Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 5.505
A baci to iz ruke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skini se coveku, i odgovaraj na temu:Где си бре Ћаци осто си без текста ? а знаш да идеш и да кевћеш замном данима ко пекинезер.
Sta hvali...?
studenti koji bi da uce, ali nesto im ne ideAl tuge božje. Da ne umete ništa kretivnije da smislite, pa nema šta niste prepisali od studenata i još se time hvalite
Пекинезер детектован!Al tuge božje. Da ne umete ništa kretivnije da smislite, pa nema šta niste prepisali od studenata i još se time hvalitene znam ni zašto se ja čudim, čovek bi pomislio da sam ovde mogla do sada da shvatim mentalne procese pojedinih al desi se da me ponekad iznenade, češće me nasmeju svojim nebulozama i hvala im na tome
![]()
Ogledalo postoji. Ničim izazvan kreator se sam pronašao i šta sada da radim osim da se slatko nasmejem i pošaljem mu jedno srce za taj smehПекинезер детектован!
Еј тема на пдф политика и то на некада најозбиљнијем српском форуму, мада ја за друге и не знам, је да је Вучић пијан или не, погледај наслове других тема... дно...пинк...вероватно нам се сви смеју около...Kao da je to bitno , sad kad ne znate nista pametnije , hvata se opozicija nekakvog pića .
...a za plakanje jeЕј тема на пдф политика и то на некада најозбиљнијем српском форуму, мада ја за друге и не знам, је да је Вучић пијан или не, погледај наслове других тема... дно...пинк...вероватно нам се сви смеју около...![]()
Наравно да сам се пронашао, али ти и твоји постови су за мене потпуно неважни за било шта...погледај се...треба нам свима огледало...уживај и не обраћај ми се и не кевћи, ваљда толико пристојности имаш или...ћеш можда и ово да бришешOgledalo postoji. Ničim izazvan kreator se sam pronašao i šta sada da radim osim da se slatko nasmejem i pošaljem mu jedno srce za taj smeh![]()
Ne kevći-reće čovek koji traži pristojnostНаравно да сам се пронашао, али ти и твоји постови су за мене потпуно неважни за било шта...погледај се...треба нам свима огледало...уживај и не обраћај ми се и не кевћи, ваљда толико пристојности имаш или...ћеш можда и ово да бришеш![]()
Да али ти бламови би нешто да мењају и од мене се очекује (наравнио не од ових са форума, овакав форум је спрдачина али иста размишљања су свуда около) да ја станем поред њих. Како бре да станем кад ће сви да побегну кад постане густо?...a za plakanje je
Kao da je to bitno , kad ne znate nista pametnije , hvata se opozicija nekakvog pića .
Da se barem opozicionari napiju znali bi sta oni misle .
Ок бре... не мења суштину. Зар немаш ни мало достојанства, знаш да ама баш ништа лепо не мислим о теби, знаш да ми на кварно бриишеш постове по својој вољи ок власт си овде и опет добацујеш...мрско ми је са тобом да разговарам капираш...ко ме зна овде мало боље зна колико сам фер са људима за које мислим да су ок...ево извини за не кевћи јел ок сад?...формулисаћу другачије јел можеш молим те да ми се ти и слични скинете са ку...фера?Ne kevći-reće čovek koji traži pristojnost![]()
Osim kad je fon der Lajenovka raspoložena.Bio je srećan jer se video sa Putinom i Sijem. Kada se vidi sa zapadnjacima posle je tužan, zabrinut a posle istočnjaka je srećan.![]()
Na žalost, ne pratim njegova obraćanja za javnost. Prepričaj.