gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Pogleda na zivot 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
širina vagine se meri isključivo iskompleksiranim postovima forumaša..moze li sirina vagine da se izmeri pomicnim kljunastim merilom?
ma nema, stoka smo mi žene, ne umemo ni penis da cenimo..Vi samo mislite na dužinu i širinu penisa.. niko da mu pogleda u dušu... da ga razume.. izvede ga na večeru napravi mu frizuru..
Lepo sam napisala sirina u poimanju svetaVi samo mislite na dužinu i širinu penisa.. niko da mu pogleda u dušu... da ga razume.. izvede ga na večeru napravi mu frizuru..
dobro, a kako se vrse ocitavanja?širina vagine se meri isključivo iskompleksiranim postovima forumaša..
svakakve kurrce sam vodila na večeru, ali pravi nisam još uvek i ne znači da neću, sviđa mi se nekako ta ideja..Ijao, penis da izvedemo na veceru
Moz vibrator, ovo je moj novi decko
kakva očitavanja, valjda je forumaška reč iznad svega, ako forumaš kaže da tu ima nekakva citiraću "horizontalna i vertikalna rupa" i ako iznese dimenzije tih rupa, ko smo mi da ne verujemo u to?dobro, a kako se vrse ocitavanja?
Ako drzis do sebe ne dozvoli da idete na veceru bez kravate..svakakve kurrce sam vodila na večeru, ali pravi nisam još uvek i ne znači da neću, sviđa mi se nekako ta ideja..
naravno, kravata i odelo su obavezni inače bi to bio samo go ******..Ako drzis do sebe ne dozvoli da idete na veceru bez kravate..
360 stepenikakav sad vibrator.. lepo si napisala poglede na svet...
a sam cuo, kad sam bio mali, da tu ima i neki zubic, ali mislim da su me odrasli zezalikakva očitavanja, valjda je forumaška reč iznad svega, ako forumaš kaže da tu ima nekakva citiraću "horizontalna i vertikalna rupa" i ako iznese dimenzije tih rupa, ko smo mi da ne verujemo u to?
Cuti, dobro je dok muskarci mogu, nema zimePoske duze upotrebe vibratora, zene vise ne mogu da uzivaju u normalnom seksku.
ti i sinke obavezno da se udružite i da izdate kjnjigu, šteta je da svet ostane uskraćen za vaše umotvorine..Poske duze upotrebe vibratora, zene vise ne mogu da uzivaju u normalnom seksku.