Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Da to su 46 puta vece patriote od ovih koji podrzavaju kriminalnu bandu na vlasti koja ubija Srbe, preti Srbima, reketira sinove Srbima, podvodi cerke Srba, i lomi glave i koske Srbima.

Odgovor je zaista jako lak.

Prelak.
Pa,ako uzmemo u obzir činjenicu da takvim ponašanjem znatno olakšavaju vašu stvar vezanu za sve ono što ste učinili Srbima tokom ww2 i na taj način pomažu u relativizaciji zločina ustaša,onda te razumem što tvrdiš da su veće patriote od ovih drugih,koji tačno znaju,jer su svesni ko su i šta su,šta se sve izdešavalo Srbima po tim hrvatskim logorima i jamama.

Obrati paznju na sledece.

Moja tema ima neuporedivo manje strana od tvoje, iako je ranije otvorena.

Ja sam ti lepo, fino i kulturno odgovorio na temi.

Mnogi ljudi su ti odgovorili na temu.

Onda su na tmu upali placeni SNS udbaski trolovi, koji su napali ljude koji su ti odgovorili na temu, krenuli da spinuju i foliraju se.

I onda je tema zbog toga mnogo popularnija od moje.

Грешиш. Моја тема је популарнија јер је контроверзнија. Изазива велике страсти. Постоји велики сукоб позитивних и негативних ствари.
Нема нешто ботова на овој теми. Схватили су да је боље да се не мешају јер бисмо се сви удружили против њих.

Tema nisu ljudi koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji. Tema se dotiče političke ostrašćenosti.

I zaista je neverovatno šta su ljudi u stanju da napišu i lajkuju zarad političke ostrašćenosti. Verujem da bi se neki ritualno posrali na spomenik u Jasenovcu samo ako bi nekakav plenum odlučio da to tako treba i to je zaista žalosno. Dakle, branili bi neodbranjivo samo ako misle da je to u interesu te političke opcije za koju botuju i još bi brbljali o botovima suprotne strane. Meni je jako žao što takvi ljudi postoje. Tužno, tužno što ne nekima mozak toliko spržen.

Što se tebe lično tiče, ti si jedan vrlo perfidan i mutan lik koji je planski pokušao da proturi priču o tome da je kompleks logora Jadovno Pag izmišljotina i lokacija koja ne zaslužuje poseban pijetet i to pokušavaš da provučeš kroz nekakva baljezganja o SNS-u, botovima, udbašima i slično. Kad si provaljen i na moje insistiranje da odgovoriš na pitanje, u početku si bio zbunjen, a onda si ipak pokušao da se vadiš šireći priču na letovanja u Hrvatskoj i Albaniiji generalno.
Potpuno si besmislena.

Ali potpuno.

Tema jesu ljudi koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji. Pljuvanje po tim ljudima. To je poenta ove teme, pljuvanje po ljudima koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji.

I jos jednom, to je tema i kontekst ove teme.

I treci put, to je tema.

Tema nisu ovi tvoji besmisleni udbaski spinovi, za koje i ti ne znas sta znace.

Tema nisu tvoje besmislene udbaske Virtue signaling fore; jer i ti koji te placaju da botujes nisu nikakve moralne velicine koje se brinu za ljudske zrtve, vec su zlocinci odgovorni za odvratne zlocine na ovim prostorima. Ti udbasi koji te placaju nisu moralni ljudi, vec placeni udbasi koji su ubijali civile 90-ih, i koji sada lome glave i koske ljudima koji se bore protiv kriminalnog rezima.

Svoje narative mozes da pokupis sa sobom, jer ti spinovi ne mogu da prodju ni u drugom osnovne, da ponovim opet.

Грешиш. Моја тема је популарнија јер је контроверзнија. Изазива велике страсти. Постоји велики сукоб позитивних и негативних ствари.
Нема нешто ботова на овој теми. Схватили су да је боље да се не мешају јер бисмо се сви удружили против њих.
Popularnija je jer placeni SNS botovi organizovano ulaze na ovakve teme, i provociraju ljude svojim udbaskim spinovima.

Боље бити плаћеник српског мафијашког режима него спонзор шиптарско-усташког режима.

Ti rezimi su isti, odlicno saradjuju, samo sto ovaj prvi ima vise ljudi nad kojima vlada, moci i para.

Tesko ces naci npr. da neki siptarski mafijas trosi toliko para na neke botove koji botuju preko interneta na tamo nekom nebitnom forumu.

Na raspaloj Krsti ima 20-40 placenih SNS bota.

Potpuna besmislica.

