Da li je sinoć Vučić bio pijan?

Где си бре Ћаци осто си без текста ? а знаш да идеш и да кевћеш замном данима ко пекинезер.
skini se coveku, i odgovaraj na temu:

kako vi sns gledate na aljeka sada ovako usvinjenog?

Покрет обнове Краљевине Србије (ПОКС) саопштио је да је председник Александар Вучић синоћ одржао обраћање јавности у, како наводе, „видно алкохолисаном стању“.​

https://srbin.info/poks-vucic-se-obratio-javnosti-u-alkoholisanom-stanju/#gsc.tab=0

Ne znam :)

FB_IMG_1757063080933.jpg

A za ovo znam šta je :)

Znate i vi ?

Al tuge božje. Da ne umete ništa kretivnije da smislite, pa nema šta niste prepisali od studenata i još se time hvalite :( ne znam ni zašto se ja čudim, čovek bi pomislio da sam ovde mogla do sada da shvatim mentalne procese pojedinih al desi se da me ponekad iznenade, češće me nasmeju svojim nebulozama i hvala im na tome
:heart:

Al tuge božje. Da ne umete ništa kretivnije da smislite, pa nema šta niste prepisali od studenata i još se time hvalite :( ne znam ni zašto se ja čudim, čovek bi pomislio da sam ovde mogla do sada da shvatim mentalne procese pojedinih al desi se da me ponekad iznenade, češće me nasmeju svojim nebulozama i hvala im na tome
:heart:
Пекинезер детектован!

Kao da je to bitno , sad kad ne znate nista pametnije , hvata se opozicija nekakvog pića .
Еј тема на пдф политика и то на некада најозбиљнијем српском форуму, мада ја за друге и не знам, је да је Вучић пијан или не, погледај наслове других тема... дно...пинк...вероватно нам се сви смеју около...:(

Еј тема на пдф политика и то на некада најозбиљнијем српском форуму, мада ја за друге и не знам, је да је Вучић пијан или не, погледај наслове других тема... дно...пинк...вероватно нам се сви смеју около...:(
...a za plakanje je

Ogledalo postoji. Ničim izazvan kreator se sam pronašao i šta sada da radim osim da se slatko nasmejem i pošaljem mu jedno srce za taj smeh ;)
Наравно да сам се пронашао, али ти и твоји постови су за мене потпуно неважни за било шта...погледај се...треба нам свима огледало...уживај и не обраћај ми се и не кевћи, ваљда толико пристојности имаш или...ћеш можда и ово да бришеш :(

Наравно да сам се пронашао, али ти и твоји постови су за мене потпуно неважни за било шта...погледај се...треба нам свима огледало...уживај и не обраћај ми се и не кевћи, ваљда толико пристојности имаш или...ћеш можда и ово да бришеш :(
Ne kevći-reće čovek koji traži pristojnost :zcepanje:

...a za plakanje je
Да али ти бламови би нешто да мењају и од мене се очекује (наравнио не од ових са форума, овакав форум је спрдачина али иста размишљања су свуда около) да ја станем поред њих. Како бре да станем кад ће сви да побегну кад постане густо?

Ne kevći-reće čovek koji traži pristojnost :zcepanje:
Ок бре... не мења суштину. Зар немаш ни мало достојанства, знаш да ама баш ништа лепо не мислим о теби, знаш да ми на кварно бриишеш постове по својој вољи ок власт си овде и опет добацујеш...мрско ми је са тобом да разговарам капираш...ко ме зна овде мало боље зна колико сам фер са људима за које мислим да су ок...ево извини за не кевћи јел ок сад?...формулисаћу другачије јел можеш молим те да ми се ти и слични скинете са ку...фера? :mrgreen:

tema ништа нема лоше у томе да човек понекада попије. Вучић свакако није лик који се често виђа у таквом стању, за Ивицу би могло да се разговара да има неки проблем са пићем јер често заплиће...

Back