno nazivala zanemarljivom veličinom.Obrenovići.....
2000 - 2003.
Period potpunog bezakonja i anarhije. Vladavina kriznih štabova i budalla poput Velje, Ćufte i sličnih buzdovančina.Završilo se nezapamćenim terorom u Sablji.
Komunisti i Tito sa svojim “AVNOJEM”?!Ima evo sada, ranije komunisti
Boriš se za zaključke “avnoja”?Komunistički period je definitivno nešto najbolje što je u civilizacijskom smislu ovaj prostor ikada iznedrio. Ako je to bilo pitanje.
Čoveče božji, da li stvarno veruješ u ovo?Kako je bio siromasan osamdesetih? Jugoslavija je bila najbolja zemlja tog vremena, globalni maksimum.
Imali smo naprednjake i tada, a koliko su bili dobri, ljudi su ih tukli ko volove, nabijali na kolac.....Šta vi mislite? I ako jeste , koja je to bila ?
Recimo od 19 veka pa na ovamo , do danas
"Ujedinitelj" nas je usrecio samo tako...kralj Aleksandar
ili je ubijen sto je šurovao sa mafijasima i zemunskim klanom?
period od 2000. do 2012. godine.
Hohstapler za primer. Onaj istorijski, svetskiJosip Broz Tito.