Да ли је срамотније летовати у Хрватској у близини комплекса Јадовно-Паг или је срамотније ботовати за СНС и Вучића?!

Mačevalac

Primećen član
Poruka
901
Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.
Не зна им се гроб ни данас.

Због њих сам дужан да постављам ову тему штагод модерација одлучила.
@tab503, @Ivan позивам модерацију да одлучи да ли је ова тема говор мржње.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?

Poslednja izmena od moderatora:
Odlicna tema, i jako lak odgovor.

Ovo drugo, 23.456,56. puta.

Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.

Odlicna tema, i jako lak odgovor.

Ovo drugo, 23.456,56. puta.

Sramotnije je borovati za kriminalno-mafijasko-teroristicko-ubilacko-koljacko-reketaski rezim, nego lupetati o nekim udbaskim narativima o apstraktnim pojmovima.
Значи ја бих требао да летујем тамо где су мојој баби и деди повађени органи?
Да ли то хоћеш да кажеш?
Да ли то мисли супермодераторка @Lagerta када је обрисала моју тему и назвала је говором мржње?

Значи ја бих требао да летујем тамо где су мојој баби и деди повађени органи?
Да ли то хоћеш да кажеш?
Да ли то мисли супермодераторка @Lagerta када је обрисала моју тему и назвала је говором мржње?

Ne, hocu da kazem da ne treba da botujes za koljace i ubice Srba iz srpske Sluzbe.

Posto si placeni Radoicicev udbas, treba da te bude sramota zbog toga.

Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.

Ne, hocu da kazem da ne treba da botujes za koljace i ubice Srba iz srpske Sluzbe.

То што пишеш су глупости. Иако не подржавам Вучића он је фин човек у односу на све вас.То је мој став.

То што пишеш су глупости. Иако не подржавам Вучића он је фин човек у односу на све вас.То је мој став.
Naravno, razumem te u potpunosti i verujem ti da to mislis.

Isto tako, veruj i ti nama da su najveca zla pomenuti srpski udbaski mafijasi.

Замисли кад бих ја теби рекао да је говор мржње што кажеш и једну једину лошу реч за Вучића или Радоичића и да те треба ухапсити због тога, ускратити ти право говора и закључати ти ону "болесну тему" где кажеш да је срамотно подржавати Вучића.

Ја не подржавам Вучића нити мислим да је она твоја тема болесна, али мислим да је Вучић далеко, 46846464568477964565464 пута нормалнији од вас који сте за братство и јединство.

Naravno, razumem te u potpunosti i verujem ti da to mislis.

Можда теби одговарају албански мафијаши чим не волиш српске.
Па мени не одговарају. Лични разлози.

Замисли кад бих ја теби рекао да је говор мржње што кажеш и једну једину лошу реч за Вучића или Радоичића и да те треба ухапсити због тога, ускратити ти право говора и закључати ти ону "болесну тему" где кажеш да је срамотно подржавати Вучића.

Ја не подржавам Вучића нити мислим да је она твоја тема болесна, али мислим да је Вучић далеко, 46846464568477964565464 пута нормалнији од вас који сте за братство и јединство.
Mozes da kazes sta hoces, ja ti nista nisam rekao za temu, a ja znam da ce ovaj rezim da strelja u buducnosti, sve ja to znam.

Можда ниси прочитао тему. Моји баба и деда су са Косова, отети су, убијени, не зна им се гроб ни данас.
Да ли бих ја требао да летујем у Албанији?
Да ли је говор мржње што кажем да је срамотно летовати у Албанији или Хрватској ако си Србин и да би требао да имаш саосећања?
Да ли ме треба хапсити, или бановати на форуму, а моје теме и постове брисати?

Можда теби одговарају албански мафијаши чим не волиш српске.
Па мени не одговарају. Лични разлози.

Znas li kako lepo saradjuju srpski i albanski mafijasi, i kako su lepo saradjivali i u doba Slobe cak?

Ali to svakako nije razlog da ne smatram doticne persone za najveca zla u Srbiji.

Mozes da kazes sta hoces, ja ti nista nisam rekao za temu, a ja znam da ce ovaj rezim da strelja u buducnosti, sve ja to znam.
Знаш да ће овај режим да стреља, али си заборавио сва могућа стрељања пре тога.
Баш паметно размишљаш.

Znas li kako lepo saradjuju srpski i albanski mafijasi, i kako su lepo saradjivali i u doba Slobe cak?