Popularnija je jer placeni SNS botovi organizovano ulaze na ovakve teme, i provociraju ljude svojim udbaskim spinovima.
Ајде што мене оптужујеш да сам бот, али @limunada нема смисла.
Жена је 20 година овде.

1750579674238.png

Ti rezimi su isti, odlicno saradjuju, samo sto ovaj prvi ima vise ljudi nad kojima vlada, moci i para.

Tesko ces naci npr. da neki siptarski mafijas trosi toliko para na neke botove koji botuju preko interneta na tamo nekom nebitnom forumu.

Potpuna besmislica.
Ја не могу више са тобом....
Сви смо ми плаћени.
Све је нека завера.

Potpuno si besmislena.

Ali potpuno.

Tema jesu ljudi koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji. Pljuvanje po tim ljudima. To je poenta ove teme, pljuvanje po ljudima koji letuju u Hrvatskoj i Albaniji.

I treci put, to je tema.

Tema nisu tvoje besmislene udbaske Virtue signaling fore; jer i ti koji te placaju da botujes nisu nikakve moralne velicine koje se brinu za ljudske zrtve, vec su zlocinci odgovorni za odvratne zlocine na ovim prostorima. Ti udbasi koji te placaju nisu moralni ljudi, vec placeni udbasi koji su ubijali civile 90-ih, i koji sada lome glave i koske ljudima koji se bore protiv kriminalnog rezima.

Svoje narative mozes da pokupis sa sobom, jer ti spinovi ne mogu da prodju ni u drugom osnovne, da ponovim opet.
Izvini,molim te,mozemo li znati ko tebe placa?
Posto ovde niko ne pise za dzabe,sumnjam da si i ti volonter.:mrgreen:

Potpuna besmislica.
Ја сам мислио да сте ви натофили сви неки фенси људи који идете у скупе кафиће.
Како сад оно код тебе неке теорије завере из оних кафана са карираним столњацима?

Izvini,molim te,mozemo li znati ko tebe placa?
Posto ovde niko ne pise za dzabe,sumnjam da si i ti volonter.:mrgreen:
Све гледа кроз новац. Њега можда и плаћају иначе не би био овде. Отишао би где би могао да заради.

Ја сам мислио да сте ви натофили сви неки фенси људи који идете у скупе кафиће.
Како сад оно код тебе неке теорије завере из оних кафана са карираним столњацима?
Ja sam fensi i idem u skupe kafice, isto koliko Limunada ne gleda turske serije.

Potpuno si besmislena.

Ali potpuno.

I treci put, to je tema.

Neeemoj da se nerviraš :D :gace:

Ja sam fensi i idem u skupe kafice, isto koliko Limunada ne gleda turske serije.

Ti nisi bot :sad2: ti si neki drugi andrak :lol:
Ви сте мало пукли. Већина нас "патриота-националиста" је осудила СНС ботовање и сматра га срамотним само са друге стране сматра нељудским и срамотним летовање у непосредној близини комплекса Јадовно-Паг када знамо да хрватска држава и хрватски народ већински подржавају геноцид над Србима и протеривање Срба.

А са друге стране вама је то савршено нормално летовати тамо.
А ја на пример не бих летовао ни у близини масовног стратишта Јермена у Турској ако знамо да злочинце није дочекала казна нити жртве правда и задовољење.

Значи имате неки проблем другари. Ваш клан мора да буде у праву. Ни око чега се не можемо сложити. Ни око нечег најљудскијег.

Ako su i letovali natom mestu,kao što tvrdiš,to je bilo zbog nametnutog i naširoko propagiranog "bratstva i jedinstva" gde smo morali da ćutimo o zločinima ustaša iz ww2.Čim vam se ukazala prilika,tokom raspada bivše nam SFRJ,iskoristili ste priliku da nastavite gde ste stali.Vi nemate problem sa tim stvarima jer je to vama sasvim normalna stvar,ali znate da izmišljate nepostojeće srpske zločine i zločince,zaboravljajući šta su vaši radili Srbima tokom postojanja NDH.Evo,sada da se zapuca između Hrvatske i Srbije,vi bi uzeli noževe u ruke i ponovili sve kao tokom ww2.Vaša istorija je sramota jednog naroda.Isto je i sa švabama.To se ne može zaboraviti,niti vam biografiju mogu oprati vaši evropski prijatelji.
Iz tog razloga i postoji ova tema,da diskutujemo o tome,koliko se mogu smatrati normalnim i moralnim ljudi koji idu u Hrvatsku na letovanje,jesu li to Srbi patriote,ili su slučajni Srbi(ne poznaju svoju,niti istoriju susednih država,ne zanima ih šta se dešavalo na tom prostoru,nemaju dostojanstva ni za pod nokat,zapadno im go**o na lavandu miriše...) kojima ništa nije sveto.Pa upoređujemo te Srbe sa ovima što glasaju za SNS.Kapiraš?
Daj, ne njajke! :hahaha: Jadne mimoze je bratstvo i jedinstvo prisilio da ljetuju tamo kamo nisu htjeli. Ma koga ti zayeb...? :hahaha: Tko je to šutio o ustaškim zločinima?! :rotf: Pisane su enciklopedije, knjige, leksikoni, organizirale se školske ekskurzije... sve na temu ustaških zločina. Zašto lažeš???!

