Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Nisi mi odgovorio na pitanje.
Koje pitanje?

Ne ne gledam turske serije, ne vozim nemacka kola, ne radim u Nemackoj, jer su Turci i Nemci ubijali Srbe Limunado.

Sa druge strane, vise od polovine srpskih nacionalista radi sve ovo sto sam naveo, i to minimum.

Je li Ok taj odgovor?

Ви сте мало пукли. Већина нас "патриота-националиста" је осудила СНС ботовање и сматра га срамотним само са друге стране сматра нељудским и срамотним летовање у непосредној близини комплекса Јадовно-Паг када знамо да хрватска држава и хрватски народ већински подржавају геноцид над Србима и протеривање Срба.

А са друге стране вама је то савршено нормално летовати тамо.
А ја на пример не бих летовао ни у близини масовног стратишта Јермена у Турској ако знамо да злочинце није дочекала казна нити жртве правда и задовољење.

Значи имате неки проблем другари. Ваш клан мора да буде у праву. Ни око чега се не можемо сложити. Ни око нечег најљудскијег.
Kao sto sam rekao, da ste vi iskreni oko toga, sutra bi napali 3 miliona Srba, minimum, jer voze nemacka kola i rade u Nemackoj; i jer gledaju turske serije i letuju u Turskoj.

Hajde recimo da vam verujemo da imate te neke sizofrene vrednosti, da ste iskreni u tome.

Ali, vi to necete da radite.

Znamo i zasto.

Zato sto svi ti vasi udbaski narativi nisu iskreni. Vi to ne mislite iskreno, vec to samo koristite za botovanje da bi vase gazde iz Sluzbe totalitarno i diktatorski vladali u Srbiji.

Samo to je motiv, vi zelite da srpska Sluzba sa svojim mafijaskim krimosima totalitarno vlada u Srbiji, nista vise.

Koje pitanje?

Ne ne gledam turske serije, ne vozim nemacka kola, ne radim u Nemackoj, jer su Turci i Nemci ubijali Srbe Limunado.

Sa druge strane, vise od polovine srpskih nacionalista radi sve ovo sto sam naveo, i to minimum.

Je li Ok taj odgovor?
To nije bilo pitanje.
Pitanje je bilo ko tebe placa? :)
Tvrdis da su svi ovde neciji placenici,pa me zanimalo ciji si ti, jer je nemoguce da samo ti pises besplatno.:lol:
Dakle,ko te placa?

Kao sto sam rekao, da ste vi iskreni oko toga, sutra bi napali 3 miliona Srba, minimum, jer voze nemacka kola i rade u Nemackoj; i jer gledaju turske serije i letuju u Turskoj.

Hajde recimo da vam verujemo da imate te neke sizofrene vrednosti, da ste iskreni u tome.

Ali, vi to necete da radite.

Znamo i zasto.

Zato sto svi ti vasi udbaski narativi nisu iskreni. Vi to ne mislite iskreno, vec to samo koristite za botovanje da bi vase gazde iz Sluzbe totalitarno i diktatorski vladali u Srbiji.

Samo to je motiv, vi zelite da srpska Sluzba sa svojim mafijaskim krimosima totalitarno vlada u Srbiji, nista vise.
NIsta besmislenije ne procitah na forumu za ovih dvadesetak godina.
Svaka cast!
:hahaha:

Ako od konc-logora za decu na Zrću može da se pravi nova Ibica, onda zašto da ne i tako nešto?
Ti si trol. Udaljenost između lokacije nekadašnjeg konc logora i plaže Zrće je 14 km. :kafa:

Ми сада не тражимо ни велике Србије, ни независну Републику Српску ни ратове и освете.
Тражимо једну једину ствар - а то је да се места масовних страдања нашег народа поштују.
И ни толико нисте у стању да пружите по овој теми?

Odlicna tema, i jako lak odgovor.

Ovo drugo, 23.456,56. puta.

Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.
Кежуал лајкује све поруке редом.

Вучић вас је све излудео изгледа.

Pa izludeo je tebe, jer si ti autor ove sulude misli:

Ако је неком морално скроз океј да пуни војне буџете држава и режима који су протерали и убијали Србе онда не може много говорити о моралу и срамоти по мом мишљењу. И ако је неком океј да одмор проводи на месту где су Срби масовно страдали онда такав по мом мишљењу нема право да пребацује СНС ботовима ништа јер је можда и више срамотан од њих.

