- Poruka
- 93.262
Da li je seks bolji kada je planiran?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš?Bože, Mito, kakvo pitanje![]()
Kako ti misliš?Kako to misliš?
Imaš spontani seks jer se "desilo"
Imaš planiran seks, kao se dogovoriš taj i taj dan u tolko i tolko sati
pa daKako ti misliš?
Proračunato, odradiš 'od do sati' i mirna Bačka.
pa da
dogovoriš se tačno kad će da bude. Onda imaš vremena da se promisliš o svim detaljima i eventualno proučiš nešto novo da probaš
Nemoj puno mislitiŠto se više mislim to mi se sve više čini da je planirani seks bolji.
Najbolji je spontani seks.Što se više mislim to mi se sve više čini da je planirani seks bolji.
Za brzo pražnjenje?Najbolji je spontani seks.
Spontani seks ne mora da znaci da ce kratko trajati to sve zavisi od ljudi.Za brzo pražnjenje?
Spontani seks je kad su oboje već uveliko napaljeni, a to je već pred kraj, blizu svršetkaSpontani seks ne mora da znaci da ce kratko trajati to sve zavisi od ljudi.
Ne mora da znaci.Spontani seks je kad su oboje već uveliko napaljeni, a to je već pred kraj, blizu svršetka
Ne mora. Naročito ako njemu nije prvi tog dana.Ne mora da znaci.
zavisi sa cijom zenom. svojom ili tudjomDa li je seks bolji kada je planiran?
Mito, tvoj seksualni planer popunjen?Ne mora. Naročito ako njemu nije prvi tog dana.
A dakle tu smo...Spontani seks je kad su oboje već uveliko napaljeni, a to je već pred kraj, blizu svršetka
To je isplanirano, da.Pa Duki neki ljudi moraju imati spontani seks isplaniran. Npr ne žive u istom gradu, i znaju da će se videti jednom mesečno, tog i tog datuma, to je planirani deo. A onda kad se vide , dođe onaj spontani.
Nisu svi pod istim krovom , i toliko spontani![]()
Nisi shvatio, Dogovor je da se vide. Seks nije planiran ali se manje više podrazumeva. Kada se nadju, seks sponrtano dodje.To je isplanirano, da.
I to nije spontano.
Pa jeste, al šta će ?To je isplanirano, da.
I to nije spontano.
Ama jel lepo piše ne zive u istom gradu. A sto se sastaju, da razmene recepte za zimnicu?Nisi shvatio, Dogovor je da se vide. Seks nije planiran ali se manje više podrazumeva. Kada se nadju, seks sponrtano dodje.