Vidiš li ti godinu izdanja na ovoj knjizi??!! 1946. godina! To je samo jedan primjer. Tko je to šutio? Pas? Mačka? Kanarinac? Ljudi nisu.

zemaljska-komisija-hrvatske-zlocini-u-logoru-jasenovac-1702720610qT5rVfLoF.webp

Nitko ne izmišlja srpske zločine i zločince, oni su sasvim jasno i nedvosmisleno označeni, a mnogi i osuđeni, nego ih ti negiraš i time postaješ njihov suučesnik. Zašto bi se zapucalo između Hrvatske i Srbije? Oko čega to? Kikirikija? Temperature zraka? Ti projiciraš svoje zločinačke porive na drugoga, jer misliš da ono što ti sam misliš i želiš, misli i netko na drugoj strani. Riješi se tih bolesnih razmišljanja, bit će ti bolje. Mržnja te ubija. Ako noviju srpsku povijest obilježenu genocidom u Srebrenici i s četiri godine ratnih zločina i divljanja ne doživljaš kao sramotnu, ne trebaš ni tuđu, a što se tiče životopisa, brini ti radije za vaš, jer to što si napisao vrijedi za vas, ako ćemo slijediti tvoju logiku.

Ne trebaš ići ni u Njemačku, ni u Mađarsku, ni u Austriju, ni u Tursku. Zašto ljetuješ u Turskoj? Zašto radiš u Njemačkoj? Kapiraš?

Ајде што мене оптужујеш да сам бот, али @limunada нема смисла.
Жена је 20 година овде.

Pogledajte prilog 1745936
pa jel to dokaz da nije bot odavno ?

sistem u srbiji - pozicija plus opozicija

i vesic toma mona sinisa mali behu nekad demorkate i ''drugi'' rezim...

sve je to isti sistem samo se menjaju uloge, pa tako i botovi i kontrabotovi ovde

sve je to isti sistem samo se menjaju uloge, pa tako i botovi i kontrabotovi ovde
Ни она ни ја се нисмо понашали као ботови.
И ако сам ја сумњив јер сам нов она не би требала да буде сумњива јер није нова.
Вама све мора да се црта.

А ти си иначе био бот колико се сећам па си променио плочу?
Шта се десило? Увалили ти буђав сендвич?

Ama ljudi,nisam nikakav bot,da li ste vi svi pukli od politike? :)
Ja ne znam treba li kakva zakletva ili sta?
Niti znam,niti me zanima da li je neko od vas bot.
Pisem sta zelim i kako mislim i slobodan sam covjek.
Ko nije,njegov problem.

Ви сте мало пукли. Већина нас "патриота-националиста" је осудила СНС ботовање и сматра га срамотним само са друге стране сматра нељудским и срамотним летовање у непосредној близини комплекса Јадовно-Паг када знамо да хрватска држава и хрватски народ већински подржавају геноцид над Србима и протеривање Срба.

А са друге стране вама је то савршено нормално летовати тамо.
А ја на пример не бих летовао ни у близини масовног стратишта Јермена у Турској ако знамо да злочинце није дочекала казна нити жртве правда и задовољење.

Значи имате неки проблем другари. Ваш клан мора да буде у праву. Ни око чега се не можемо сложити. Ни око нечег најљудскијег.
Tacno, ne mozemo se sloziti oko bilo cega. Vi mozete da botujete za pomenute udbaske ratne zlocince iz Srbije koje nije docekala kazna, koji su 90ih ubijali civile, palil kuce i lomili koske.

Onda dodjete ovde i glumite moralne velicine oko, pazi sad- letovanja u Hrvatskoj!!!

Vasa parcijalna moralnost, koja za cilj ima totalitarnu diktaturu Sluzbe (jer nemoj da se foliramo, to je poenta svih tih vasih narativa), je nesto cega cemo se mi uvek gaditi.

Nikada se necemo sloziti, oko bilo cega.

Oko cena paradajza na pijaci, cene krastavica, nikada, mi smo 2 razlicita drustva, u bilo cemu. Ja ne zelim sa vama ni da pricam o vremenu, iskreno.

Back