DA li je SRBIJA bila veća kada je vladao TITO ili HITLER

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nediceva_srbija.jpg

То је друга прича... Недић и Хитлер нису исто.

Даље, ако се АП КиМ и АП Војводина не рачунају у "Титову Србију", онда не требају да се рачунају ни у "Недићеву Србију".

Velika je razlika, u SFRJ Kosovo i Metohija i Vojvodina su bile pokrajine Srbije dok za vreme Nedića te pokrajine nisu postojale, Bačka je bila deo Madjarske a Srem deo NDH

Srbija za vrijeme Hitlera je imala svoje granice , Srbija za vrijeme Tita je imala svoje granice ( AP su se vodile formalno u sastavu Srbije , vrijeme je pokazalo da je to bilo samo formalno i da su one samostalni elementi sa pravom na nezavisnost ) , može li neko da postavi karte , ima li negdje podatak u : km 2 .

Gore ti je karta Nedićeve Srbije

Srbija za vrijeme Hitlera je imala svoje granice , Srbija za vrijeme Tita je imala svoje granice ( AP su se vodile formalno u sastavu Srbije , vrijeme je pokazalo da je to bilo samo formalno i da su one samostalni elementi sa pravom na nezavisnost ) , može li neko da postavi karte , ima li negdje podatak u : km 2 .

Kojim je to dokumentom bila predviđena mogućnost državne samostalnosti pokrajina ?

Zato je vladao Ler,Gestapo preko Himmlera i SS.
Onda su se pojavili Prle,Tihi,Mrki,Marija i Paja Čutura....
I najebaše im se mile majke za ceo život !
To u gradu.
A na periferiji i šire - Bata,Smoki i ortaci !

U Banat nisu dolazili Prle i Tihi ali su zato Švabe vešale po banderama i drale žive ljude....posle se ljudi pitaju zašto su proterani....

Bila je veca za vreme Tita. Republicka poreska uprava, institucije i skolstvo su postojali na KiM i u Vojvodini za vreme Tita dok za vreme Nedica ni tkz Banat nije imao nista od ovih institucija samo je nominalno bio pod suverenitetom Nedecive Srbije kao sto je sad Kosovo a u stvari de fakto bio pod okupacijom Nacisticke Nemacke tj. Folksdojcera. AP su imale zavidan stepen nezavisnosto od '74 ali i tada je u Pristini visila zastava republike Srbije a ne Albanije kao za vreme Nedica.

Poslednja izmena:
Kojim je to dokumentom bila predviđena mogućnost državne samostalnosti pokrajina ?
Predviđeno je sa KOSOVO * ,sa tim dokumentom . Znam ja da nije predvidjena samostalnost ni republika nego narodima ,a Srbi su konstitutivni narod u Hrvatskoj ,bili ,ali NATO je to drugačije tumačio , pa imamo nezavsnosst republika ,a sada vidimo i pokrajina . Ne postoji preprerka da Vojvodina podje putem Crne Gore ili Kosova ,a vidimo da Žuta revolucija to podržava , obnovljena je Autonomija i aktivno se radi na odvajanju .

Predviđeno je sa KOSOVO * ,sa tim dokumentom . Znam ja da nije predvidjena samostalnost ni republika nego narodima ,a Srbi su konstitutivni narod u Hrvatskoj ,bili ,ali NATO je to drugačije tumačio , pa imamo nezavsnosst republika ,a sada vidimo i pokrajina . Ne postoji preprerka da Vojvodina podje putem Crne Gore ili Kosova ,a vidimo da Žuta revolucija to podržava , obnovljena je Autonomija i aktivno se radi na odvajanju .

Vojvodina neće biti nezavisna može da podržava ko 'oće. Ne bi bilo ni Kosovo da smo bili pametniji....

Pa NATO danas može da odvoji i Podrinje ako želi, ali ovde se govori o SFRJ a u SFRJ nije postojao ni jedan pravni dokument koji predviđa mogućnost osamostaljenja pokraina. Znači nije postojala pravna mogućnost osamostaljenja .

Trebali su.
Ali,samo one koji su aktivno učestovali u ratu na strani
hitlerove soldateske.
A,dosta je njih učestvovalo,čineći zverstva.
Ne svi,ali dosta !
Nemačke domaćine tipa Jakoba Jeriha nije trebalo dirati,
ali se to,svakako,ne odnosi na Šicera....

Da li su se NJemaci trebali useljavati ??? kao i Madjari ? A bila je Kosovska mitrovica u sastavu Hitlerove Srbije . Znači Sjever Kosova .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back