A koliko je suluda pokazao sam praveći jednu istu takvu, da vidiš koliko je samo nenormalan način razmišljanja kojim proizvodiš takve poruke:

Kad mene npr. ne bi bilo sramota da baljezgam kao ti, mogao bi da napišem sledeće: Kako Vučić zna da je Malvazija lošija od srpskih vina? Tako što ju je probao, a da bi je probao, morao je da je kupi. A kad ju je kupovao, punio je vojni budžet države koja je proterivala i ubijala Srbe!

Ako si sposoban za poštenu rekaciju, ti bi napisao da je i Vučić sramota od čoveka jer je kupovinom Malvazije punio budžet države koja proterivala i ubijala Srbe. Naravno, čovek ne može biti i pošten i za Vučića. To ne biva.

Jel klanjao u Srebrenici - jeste; steta sto ga ne ohladise tamo.

Jel 2x povlacio rezoluciju o Jasenovcu iz partijske Skupstine - jeste

Jel postavio granicu sa Kosovom i ugasio sve institucije Srbije na KiM - jeste

Jel proterao preko 500,000 Srba iz Srbije za boljim zivotom i raselio po svetu (cenzus) - jeste

Jel otvorio granicu i primio hiljade nedokumentovanih mudzahedina koji tumaraju po Srbiji, tako da na severu zene ne smeju same da setaju po selima oko Subotice i granice kad padne mrak - jeste

Da li je AV na istom nivou sa Antom Pavelicem ? - DA, mozda je cak i gori, onaj je zatir’o srpsko seme u Hrvatskoj, SNS šešeljevci to rade u Srbiji.

Ima li jos nesto nejasno?

Jel klanjao u Srebrenici - jeste; steta sto ga ne ohladise tamo.

Jel 2x povlacio rezoluciju o Jasenovcu iz partijske Skupstine - jeste

Jel postavio granicu sa Kosovom i ugasio sve institucije Srbije na KiM - jeste

Jel proterao preko 500,000 Srba iz Srbije za boljim zivotom i raselio po svetu (cenzus) - jeste

Jel otvorio granicu i primio hiljade nedokumentovanih mudzahedina koji tumaraju po Srbiji, tako da na severu zene ne smeju same da setaju po selima oko Subotice i granice kad padne mrak - jeste

Da li je AV na istom nivou sa Antom Pavelicem ? - DA, mozda je cak i gori, onaj je zatir’o srpsko seme u Hrvatskoj, SNS šešeljevci to rade u Srbiji.

Ima li jos nesto nejasno?
Ко неки напаљени клинци сте.

Замисли кад бих ја теби рекао да је говор мржње што кажеш и једну једину лошу реч за Вучића или Радоичића и да те треба ухапсити због тога, ускратити ти право говора и закључати ти ону "болесну тему" где кажеш да је срамотно подржавати Вучића.

Ја не подржавам Вучића нити мислим да је она твоја тема болесна, али мислим да је Вучић далеко, 46846464568477964565464 пута нормалнији од вас који сте за братство и јединство.
вас који сте за братство и јединство.
Komunističko kmetstvo.

Navedi jedan jedini post koji je eksplicitno podržao ubijanje Srba na Kosovu pre nego što pokreneš tužbu. Hvala na razumevanju.
Ovo nije govor mržnje doteran do patologije?
5C587F15-81C6-4C3B-B9C6-D5FDE266A9D1.jpeg

To nije bilo pitanje.
Pitanje je bilo ko tebe placa? :)
Tvrdis da su svi ovde neciji placenici,pa me zanimalo ciji si ti, jer je nemoguce da samo ti pises besplatno.:lol:
Dakle,ko te placa?
Njega plaćaju neki njegovi porivi: trol.

Ovo nije govor mržnje doteran do patologije?
Pogledajte prilog 1746247
Овај тип је само неки болесник и није толко битан.
Далеко битније је што је она обрисала тему у којој се тражи поштовање стратишта масовног страдања и геноцида над Србима.
И као разлог навела пази сад, говор мржње. Али добро, док ова тема постоји проблема нема.

Back