Ali to svakako nije razlog da ne smatram doticne persone za najveca zla u Srbiji.
Лупетање.

Прошла тема је обрисана због окарактерисана као говор мржње, али ја се не слажем да је тако и наставићу да постављам ову тему макар био трајно банован.

Мислим да сам дужан српским жртвама усташког логора да истрајем у борби штагод администрација овог форума одлучила.

Значи или нек ме трајно банују или нека оставе тему.

Питање дакле је Да ли је срамотније летовати где су наши преци мучки убијани или је срамотније ботовати за СНС и Вучића.

Ја мислим да је далеко срамотније летовати тамо или пропагирати накарадно братство и јединство него бити Вучићев сендвичар.
Иначе не подржавам Вучића и СНС. Ја сам пореклом са Косова и моја баба и деда су отети, убијени и органи су им вероватно повађени.

Да ли бих ја као Србин са Косова требао да летујем на месту где су моја баба и деда убијени и где су им повађени органи, а да Албански мештани подржавају тако нешто?
Да ли је говор мржње и поставити питање о томе да је летовати на месту где су твоји преци убијани говор мржње како је супермодераторка @Lagerta рекла?

Презирем цео пакет, од Чукарице до Сежане. И све између.

Прошла тема је обрисана због окарактерисана као говор мржње, али ја се не слажем да је тако и наставићу да постављам ову тему макар био трајно банован.

Мислим да сам дужан српским жртвама усташког логора да истрајем у борби штагод администрација овог форума одлучила.

Supermoderatorka je rekla da se tema sa svojom postovima pretvorila u govor mržnje. I ostaje pri tome ako se desi i sa ovom temom. Hvala na razumevanju.

Размишљам да о политици форума крстарице обавестим Удружење породица киднапованих и несталих на Косову и Метохији чији сам и сам члан па да видимо ако је могуће да покренемо неку тужбу против форума Крстарице или ако ништа друго да је опањкавамо у медијима.
Navedi jedan jedini post koji je eksplicitno podržao ubijanje Srba na Kosovu pre nego što pokreneš tužbu. Hvala na razumevanju.

Jedno pitanje za tebe : da li mi to delimo žrtve prema mestu boravka i načinu vređanja tih žrtava? Zašto to pitam, evo objašnjenja. Živim u Kragujevcu gde su moje pretke streljali nacisti, moje dete je student kog nazivaju nacista. Kome da se žalim i koga da tužim za skrnavljenje žrtava nacizma???? Moj pradeda se okreće u grobu jer mu unuka nazvaju nacista i fašista samo zato jer drugačije misli od vlasti.

Ko je streljao Olivera Ivanovica?
Добар одговор. Информисан сам па разумем шта хоћеш да кажеш. Јасно је да је Вучић ту имао прсте.

Bio sam u Grckoj, Turskoj, Bugarskoj, na Kipru, Italiji, Francuskoj i Spaniji. Ima mesta da ti zastanu dah i da uzivas koliko ti dusa hoce, ali meni je Jadran prosto Jadran bio hrvatski ili crnogorski. Blizu si svoje kuce, ljudi isti ili slicni tebi, a more i sve oko tebe ima neki drugaciji miris. Naprimer na Zakintosu ili Portofinu nisam uspeo da nadjem pandan mom dobrom Stipici sa Korcule kom kazem dolazim tad i tad pa kad dodjem udarimo po prsuti, vinu i maslinama i pricamo o svacemu dok se riba sporo pece na zaru. Kupanje u Zuljani na Peljescu napajanje baterija u fulu, preporuka ko nije probao da proba.

Pogrešio si destinaciju pogotovo što kažeš da si sa kosova.
Valjda samo ludi Srbi posle žute kuće i otimanja kosova idu na more u Albaniju.

Добар одговор. Информисан сам па разумем шта хоћеш да кажеш. Јасно је да је Вучић ту имао прсте.
Sada mi je palo nesto na pamet.

Znas li koliko se Srba vozi nemackim kolima?

Mozda ih vozis i ti, ili si se nekad vozio njima.

Da li bi rekao tim Srbima: 'Kako vas nije sramota da se vozite nemackim kolima, kada su Nemci streljali vase pretke?'

Da li mislis da je to propaganda i demagogija?

Podseticu te da je u pitanju minimum 5 miliona Srba koji su koristili nemacka kola kao vozaci, ili oni koji su vozeni njima.

Da ne potezemo cak ni ove srpske patriote koji idu da rade u Nemacku.

Back